44

Ангел

преди 8 години

Това е ПОРЪЧКОВА статия. На нашето Черно море изобщо не е толкова лошо. Аз и моето семейство например никога не сме ходили на море в Гърция и изобщо не се каним да ходим в близките 10 години. За информация бил съм на море и в Италия(Анцио и Позитано). Не е по-хубаво от БГ.

43

Bobi

преди 8 години

Хубаво е в Гърция, обаче да си направиш резервацията Февруари когато почват записвания, Така 5 дни в 4 звезден хотел ол инклузив излязаха 726 лева със СПА и всички екстри. Плащав на 2 пъти и не усещаш на един път да ти дойде нанагорно. На плажа чадъра и шезлонгите са в куверта а и плажа имаше син флаг( за идеално чисто море) Изкарахме и 5 дни на нашето за по 33 лева на човек на ден на Приморско където също беше прекрасно.Едното Гърция само където ми е много близо на 137 км, а и нашето си е ОК

42

Салатка

преди 8 години

Гръцка салата 6-7 евро? 14 лева салатката? Брех, моите спомени са за други цени, но на Тасос може и така да е.

41

риана

преди 8 години

Не се пише сулваки, а сувлаки, и не е гирус, а гирос.

40

до 31

преди 8 години

Аркадаш. Пържената цаца с олио от миналия сезон, как е?А шопската салата с турски домати и сирене с вкус на тебешир?

39

риана

преди 8 години

До 11Основната ти грешка е, че си отишъл в 5-зв. хотел на Тасос. Ако си баровец и искаш 5-звезден курорт, *** в Порто Карас на Ситония, Халкидики. Тасос е за пролетариата.

38

43

преди 8 години

9 пъти съм бил на почивка в Гърция и нямам никакви забележки. По-скъпо е. Апартаментите, които си заслужават почват от 130-150 евро и нагоре. Не очаквай за 40-50 евро лукс в Гърция. Няма такъв филм. Ресторантите са два до три пъти по-скъпи от аналозите си в БГ. Но който няма пари да си стои в къщи. Простичко е.

37

11

преди 8 години

За мен това е поръчкова статия. През 2012-та отидохме за пръв и последен път в Тасос. Най-скъпата и най-тъпата почивка в живота ми! Фрашкано с румънци и македонци с кресливи деца, по кръчмите режат глави от кръста, комари като хеликоптери, мазни келнери тип балкантурист 85-та, уж петзвезден комплекс, а с бунгала от 60-те - овехтели, мизерни, стоножки в банята... Беше голямото прецакване. Никога повече!

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31И какво му е на населението, че не разбрах ? Любезни и възпитани хора и най-вече знаят какво е обслужване на клиенти!!! Аз в бг като си поръчам една бира ми я носят топла, щото са минали 45 минути, а да не обяснявам как исках пържени картофи веднъж, но ми обясниха че картофите са свършили... ?!?! В Гърция като им свършат картофите(или нямат нещо в менюто което искаш) - тичат до магазина

35

Черноморие

преди 8 години

Със семейството ми сме имали щастието да бъдем в курорти и във Франция (Кан, Ст.Тропе), Италия (Соренто), Испания (Палма д.Майорка), Гърция, Турция, но и на Карибите (Ривиера Мая), Бали, Дубай ... Имаме обаче щастието да притежаваме и апартамент в Сл.Бряг на спокойно място. Обичаме Черноморието, обичаме приятните вечери в Стария Несебър, или глъчката на стъргалото в Сл.Бряг. Чалгата в Сл.Бряг отстъпва на приятните "банди", които забиват в Сл.Бряг, качеството се качва. Нека да ценим тези неща!

34

Анонимен

преди 8 години

До 3030-ка, толкова се радвам, че тикви като тебе си остават по Черноморието, така всички ние можем да се отдадем на истинска почивка в Гърция - без отблъскващи родни гледки на плажа. Внимавай да не се удавиш с ланеца на врата, бас държа че много тежи!

33

Ту'лата

преди 8 години

Какво стана с пренасочените туристи от Тунис? Що не идват? Май не искат на Кафяво море.

32

30

преди 8 години

30, Празна ли е кочинката? Така ще е и в бъдеще. Ние "глупавите" ще се мъчим в Гърция, Испания, Франция и Италия. Умните нека почиват при теб на Кафяво море. Ще си въртите гюбеци, ще пиете ментета и ще мутирате :) Да сте живи и здрави !

31

Мукавей

преди 8 години

До Анонимен 30Тролче, мутрите и тарикатите по Черноморието сте отсвирени тотално. Колкото и да се пънете, да оплювате Гърция и Турция, нормален турист, скоро при вас няма да дойде. Както се казва, играта свърши за вас.

30

30

преди 8 години

Преимуществата на Гърция:- Чиста вода и прекрасни плажове (*** на Лефкада, Закинтос или Корфу и виж)- Спокойствие - плажовете са уредени, а хотелите са толкова колкото трябва да са. - Липса на селско-мутренски изпълнения. - Обслужване на ниво и т.н. Да в България е доста по-евтино, но.. чалга, селяни, мутри, мръсотия, водата е отврат, ресторантите са евтини, но кухните са кочини.... Черноморието не може да се сравнява с Гърция. Изобщо не са в една категория. ИЗОБЩО

29

Анонимен

преди 8 години

"аз ходя октомври на Халкидики,"Тук вече ме загуби, аз почивам август, както между другото и цяла Европа.....октомври се бачка!

28

до 30

преди 8 години

Aз ходя на почивки по цял свят. 500лв. на ден не харча никъде. За пример. Бали- 10 дни около 3000 долара + самолетните билети- аз и приятелката ми. Това прави по по-малко по 500лв. на ден. Друг пример- Сен Тропе. Самолет до Марсилия- 400 евро двупосочен. Къща под наем- 1000 евро за 10 дни със закуска и вечеря. Кола под наем- 30 евро на ден. Храна- около 500-700 евро в нормални ресторани. Отново под 500лв. на ден. Не ми е ясно на кой свят живееш?! И тук ти описвам по-скъпи почивки...

27

VIVA HELLAS

преди 8 години

Заповядайте в Гърция български братя и сестри. Чисто лазурно море, гостоприемни усмихнати хора и народни цени. Приказка! Далеч от неистовия вой на муфтията от минарето. FULL RELAX.

26

Анонимен

преди 8 години

Всеки човек и с малко морал не би стъпил в Гърция при подобно население!!!То всичко не е само морето а и са важни и хората където отиваш все едно да отида в Индия!

25

Анонимен

преди 8 години

Какво точно и е хубаво на Гърция? 90% от плажовете са им каманак, а както 19 добре отбелява двама души по 500 лева на ден трудно ще вържат бюджета.В България 90% от плажовете са с фин и хубав пясък, а цените са минимум 50-60% по ниски.