24

Доктора

преди 8 години

При сблъсък с дърво с над 140 км/ч, или челен с друга кола 2 х120 км/ч, и да имате 10 възглавници, 2 дюшека и 3 матрака, и да карате Q8, BMW9, Мерседес Имортал 65 AMG, е все тая (you are а dead man)! Вероятността да оживеете е много малка. А пък и да останете живи, лайфстайлът ви ще се промени доста с повече желязо вътре във вас, отколкото накиченото по вас...:))

23

до 22

преди 8 години

В белите държави на моторите се слага заглушител. Нооо, тук е анархия. Поне след 22 ч е задължително да няма такъв шум. Иначе си е денонощен тормоз. *** като иска да си кара яката машина, да ходи да си джитка извън града. Не стига, че лети с бясна скорост, но и адския шум е непоносим. Аман вече, гъзари ***.

22

Анонимен

преди 8 години

Една строга промяна на закона и проблема е решен. Бойко вместо да "обявява" война, да задейства въпроса.

21

Аз

преди 8 години

КАЗАРМА за тези с гонките! 30 годишни, а лапетии!

20

brb

преди 8 години

*** кажете бе ....нема драма.....разрешете отстрела:))) по движещи се мишени съм мноо добър гаранция след първият опукан *** ще настане тишина.

19

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да ви казват и убеждават,нали знаете, че от шестдесет екипа пътни полицаи само един не взема подкупи, защото е от вътрешна сигурност. Тази корумпирана орда необразовани некадърници от това се издържа.

18

Анонимен

преди 8 години

Никъде по света не може да има престъпления и нарушения на законите без покровителството от полицаи , прокурори и съдии . При нас обаче е почти 90 % това покровителство , а в другите държави около 20 % .

17

Св

преди 8 години

Стига с тези "свидетели". Все някой трябва да им върши работата. Да си пуснат цивилни служители (по двама, нали така обичат), в работно време (въпреки че, за мен истинския полицай е през целия си живот, а не да си затваря очите, като не е с фуражка и палка) и да се санкционират на място. МОМЕНТАЛНА конфискация на документите, на колите, сваляне на номерата независимо откъде са. И да се ползват камерите като неоспоримо доказателство ако случаят на хващане от цивилните полицаи е бил в техния обсег

16

Shark

преди 8 години

Предложението на КАТ да има затвор за гонките е правилно. НО!! КАКВО ПРАВИМ С ПОДКУПНИТЕ КАТАДЖИИ, КОИТО КАТО СЕ ОТЗОВАТ НА ГОНКИТЕ ЩЕ ПРИБЕРАТ ЕДНИ ПАРИ И ЩЕ СИ ЗАТВОРЯТ ОЧИТЕ!! ЕЙ ТОВА ИСКАМ ДА МИ КАЖАТ ОТ КАТ, КАК ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ПОДКУПНИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ.

15

Анонимен

преди 8 години

Конфискация на МПС в полза на държавата. После МПС-тата се поправят оборудват се с техника и стават служебни коли на институциите. Без значение дали собствеността на МПС-то е на джигита, дядодо му или майка му... Или на приятел. Конфискува се. Тогава хем ще се научат да не карат чужди МПС-та хем ще се научат да не ги преотстъпват.

14

Анонимен

преди 8 години

И аз искам затвор за полицаите-"рекетьори"ама........

13

Анонимен

преди 8 години

Повече инженерни съоръжения като легнали полицаи, профилиране на пътя и др. които да затрудняват високите скорости. Освен на околовръстното, такива да се поставят още сега на Ал. Малинов от Бизнес Парк до светофарите след Хит. И то да се поставят сега, преди да е пусната изцяло отсечката а не след като погребем някое дете!!!

12

антиЕС

преди 8 години

до 17кой в БГ не взима рушвети,не ми казвай ,че ако ти предлопжат рушвет ще го откажеш,няма такъв българин

11

antiES

преди 8 години

егоцентризъм

10

Анонимен

преди 8 години

Когато пътните полицаи почнат да влизат в затвора за рушвети тогава наистина ще има ред по пътищата .

9

Х

преди 8 години

Какви родители,та тези са над 18 години и родителя по закон няма никакви права над него.Бойко оправдава без действието на държавата с слаб родителски контрол.Да не говорим ,че двойният убиец е бил на 28 години.Тъпо,много тъпо господин премиер!!!

8

Анонимен

преди 8 години

То хубаво да поискаш затвор, ама има ли ги построени.То иначе ,като тая.Как се прави хляба?Ами ори,мели, яж!

7

Анонимен

преди 8 години

Тия с моторите верно са евани в главите. Вчера един такъв ми връхлетя отзад колата при положение, че от 25 секунди стоя и чакам на червено! След кратък спор и за да се уверя,че му нямаше нищо, му напълних *** с шутове и гърба с юмруци. Телета!

6

perhulio

преди 8 години

Ако има наистина ентусиастикупуват кола може и 5-6 хиляди да се намери прилична, вкарваш 2-3 хиляди за тунинг (за скорост и сигурност)събирате се с дружки на пистата и да се види кой колко кара ,обществените пътища не са място за това, но както казах по долу едните нямат пари да го направят и ако годишните прегледи са това което трябва да са техните коли отдвна ще са спрени от движение , др просто искат да покажат какви коли могат да си ( или да им) купят

5

perhulio

преди 8 години

До Калояново има страхотна ( за нашите стандарти)обновена писта, но единият вид "състезатели" карат 20-25 г БМВ-та нямат пари да се усмихнат събират 2 седмици за бензин пият 2 ракии и избиват комплекси ,другият вид "състезатели" разполагат с повече средства ( обикновено от мама и тати), но те пилят гуми до най модното заведение за да ги видят в града или на слънчака .