145

с

преди 8 години

С изпращането на ромите в Хелзинки ще се решат три проблема. Тяхната участ. Проблема с купуването на гласове и подобряване генетично на финланците. РЕФЕРЕНДОМ да спасим ромите като ги изпратим във Финландия.

144

i

преди 8 години

с грижа Европа да приьти и ромчетата и родителите им и целите фамилии. Най-добре хелзинският комитет да ги заведе в Хелзинки . Нали европа е обединена да се попитат ромите искат ли да ги приютят там.

143

койчо

преди 8 години

Ако докопам тази М.... ще я стисна за вратлето, докато се сети че е българка.

142

Анонимен

преди 8 години

Грижат се за ромчетата, защото това е Европа.За ваша голяма изненада Европа е загрижена за децата "дори" и да са ромчета, ясно ли ви е или не може да ви влезе в главите.Искате Европа ама сте много ,мно-ого далече.

141

план

преди 8 години

"Страсбург към България: Къде са ромчетата от "Максуда"?"А що не питат какво стана с децата от Лесидрен, убити от "ромче".Знам, не влиза в планът за унищожение на българите!

140

Бобо

преди 8 години

Браво,браво.....кеф.Орангутаните по дърветата къщи им не трябват.

139

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се наложи и да се приеме австрийския закон за финансиране на НПОТата и религиите. Тоест забрана да се финансират тези организации от чужбина и от чужди организации включително и австрийски с чуждо участие. Всяка сума получена да се обявява и осчетоводява на момента. Измислили са го австрийците, само трябва да се препише ...

138

Българин в България

преди 8 години

Дайте адреса ще ви ги пратим за наша сметка и даже храна за из път ще им осигурим.

137

до: FBI

преди 8 години

впрочем тодор живков не трябваше ли да е в затвора за пзлоупотреба с власт

136

FBI

преди 8 години

Тодор Живков е виновен , вместо да Програма за кастриране на Ромските бикове той се занимава с Проект Възродителен Процес , тоест едното за сметка на другото

135

seira

преди 8 години

До НПО 185:МОЖЕ!БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ПРИЕМА БЕЖАНЦИ САМО ХРИСТИЯНИ И ДА ОЗЕМЛЯВА САМО ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ!!!НЯМА НИКАКВА ЗЛОБА И ЕГОИЗЪМ!КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЗАСЕЛИ ЗАВИНАГИ ДА СЕ ПОКРЪСТИ И ДА КРЪЩАВА ДЕЦАТА СИ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА!!!

134

Българин

преди 8 години

В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия.В България живеят българи. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в България трябва да говори български език и трябва да уважава и спазва българските закони. България не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от България

133

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 131 По-лесно и безопасно е да се изказваш за бензина, детските площадки, магистралите, лентичките и декоративните храсти. Идват избори, а ромлянските гласове са поне 700хил. и много лесно се продават.

132

Анонимен

преди 8 години

Ами в Страстбург са вече ромчетата и в Амстердам и в Копенхаген и Мюнен

131

Анонимен

преди 8 години

До любоАбе Любо, индианците са имали култура, не само са крали и са си продавали задниците.Американците са ги изтрепали за да им вземат всичко.Те сега така се опитват да завземат и останалите народи, ама не знам дали ще им се получи...

130

Анонимен

преди 8 години

Предлагам всеки хрантутник в която и да било НПО да си вземе по няколко от тия роми в дома си.

129

avraam

преди 8 години

Koga shte se izgoniat vsi4ki NPO...........????????

128

Анонимен

преди 8 години

До НПОЩе се радвам да ги настаниш у вас. Ще дойда да цъкам от изумление.Но що искаш да ги настаня вкъщи? Мисля, че си лицемерно НПО. От тия, на които плащат да ръсят глупости.Като всички НПО-та де...Ти кой си (лично) Иванчо, или Марийка?Но който и да си, .... сещаш се какво е мнението ми за теб, след като ти не искаш да поемеш пасивите, а ме караш мен.Да ти кажа ли моето пожелание за теб? Нямааааа.... щото едни мишленца ще ме изтрият, както им е казал феодала им.

127

НПО

преди 8 години

Как може толкова злоба и егоизъм бе българи?А не можеше ли да се настанят ромите (и бежанците които са като в концлагер) в обезлюдените села...Толкова много празни къщи има.Да се оземляват- толкова пустеещи земи има...И те са хора.

126

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 183Тая Михайлова от това се храни. Ако й спрат парите - ще млъкне, вЕрвай ми.