129

Тихомир Томов

преди 8 години

До НИРВАНАъндърграунд Каза го след като говори БУШ драги ! Обама може да е светло патладжанен и да му прилича , но не ставаше дума за него !

128

Анонимен

преди 8 години

"България се топи под 5 млн. сме до 2070-а" И НЕГРАМОТНО КАЗАНО И КАТО ЧЕ ЛИ ОТПРАВЕНО КЪМ ***.АКО СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ НА ЧЕТЯЩИТЕ ТУК Е 35 Г., НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ КЪМ ОТНЕСЕНАТА ДАТА ТЕ ЩЕ БЪДАТ 90 ГОДИШНИ. И ТЪЙ КАТО ЧИТАТЕЛЯ ЗА РАЗЛИКА ОТ СПИСВАЧИТЕ( МНОООГО ДАЛЕЧ ОТ ЖУРНАЛИСТИКАТА) МОГАТ ДА СМЯТАТ, ТО Е ЯСНО КАКВО ЩЕ СИ КАЖАТ. ДРЕМЕ МИ НА ОНАЯ РАБОТА ТОГАВА.АКО И СПИСВАЧИТЕ ПЪК СА НАЯСНО С ТОВА, ТО НЕ ИМ ПРАВИ ЧАСТ ДА НИ ВЗЕМАТ ЗА ***.НО АКО КАЖАТ ИСТИНСКАТА СТАТИСТИКА, ЕЕЕЕЕЕЕ

127

ж.стоев

преди 8 години

за съжаление БГ загива с по бързи темпове отколкото изчислява корумпираната некадърна стъкмистика За това е виновна крадливата червена мафия във всичките и окраски Те хем са алчни хем са глупави от такива гадове прогрес няма А забравих и завистливия *** народ

126

до 184

преди 8 години

Не знам дали оманците са изгонили ромите, но ако не бяха руснаците да ни освободят от османците, сега всички щяхте да носите фесове и вместо да пишете по форумите, кяхте да пушите наргилета и да маате баклава

125

Анонимен

преди 8 години

Оказа се че най-после построихме Развитото Социалистическо Общество! Минахме през тунела бай Йордане, тунела дето нямаше край и какво ни чакаше там? Светлото бъдеще! Ура другари милиционери от ГРОБ! Последният да угаси лампата!

124

дебелогъз депутат

преди 8 години

Това е много приятна новина,но трябва да се мисли как да повиши стандарта на българина, а това ще стане като цената на тока скача всеки месец,така българина ще се научи да работи повече и покачествено.Минималната заплата от 380 лв на месец не трябва да мърда още поне 19г.

123

до 169 да бе да

преди 8 години

Верно си за 4-ти километър и да те закарат дотам с лъскава колица за 10-20 000 . Цинично е да пишеш за чалгарки, когато има болни и умиращи от мизерия мласи хора.

122

Възмутена

преди 8 години

Да , верно е единственото ми дете избяга от България и няма намерение да се връща след като за 5 г. видя че нищо не се промени а ние си останахме тук да се мъчим - все не случваме на управляващи - а сега бати Боико съвсем ни докара до просешка тояга но ние сме си виновни че си траем като овце - проста нация сме че не сме ги измели всички до един от това управление - време е есента целия народ да се вдигне и да нападнем Парламента и да ги изгоним всички до един - Стачка и напред !!!

121

Кукувица

преди 8 години

Спокойно! До тогава в България ще пристигнат 10 милиона африканци и 15 милиона араби. Населението на страната ще стане 30 милиона от които ще работят 5 милиона, а другите ще получават социална помощ и детски от ЕС. Средния доход на глава от населението ще бъде 30 лева, колкото пенсия взимаше баба ми по Тошово време.

120

div selski reinjar

преди 8 години

България след 30-50 г. няма да я има, тези за 2070 ми говорят.

119

Анонимен

преди 8 години

По времето на *** България е била 9 милиона.Що така бе, Тиквени ратаи ?

118

абсолютно

преди 8 години

същата тенденция както във всички европейски държави. Висок естествен ръст има в Африка и Азия, не и в Европа. Като намалеем какво ще стане, че ми е много интересно, да не би да настъпи края на света? Европа рано или късно ще стане една мега държава и ще се омешаме яко...

117

Анонимен

преди 8 години

С жена ми сме двама работещи родители, всеки със средна за страната заплата. И двамата с по 10 години стаж, редовни всички осигуровки. Детски не ни се полагат. Ми да ви го тура на социалната система!

116

Анонимен

преди 8 години

100 работещи издържали 78 пенсионери. Това е абсолютна манипулация. Излиза все едно, че тези пенсионери не са работили и не са внасяли пенсионни осигуровки. Това че пенсионната ни система е сбъркана е друга тема.

115

Анонимен

преди 8 години

Велик народ картинка жалка копае бавно своя гроб за него господ е с бухалка нормалният е ***. Народ ли е да го опишеш? Превърнаха го в пълен скот превил гърба и тежко диша ярема влачи той до гроб. Гърмят окови,вятър вее Лойола негов е кумир балкана тъжна песен пее на него дай му ти сеир. Издига в култ "Мамона"черен и вечно търси келепир на избори е пръв и верен кебапчето е елексир. Да спориш с него е трагедия за себе си е вечно прав живота ти минава във комедия изправен си пред пълен крах. За туй приятелю не чакай и бягай от такъв народ з

114

да бе да

преди 8 години

Мизерията била виновна.Как пак не мога да определя 20-30 годишна жена караща лъскава колица за 10-20 хиляди и сменяща айфона си всяка година като мизерна?В София болшинството от неженените бездетни моми са точно такива.Предполагам,че в другите градове е същото.Когато не бръмчи по чалготеките и по моловете уж ходи на неква измислена работа ама всъщност добре че са техните или гаджето- и то милото с джип живо да го ожалиш.Тва не са бедни хора.

113

Анонимен

преди 8 години

Това е целта на сегашното правителство. Хората да намаляват, за да плащат по-малко пенсии.

112

balkando

преди 8 години

до 161 - а паралел между урбанизирани и неурбанизирани ? Факторите за решението колко деца да има в семейството са няколко - удобствата и дали децата ще ги нарушат, пространството и дали децата ще го намалят притеснително, издръжката на живот и дали децата ще носят приход или ще са разход... Например в най-големите ни градове, в централните части раждаемостта е най-ниска, защото децата там пречат най-много на удобствата и личното пространство.

111

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на водената "българска"политика.Мизерията в България е по ужасна от комунизма.Ние гледаме да живеем а не да оцеляваме.Сървайвър Бойко до там я докара.Децата ни избягаха зад граница за по добър живот.Какво предлага България?Магистрали,пречиствателни станции,и едно голямо село СОФИЯ(БЪЛГАРИЯ това е София)всичко друго си е *ало майката.Няма да се чудите, също са "българи"образовани,учени,дейци на българската култура.Докато САЩ си гледат интересите може и да станем ислямска държава.

110

Анонимен

преди 8 години

Още няколко години управление на ГЕРБ и топенето ще се ускори до 5 войни