49

Анонимен

преди 8 години

TAKA E V BALGARIA--ZA SAGALENIE.

48

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ ДВУЛИЧИЕТО Е НЕЩО НОРМАЛНО ,ЩЕ ВИ ДАМ ПРИМЕР - БЪЛГАРИТЕ УЖ СА В ЕС И НАТО ,А СА РУСОФИЛИ ТОЕСТ ПОЛЕЗНИ ***.И ,КАКТО ГИ НАЛИЧАТ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЛЕНИН !

47

Наблюдател

преди 8 години

Прав е Б.Борисов в своето негодувание,аз също съм възмутен от този случай.Големи демократи сме станали нещо,това не е демокрация,а свободия.Този тип е заподозрян в извършването на няколко престъпления и мястото му е в следствения арест и после в затвора,вместо това някакъв магистрат го пуска под домашен арест,е това не го разбирам.Не харесвам такъв тип демокрация,искам да има ДИКТАТУРА НА ЗАКОНА.Да се прилагат законите в цялата им строгост за всички нарушители,без изключения.

46

ПОЖАРНИКАР

преди 8 години

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ-ЗА ПУШИЛКА

45

vesko02

преди 8 години

Разярен щото има репортаж или щото краде когата уж си е вкъщи.Иначе алибито е железно,става и за филм

44

Анонимен

преди 8 години

горкия Бойко,състари се да се ядосва с тоя *** дивашки народ.

43

Ямбол

преди 8 години

Осъдения на 2 инстанции Цветанов вчера номинира за кмет на Ямбол два пъти осъдения на втора инстанция Георги Славов. Съдебната система била виновна.

42

Анонимен

преди 8 години

Няма да ядосвате премиера ей,че видиш ли пак вдигнал кръвно,прав е и толкова,не виждате ли ,че е аутист

41

Анонимен

преди 8 години

ББ е прав, но комунистите не искат съдебна реформа, защото са окупирали съдебната система със свои хора, които ги пазят да не влязат в затвора за откраднатите милиарди от народа!

40

www

преди 8 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...

39

Анонимен

преди 8 години

ЕВала Бойко тука уцели десятката - още си спомням за българина/не от етноса роми/ В Плевен осъден на 3 години затвор за открадна кокошка за да нахрани семейството си при първоначален "строг режим".Та това ще е най голямата и най ценната реформа в БГ от 20г насам ако наистина се направи.

38

Анонимен

преди 8 години

Кредецът вика дръжте крадеца.

37

pet

преди 8 години

Баце нали ти е ясно, че храни много семейства на прокурора, на полицаите и т.н.

36

До 25

преди 8 години

Наистина ли вярваш, че съдът е "света вода ненапита" и се ръководи и действа само и единствено според закона?Тогава защо на 3-а инстанция по сходни/близки случаи имаме коренно противоположни решения на различни съдебни състави. Да не би Законът да има версия 1-ва, 2-а и т.н., и на която страница отвори съдията? Защо не е уеднаквена практиката? Защо убийците на пътя си признават за вината и след това получават "условни" присъди, с мотив чисто съдебно минало и/или малкото алкохол над границата?

35

Кръстникът

преди 8 години

ДОН КАРЛЕОНЕ.

34

Чиновник

преди 8 години

До wwwМярката "домашен арест" сама по себе си е неопровержимо алиби. Затова е една от най- търсените услуги на съдебната система.

33

www

преди 8 години

До айдеТова би трябвало да е нормалното поведение на един премиер, ала не е. А ако добавим, че нашият премиер е и телевизионен премиер, то трябваше отдавна съдията да е известен на обществото и да бъде принуден да коментира мярката за неотклонение ,която е отсъдил.Но тук има и един страничен вариант, възможност за друго - полиция и следствие да не са си свършили работата преди това, както и някой прокурор да се е поослушал за кинти и съдията да е отсъдил... чиновнически, както е по буквата!

32

www

преди 8 години

До ЧиновникАаа, може. От формална гледна точка съдът налага мярката за неотклонение, а МВР следи дали тя се спазва. Полицията трябва да следи дали айдучето си е дома. Ако няма полиция, айдучето може да се поразходи навънка. А ако може да се разходи, то може и да пооткрадне нещо междувременно.

31

Анонимен

преди 8 години

Хората отдавна са го измислили бе Тикво! Слагат им по една гривна на крака и ако мръдне от къщи дава сигнал в полицията. Сега е ясно ,че никой не ги проверява, ченгетата са "заети" да цъкат на копютъра, да спят в колите или да правят стачки с искане да се пенсионират на 40г. и тем подобни привилегийки. В това време са толкоз неграмотни че един протокол за ПТП не могат да напишат правилно, да не говорим за обиск, арест и т.н.

30

Асеновец

преди 8 години

Защо не беше толкова словоохотлив и борещ се за истинност, когато Цветанов беше подсъдим, когато му изтекоха записите с Танов и Кокинов в медиите?