16

до 32

преди 8 години

Никога през живота си не си виждал индиец или индиика, освен ако не говориш за някоя born in the UK примерно. Тия от Индия са доста свестни като хора, но работната им етика е ужасна, освен на завършилите на запад или в местни топ университети.

15

Анонимен

преди 8 години

Indiizite v Anglia sa mi nai-loshite klienti.S Mercedesi za po nad 100 bona i vechno nedovolni ot neshto.Durjat se vce edno drygite hora sa im robi.Da ne govorim kva e durjavata im...ujas i bezumie.Mnogo obichat da demonstrirat

14

Анонимен

преди 8 години

Сега разбирам защо Министър Московски е винаги в екипа щото разбира индийски(ромски)

13

Анонимен

преди 8 години

Индийците не стават, ние българите сме много по-кадърни менижъри и ИТ специалисти, индийците не стават.

12

Анонимен

преди 8 години

Microsoft така я оправиха, че не ми се говори.Google да се готвят.Citibank CEO беше индиец и му биха шута.И аз съм ИТ и като чуя индиец бягам много бързо.

11

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Работя в ИТ фирма, не съм видял способен индиец, обаче е нещо като мода да се бутат като велики ИТ шамани.Видял съм супер способни българи, румънци, руснаци, немци, гениални американци, французи, италианци, обаче индиец - не искам да коментирам, ще ме модерират.Просто е такава модата, идиотска е и ще отмине.

10

Берлин

преди 8 години

Бил съм много пъти в Индия. Няма такова нещо.

9

без заблуда

преди 8 години

И аз предлагам да заменим пожарникаря с индийци. Или с индианци, все тая!

8

аврам

преди 8 години

100 индийски програмисти не могат да се сравят с един свестен наш

7

bodi

преди 8 години

много е просто. буда...

6

hjk

преди 8 години

Работила съм с индийци. Тая лична смиреност е малко фалшива. Външно смирени вътрешно както си знаят. За качество на кода има мноооого да се желае. А мениджърските им амбиции са наистина големи - от муха слон правят в СV то си.

5

Анонимен

преди 8 години

При нас веднъж дойдоха няколко индиеца, уж да ни обучат на новата система, която те разработиха и поддържаха. Първо, че нищо не им се разбираше, второ, че систената им е отвратителна и проблемна.

4

.

преди 8 години

Бонус за всички хора с индийски произход по целия свят - това отдавна е факт поне в САЩ.Някои неофициални данни от разговори с мои приятели:- Около 70% от H1-B визите се получават от индиици- Средната годишна заплата (брутна преди данъци) на индиец в САЩ е около 105К, втори китайците - 95К. Според мен средния американец е доста под 70К ($5000 на месец).

3

онбашията

преди 8 години

хахахха, вярно е тва, голям сеир се задава.

2

Анонимен

преди 8 години

Индиец застане ли на някакъв пост дори от най-ниско мениджърско ниво започва да лансира здраво хора с произход от родината му. Иначе, те щебъдат външно вежливи и усмихнати с останалите, но ще ги цакат тънко - мениджъра ще дава най-сладките и добре заплатени проекти на своитеприятели, а за теб ще има трудни проекти с гадни клиенти и по-малкибонуси. Избягвам дори да говоря с тях.

1

.

преди 8 години

Ами, какво ни остава освен да честитим на индииците ... и на американците също.