82

Анонимен

преди 8 години

До 146.може да расте и още как. Трябва само малко знания и професионализъм.

81

Спонги

преди 8 години

До Анонимен 145За да има поливна система, трябва да има проект , а такъв сигурно няма. Трябва да има и водохващане, а вероятно такова не е предвидено. Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак. Иначе е като в Дюселдорф или Щудгард.

80

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера как някой с нормално мислене може да помисли че трева ще расте там.Ако искате да е зелено сложете изкуственна. А най добре павета .

79

Анонимен

преди 8 години

А в Младост до Метростанция "Акад. Ал. Теодоров - Балан" след големият ремонт на Малинов засадиха храстчета, нова трева, цветя дръвчета и т.н., както се казва направено с мерак.Учудването ми беше голямо една вечер прибирайки се гледам двама роми/римляни с една цистерна да поливат. Зачудих се при такъв ремонт проектанта да не предвиди поливна система е учудващо. Мисля си че не от незнание а умишлино. Системата се поставя и работи с години и не биха имали възможност да продължават да цоцат пари!

78

Илко

преди 8 години

Гарантирано от Герб!

77

Анонимен

преди 8 години

a някой дали контролира таксиджиите да не паркират отгоре нощем? защото точно с тяхното активно съдействие тази трева ще изчезне до максимум месец. няма да се откажат лесно, защото този участък изпълняваше функцията на стоянка през последните 20 години.

76

Анонимен

преди 8 години

А защо никой не споменава че Руски паметник беше ремонтиран само преди година?

75

Билбао Испания

преди 8 години

до 137А, ето от къде е плагиатствал архитекта... А платил ли е авторско право?

74

хаха

преди 8 години

До Анонимен 134"Вместо трева, можеха да посадят тикви. Хем зеленина, хем добиви." - и хем избиратели...

73

Анонимен

преди 8 години

В Билбао Испания трасето на трамвайте е направено така, но явно проекта е изпълнен правилно и подръжката е на ниво, а не сумите да отиват в джобовете на определени хора.Ако от интерес искате да погледнете напишете в Гугъл imagenes tranvia Bilbao

72

даа

преди 8 години

Сега, както са развили и подредили чимовете, да си ги навият, да си ги пъхнат където намерят за приятно и да сложат нови, като предварително изградят поливна система.

71

Мизерия

преди 8 години

Пред блока има дупка още от времето на кмета Борисов. Да видим колко мандата на кметове от ГЕРБ ще преживее. Вече е пораснала значително, ама като няма лента за рязане, така е.Да видим сега дали бул. Владимир Вазов ще бъде ремонтиран до края на Декември, както е срока или за пореден път ще го отложат...

70

по сенокос

преди 8 години

Като ученик, преди 30 години, за да изкарам някой лев през лятото, ходих да събирам сеното на пътеки, та като мине бальорката, да го навърже. Местността беше "Манастирски ливади".Днес там живеят "софиянци".Какъвто електората, такава и кметицата, съответно селото, пардон - столицата.

69

Анонимен

преди 8 години

Някои си е поиграл с фотошопа и всички се връзвате. ..

68

комисионните

преди 8 години

Кой го интересува тревата край Руски паметник? Важното е кой ще гепи комисионните!

67

Анонимен

преди 8 години

Софиянци вземете пример от Трявна и вижте какво е зелена площ и как се поддържа.Ама нали сте умни и интелигентни защо ще се учите от селяни,затова се радвайте на *** си.

66

Анонимен

преди 8 години

112 кво работиш бе, шмульо? я кажи сега за комисинонничките, имаш ли доказателства или си говориш една жена каза, червен *** недоносен

65

Дядо Петър

преди 8 години

В друг сайт водеща новина е: "Качеството на живот в София продължава да пада".Което показва, че основната цел на безкрайните ремонти в нещастната ни Столица не е подобряване на качеството на живот.А е: ПЪЛНЕНЕ НА ГУШКИТЕ НА ПРИЯТЕЛЧЕТАТА, ПРИБИРАНЕ НА КОМИСИОННИТЕ И КУПУВАНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.В което всеки софиянец с все още нещо под шапката си отдавна се е убедил сам.Остава само да предприеме съответните действия на 25-ти октомври.

64

със зелена боя

преди 8 години

Всяка сутрин Фандукова ще боядисва чимовете със зелена боя.

63

.

преди 8 години

До 109Отиди и оправи държавата ни, о, знаещи и можещи.