63

непукист

преди 8 години

Аааа не може така братя европейци как може да се изоставите и да нямате нито една джамия ами свържете се със петролните пудели от залива и те веднага ще ви финансират,че и "подходящи вярващи " ще ви изпратят та да се чудите от къде ви дошло това "щастие".

62

Анонимен

преди 8 години

Браво не еврейте не са приели нито 1 мигрант макар и съседи на Сирия.Умни са и много добре знаят,че приемането им няма да реши проблемите на страната им.Сирийците,а и всички мигранти трябва да се връщат обратно за де се борят за убежденията си.Иначе кой да отиде ние европейците ли?Да им свършим работата .Каква е нашета вина ,че те си разсипаха страните.Нямаме работа там.Да се оправят сами.

61

Анонимен

преди 8 години

Айде сега нямали.. ми да построят бе!

60

патриот

преди 8 години

Хайде сега Бойко и Бъчварова малко на командировка до Словакия да се понаучат на демокрация. Демос значи народ, т.е да слушаш народа си е висше задължение на всеки политик, а истината е че ние не искаме мюсюлмани и джамии, ние си искаме държават обратно и да живеем в христянско общество.Браво на Словакия!

59

cat

преди 8 години

До цитат от 37Това е игра на думи,щом не става ясно.

58

Toronto, ON

преди 8 години

Едно ОГРОМНО БРАВО на Словакия!!!Дано някой ден и България да дочака такъв МП...

57

Анонимен

преди 8 години

Затова словаците са светлинни години- няма джамии и си отстояват нац. интерес

56

:)

преди 8 години

Няма проблем ! Утре ще привикат Тиквун по посолствата и ще ги изсипят в БГ-то ! Тиквата е готов на всичко, за да остана на власт и да ***. Араби, ***, тероряги, ако трябва и човекоядци ще вземе в България. Само да не го питат за миналото и да го оставят да краде на спокойствие.

55

Анонимен

преди 8 години

Ние можехме да си продадем вота я за санкции или нещо друго като откажем да ориемем още имигранти. Но просто сме прокълнати с некадърни продажни управници.

54

Анонимен

преди 8 години

Жалко е, че нямаме такива политици. От дтраната дала кирилицата, дала толкова много на хридтиянскуя свят, искат да ни превърнат с ислямско гето. И вина имат продажните ни недалновидни политици. Държава с идлям и неграмотни имигранти няма бъдеще. Вижте словаците как си пазят стрсната, а не като тук.

53

Анонимен

преди 8 години

Кой иска тази напаст в земята си, кой иска *** които третират жените си само като машини за деца, такива на които бащите им намират жените без да са ги виждали дори, кой иска девствени и ако се окаже, че не е, да я колят като пиле защото опозорявала рода, забулени като сови, социално изолирани и принизени, кой????

52

Кой свали Кадафи

преди 8 години

В интервю пред "Уол стрийт журнал", словашкият министър-председател Роберт Фицо защити решението на страната му с думите: ''Имам само един въпрос: Кой бомбардира Либия? Кой създаде проблеми в Северна Африка? Словакия? Не!''

51

Отворете очи !

преди 8 години

''Тъй като Словакия е християнска страна, не можем да толерираме приток от 300-400 000 мюсюлмански мигранти, които ще искат да залеят страната ни с джамии и ще се опитат да променят същността, културата и ценностите на страната'', заяви Фицо.ТАКЪВ ПОЛИТИК НИ ТРЯБВА ! НЕ ТИКВЕНАТА МУТРА, ГОЦЕ ОТ СИРИШНИК ИЛИ СЪСЕЛА БЕГЛЕЦ !

50

Правоверно мюсли

преди 8 години

Къф тютюн бре аркадаш! Я съм шаро баро гъзаро. Хахаха

49

Анонимен

преди 8 години

В един по-добър свят и в цяла Европа щеше да са изравнени със земята джамиите и на тяхно място да има паркове

48

none

преди 8 години

До Правоверно Мюслиходи събирай тютюн на село ..

47

Правоверно Мюсли

преди 8 години

На тия дет не разбраха майтапа и нацвъкаха минуси. Ами тъпички сте бе мили мои ;)))

46

88килър

преди 8 години

До Слабо си запознат с иторията на България трябва ти ревизия на това четови.

45

88

преди 8 години

Браво Словакия !По време на Втората световна Словакия е била съюзник на Германия. България също, но после минава на другият бряг.......При европейските "ценности" !

44

Правоверно Мюсли

преди 8 години

Нямате джамии, а?! Спокич бре ние ще ви направим. И деца ще ви направим. Така си падаме по чехкинчета и словачки и прочее славянки. А бакалъм!!! ;)))