51

Анонимен

преди 8 години

Съдба!

50

Кукувица

преди 8 години

Дошло е времето на Апокалипса, пише го в последната книга на Библията. На Земята ще се възцари вярата в Дявола- това е исляма. Идва времето, когато човешката раса ще се самоунищожи. Цивилизацията ще изчезне и отново ще се върнем към първобитните закони- шарията и канибализма. Исляма ще разруши културата.Може да ми се смеете сега, но отдавна наблюдавам развитието и съм убеден, че имам право с това си твърдение.

49

Stuttgart

преди 8 години

До Анонимен 21Ти си Турчин от Анадола с разбирания и мисли още от османската империя. В Германия такива като тебе си намират мястото и то много бързо, a именно в затвора.

48

до 77 от Германия

преди 8 години

Сигурно и те са те уважавали, по написаното от тебе и аз те уважавам. Ама сигурно работиш, плащащ данъци, чувстваш Гражданин на България и спазваш конституцията, а не законите на шарията. А в това да спазваш традиционните ритуали и празници на религията си няма нишо лошо. Така живеят и огромната част от трудолюбивите бългаски граждани с турско самосъзнание. Лошо става ако салафистите и ислямските фундаменталисти надделеят.

47

Българин от Германия

преди 8 години

ГЕРМАНИЯ СЕ САМОУБИВА. Очакват се поне 800 000 бежанци през тази година, постоянно коригират числото им нагоре. За голяма жалост тук много германци все още не могат да осъзнаят опасността от ислямизация, която ги грози. Всеки който не е "политически коректен", например симпатизантите на движението ПЕГИДА, е остро критикуван от медиите и политиците. Върху Полша се упражнява натиск, понеже новото полско правителство мисли за НАРОДА СИ и не допуска емигранти от Близкия Изток и Африка.

46

:)

преди 8 години

До VЯна вече не пита :) Светът много се промени и върви напред :)Връщане назад няма, посоката е еднопосочна и е напред, не зависи от нас :)Яна вече не пита, Яна порасна, сама си избира, Яна иска хубав живот и е широко скроена :)Аз съм турчин, повечето ми приятелки са били българки, и нито една не е била лека жена :)Аз ги уважавам и държа на тях, повече от родителите си :)Всеки има очи и вижда, има уши и чува, има сърце и усеща, има глава и мисли :)Светът не е това което беше :)

45

Анонимен

преди 8 години

А от Западна Европа искат да ни "върнат" 60 000 бежанци, дошли при тях ПРЕЗ България.Именно ПРЕЗ, а но ОТ. Има разлика!Не сме виновни, че са нахлули у нас!Шапка свалям на полските управляващи - ще приемат най-много 60 семейства и то при условие, че са християни с професии, а също и всяко отделно семейство да няма повече от ТРИ деца.В този сайт някои се скъсват да хулят поляците, но фактите говорят достатъчно. Нека хулителите да си припомнят какво направи с България тяхната любима партия!

44

Анонимен

преди 8 години

До до 69zashtoto si gyaur zatova ne razbirash

43

Анонимен

преди 8 години

До ФАКТBULGAR zurlat nedey da mesish musulmanite,tiya ne sa nikakvi musulmani a sazdaniya na sasht i evreite

42

Анонимен

преди 8 години

Не е проблема във дрехите, а в съдържанието на главите им и "културният багаж" който носят. Това масирано и дирижирано нашествие ще изличи Европа от цивилизационната карта. Няма никакъв смисъл в това, да се самоубиват цели държави и нации, да се изличават от картата на света по такъв *** и *** начин. КОЙ ИМА СМЕТКА? НОВ РЕД? МЕЖДУНАРОДНИЯ ФИНАНСОВ ЦИОНИЗЪМ?

41

до44

преди 8 години

ЛЪЖЕШ Тодор Живков ви смени само имената религията която изповядате не вие забранявал.Просто Турция и запада го принудиха, гърците това го направиха веднага след войната там всички са гърци българи,турци всеки които е гръцки гражданин е с гръцко име.

40

:)

преди 8 години

" Моята родина е планетата ЗЕМЯ "За левите в Европа не знам, но това е лозунга на част от османците- на Тураните

39

наблюдател

преди 8 години

Проблема е много лесно решим-всички влезли нелегални емигранти се връщат обратно в родните страни. При повторно влизане в Европа- як пердах.

38

Анонимен

преди 8 години

До "турчин"Това е лозунга и на крайно левите на запад. Затова са отворили вратите широко за глобализация и за всичко което ще наруши установения гнил ред. Малко хора, включително турци, ще видят добро от това. Между другото, мислещите турци в Турция не искат ислямизация, а искат светско образование. Знаете ли че Ердоган се опитва да върне османски език в първи клас? Само неуките селяни го подкрепят. Прогресивните хора протестират.

37

do цезар 52

преди 8 години

predi 26 godini nikoi ne iskashe da vliza v balgaria samo da izliza..

36

:)

преди 8 години

" Моята родина е планетата ЗЕМЯ "турчин

35

цезар

преди 8 години

Преди 26 години, нито един емигрант нямаше да се допусне да влезе в България, защото бяхме държава с граници и с пазители на тези граници. А сега сме разграден двор. Кой влиза кой излиза господ знае. Че то държава няма, за какво и са граници.

34

Анонимен

преди 8 години

tova 4e ne mojete da si obqsnite sveta ne ozna4ava 4e trqbva da se klanqm na vaobrajaemi bogove da *** maika vi typa i typite vi religii

33

Анонимен

преди 8 години

Комунист и ислямист родина нямат. За тях идеята е над всичко.

32

:)

преди 8 години

До :)))Забравил си помаците :)