19

Анонимен

преди 8 години

"Днес.бг",Какъв е този коментар 61 ?!Защо не е изтрит?

18

Батман

преди 8 години

Ам чи от къде пари за пистолет ?????? Май от помощите ще си го купи.....

17

Професоре, професоре

преди 8 години

Има само един единствен начин за интегриране на такива - лишаваш го от всякакви помощи и каквито и да било други бонуси, след като в наличност има работа, която той (тя) може да върши. Има земеделска земя, има обезлюдени села, в чиито къщи те могат да живеят, като си плащат и наем, и сметките за ток и вода.Ако не желае да приеме този модел на живот, има само два изхода - или умира като куче /защото, ако краде, да бъде наказван жестоко/, или става хрантутник на наш гръб /както е сега у нас/.

16

Варненьец

преди 8 години

Това няма как да стане на територията на Варна. Темата е много дълга за коментар тук но ти трябва или да си доста глупав за да вярваш че в града ще им направят комплекси или си провокатор :)

15

Професор

преди 8 години

А така. Сега се радвайте. Ха Ха!

14

Професор

преди 8 години

Изграждането на "миникомплекси със социални жилища" за социално слаби и многодетни семейства ще бъдат изградени със средства от общинския, националния бюджет и финансиране по проекти. На каква стойност е тази част от програмата обаче от документа не става ясно. В същото време изненадващо точно е посочена сумата от "3 595 190 лв. и 9 ст.", която ще бъде вложена в строителството на 100 постоянни жилища за ромски семейства. В тях трябва да бъдат настанени хора от кварталите "Аспарухово", "Максуда" и "Владиславово", които в момента обитават незаконни жилища или такива, които предстои да бъдат съб

13

ьь

преди 8 години

Как така все ще се гърмят, бесят, палят пък до сега нито един случай не съм чул да има. Ако мине трика, мине ако ли не, пак ще пробват.

12

Професор

преди 8 години

Статия от Април 2015 в медията на Прокобиев :Община Варна е разработила допълнителни мерки за интегриране на ромите и други уязвими социални групи в града до 2020г. Това става ясно от "Проект за приложение към план на общината за интегриране на ромите и други граждани, живеещи в сходна на ромите ситуация 2014 - 2020 г.", който беше публикуван вчера.Той предвижда в следващите пет години да бъдат осигурени постоянни жилища на най-малко 100 ромски семейства, да бъде създадена система за медицинска помощ на малцинствата в близост до районите, където те живеят, да се организират обучения за

11

Анонимен

преди 8 години

Ei tui pak da se radvash na chujdo neshtastie, napravo sie Tabu! BG pogovorka!Nee vajnoto az da sam dobre, vajnoto e komshiqta da e zle!

10

BG

преди 8 години

E... си наглостта - значи, знаели че мястото е частно но си строили къщурките щото нямало къде да отидат ?!?! Ами аз що не взема да отида в двора на резиденция Бояна (то там пък си е и държавно) и да си вдигна една барачка щото и аз няма къде да отида :))))Тия м.... да са чували за едно нещо което се нарича закупуване на място ?!?! Значи българите ще плащат за терен скъпо и прескъпо, а тия си строят където им скимне ! А бе, БХК - това не е ли ДИСКРИМИНАЦИЯ ?!?!

9

Професор

преди 8 години

Сега ГЕРБ ще обере гласовете на българите а ДПС на ромовете и след изборите Бостана ще процъфти. Така е по лесно. Няма смисъл да се създават партии и да се пръскат пари по нови лидери като Бюреков и Яре Ярев. После трябва на всеки да се осигури добро работно местенце.

8

Анонимен

преди 8 години

дайте ги на Dove или Тео те ще ги настанят на топло за зимата

7

A такааа!...

преди 8 години

Полицията веднага да гжо арестува този за незаконно притежание на оръжие!!!Тъкмо ще му реши квартирния проблем :-D

6

Анонимен

преди 8 години

До LaSombraстига с тези жилищни комплекси ... на градът му трябват паркове! да строят жилища към Аксаково .. а и мястото там е за интермодалният терминал - нова ЖП и Автогара в едно

5

Анонимен

преди 8 години

VSE PAK RESCHENIE IMA DA GI NASTANQT C NQKOI PRAZEN XOTEL NA KOMUNQGITE KOITO ZABYRKAXA TAQ KASCHA

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонименте сами са знаели отговора за успешна интеграция...а колко комисии и органи харчат пари, да го открият

3

Анонимен

преди 8 години

И нека бъде пример за другите роми!

2

LaSombra

преди 8 години

Наистина там гледката е страхотна и ако наистина земята е частна, има огромен потенциал за строеж на хотели или затворени жилищни комплекси.

1

Анонимен

преди 8 години

браво! ако наистина го направи тоеа ще е най-доброто дело в живота му!успех в начинанието!