32

Ф.С.В

преди 8 години

Добре че са чужденците - да ни платят евтините кочинки наречени апартаменти - До този извод стигам и веднага тръгвам да спасявам дечица по вирове басейни локви и т.н. -(само не в бурно море) първо ще ги питам - до ю спийк инглиш?- ако са българчета ги подминавам и така - докато си изплатя ипотеката - защото то е ясно - в БГ цял живот не стига за 50 000 евро ипотека ))) жалка и страшна истина -но-ако си новопристигнала от Близкият Изток - Бг ще дава 1400 лв на месец за да имаш дом и храна

31

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТурция няма вече интерес да влиза в разпадащото се и фалирало ЕС. И няма значение каква е била сексуалната ориентация на този който е изобразил България като турски ***, той е действал по поръчка, работата му е била проверена и одобрена поне от няколко комисии в Брюксел. Важното е, че в Европейския Парламент България беше представена на целия свят като турски *** - това е което мислят за вас.

30

123456

преди 8 години

Историята е много хубава, но не разбирам защо трябва да е новина? Да, наистина малко са добрите хора, но едва ли някой ще остане безразличен при падане на дете в басейн.Макар и аз много да харесвам Турция и нямам нищо против, не съм расист, тази статия ми звучи като платена предизборно! Съжалявам, че го казвам, но това беше първото което си помислих.

29

Анонимен

преди 8 години

Не , България бе изобразена така от един хомосексуалист пишман артист , Турция я нямаше защото тя е азиаятска държава и евеопейците се гнусят дори от идеята тя да се присъедини към ЕС.

28

Ф.С.В

преди 8 години

банка ЦКБ - стига си трил коментарите за банките - знаем кой ти е собственика на ДНЕС БГ

27

а

преди 8 години

Хора, доброто води след себе си друго добро! Поздравления за милия жест от страна на благодарните родители. Не знам как изобщо има хора, които смятат, че това, че са турци, е някакъв проблем. Браво на хората и да им е живо и здраво детето! А българите - помогнали са без да очакват нещо - затова са получили добро! Може би в това е тайната :)

26

Анонимен

преди 8 години

ДО 22 - ПОТРЕСЕНА СЪМ ОТ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ. ТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ БЪЛГАРИН. НЯМА КАК. ИЛИ СИ ЕДИН НЕОБРАЗОВАН ***, КОЕТО Е ПО- ВЕРОЯТНО. СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ....Ами продължавай да се тресеш, но що не опиташ да намериш някой да те потресе малко - може да ти подейства успокоително.

25

razgradski pop

преди 8 години

много унизително...

24

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКогато теглиш 50 000 лв кредит при огромна лихва, а получаваш с 600 лв заплата няма как да не дойде трагичният край.

23

Анонимен

преди 8 години

ДО 22 - ПОТРЕСЕНА СЪМ ОТ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ. ТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ БЪЛГАРИН. НЯМА КАК. ИЛИ СИ ЕДИН НЕОБРАЗОВАН ***, КОЕТО Е ПО- ВЕРОЯТНО. СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ.

22

Анонимен

преди 8 години

До Ф.С.В"Както и да е - аз лично не бих приел някой да ми плаща защото съм спасил детето му в публичен басейн пълен с хора ( не в морето)"...Сигурен ли си? Сигурно още нямаш семейство и деца. Ако останеш без работа и не можеш да плащаш вноските банката те изхвърля на улицата, губиш всичко. Дори и да си изплатил 90%, просто оставаш на улицата с цялото семейство. Така е справедливо при демокрацията - 200 хил българи са останали на улицата 2012 защото не са могли да плащат ипотеките на банката.

21

Ф.С.В

преди 8 години

----А децата на бедните някой спасява ли ги ??? Отговора го знаем всички - ,,,,,,,

20

красива история

преди 8 години

По света има добри и лоши хора. Надявам се, че добрите са повече, защото иначе няма надежда за човечеството. А ти какъв си?

19

Ф.С.В

преди 8 години

Какво унижение и падение - съвсем "случайно" им казали за вноските към банката - и приели турчина да им плати апартамента- Българина няма самочувствие - за 10 -15 хиляди евро - е готов да продаде целият си род и себеуважението си - това е - Ами ако жената на турчина не беше българка ?? Както и да е - аз лично не бих приел някой да ми плаща защото съм спасил детето му в публичен басейн пълен с хора ( не в морето)

18

БЪЛГАРИ ТИТАНИ

преди 8 години

СТАНИ, СТАНИ, ЮНАК БАЛКАНСКИ, ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ. СРЕЩУ ИЗЕДНИЦИ ОСМАНСКИ, ТИ БЪЛГАРИТЕ ПОВЕДИ. ДОКЛЕ Е МЪНИЧКА ЗМИЯТА, ЕЛАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ, С КАРКА ДА Й СТРОШИ ГЛАВАТА, СВОБОДНИ ДА СЕ НАЗОВЕМ. ДА СТАНЕ ЛЕВЪТ НАШ БАЛКАНСКИ, ОТ НЕГО ВЯТЪР ДА ПОВЕЙ, ТА ПОЛУМЕСЕЦ ОТОМАНСКИ ПОД ЧЕРЕН ОБЛАК ДА ТЪМНЕЙ.

17

111

преди 8 години

До Батак-Шипка-КалоферПрав си за зверствата на турците.......обаче се съмнявам че това семейство щеше да получи нещо от американец,руснак,французин и прочие!Даже ако това нещо се бе случило по-времето на Османската империя,турците цели щяха да ги позлатят!Такава благодарност е нещо нормално и най-типичното за всички ОРИЕНТАЛСКИ ИМПЕРИИ........гьонсурлат

16

@23

преди 8 години

Айде , айде не ни образвовай комплексарските си атакистки глупости - българите били грабени , бити , убивани - и се увеличили с няколко милиона. А сега за 25 години намаляха с 3 милиона. Няма никакви исторически доказателства, всичко е пропагандни писания, Българите са пили пълноправни граждани на Османската империя, занималвали са се със земеделие - пожизнено са ползвали земята на султана срещу десятък, живеели са добре, пращали са децата си да учат във Виена и никой не ги е избивал.

15

Анонимен

преди 8 години

Хайде драги ми българино, днес ти се е паднала отново. Плюй, мрази, обиждай.. За всичките неволи на тази страна, все други са виновни, били турци, роми, руснаци, бла бла бла.. Необразованите хора обичат да плюят, да мразят, мойе би това единственото нещо, което могат.. България ще се оправи, ако някой ден, такива като вас изчезнат.P.S. "Харесвам Париж, Париж е страхотен град, единственото нещо което не харесвам е, че е пълен с парижани"...

14

Батак-Шипка-Калофер

преди 8 години

Хахаха чакай , че ми стана смешно ...ти забелязал ли си как се казва творбата на този български писател Иван Вазов ... ПОД ИГОТО !

13

Анонимен

преди 8 години

Абе нещо не се връзва , да са студенти , да им дадат заем за жилище , да изнемогват да си плащат заема и да заминат за Истанбул в луксозен хотел ...И да помогнеш ... И във Велико Търново просто да се изпуснеш , че не можеш да си плащаш заема ??