126

Анонимен

преди 8 години

В Созопол и Черноморец беше пълно до дупка. И руснаци имаше доста. Може би по Люлин, пардон Слънчев бряг и Влас е празно.

125

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА ти колко страници искаш да е менюто - война и мир в три тома както е масово по кръчмите в бг, ама е спорно дали готвачът може да ги приготвя тези ястия с гръмки имена. Всеки уважаващ себе си главен готвач предлага семпло меню с пресни (сезонни!) продукти и бързо за приготвяне. иначе чакаш телешки пепър стек (който го поръчват 1 път годишно) 40 минути и той е подметка, защото е трябвало да бъде размразен в микровълновата, иначе звучи много апетитно :-)

124

Анонимен

преди 8 години

Ами да се научат на обслужване българските "хотелиери", да понамалят малко цените, че този продукт който предлагат не е адекватен на трицифрените им суми които искат за нощувка и може и да потръгне малко работата. Със сезон от 2 месеца не можеш да избиеш цяла година!

123

tech_noir

преди 8 години

До СтаматДам... и хотелиерите масово учат български. Има доста места, където 90% български език чуваш. Факт.Само не разбрах каква е връзката на нашия президент с това че руския иска да са му под ръка всички полицаи и военни в очакване на руския майдан.

122

Анонимен

преди 8 години

До 138 В Гърция освен че ги интересуват парите ти, ги интересува и да останеш доволен, за да се върнеш и да си оставиш парите отново. В България и парите ти не ги интересуват, защото сервитьорките с шамандури вместо глави тая година са тука, другата година кой знае къде и качественото обслужване не им е приоритет. А за по-малко от 130 лв Гърция предлага доста повече като започнем от кристалната вода в която няма опасност да се върнеш със стомашно-чревни проблеми, до спокойствие на плажа и тн

121

Стамат

преди 8 години

А в Гърия е фраш! ;-)Да оди мусю льо президан да плюва по Москва още и още!

120

Анонимен

преди 8 години

Ако питате министерството на туризъма от там ще ви кажат, че хотелите се пукат по шевовете

119

Дърт пътешественик

преди 8 години

До АнонименТи такива плажове като на Тасос и Закинтос не си виждал а като гледам разсъжденията ти няма и да видиш. всеки си решава къде да почива аз лично всеки път съм на различно място. Гърция ми предлага достатъчно голям избор от нови места. животът се живее веднъж обикаляте света не циклете в БГ.

118

conservator

преди 8 години

До Анонимен130 лева на ден, храните се за по 60 лева на вън. Сигурно сте тръгнали с 5000 лева. Аз ако почивам някъде където съм дал 5000 лв. за 15 дни и използвам думата ХРАНЕНЕ за да опиша вечерята си, ще се скъсам от яд.

117

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗа 10лв три шазлонга с чадър май четеш между редовете

116

Анонимен

преди 8 години

Пиша ви от слънчевото Черноморие - за 130 лева на вечер сме в разкошно апартаментче, достатъчно голямо за четиричленно семейство, храненето е включено в цената, но често сядаме и по капани и ресторанти. Там обяда на възрастен излиза около 20 лева на възрастен, тоест 2 пъти по евтино от Гърция. Водата е супер, има и спасители за разлика ат Гърция, където единственото което ги интересува са парите ти.

115

Анонимен

преди 8 години

В България чадър за 6 лева, в Гърция като дадеш 10 лв ти е безплатен. Ей, големи математици коментират тук, безплатен чадър ама почивката двойно за да лежиш на камъни или едър черен пясък.

114

Анонимен

преди 8 години

В Гърция плащаш 3 пъти повече в кръчмите и менюта по една странична, кой луд ще отиде там?

113

lлетовник

преди 8 години

ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ТУРИЗЪМ НЯМА ДА ИМА ДОКАТО ДЪРЖАВАТА НЕ ВЗЕМЕ ПЛАЖОВЕТЕ .От концесиите държавата печели около 6 000 000 - 7 000 000 милиона ,а губи много повече от други неща. Ако държавата си стопанисва плажовете сама или ги отдаде на отделни сектори на търг на хотелиери ще спечели повече. И ЗАПОМНЕТЕ ,ЧЕ НЕ ВСИЧКИ ХОТЕЛИЕРИ СА МУТРИ .Има много хора ,които са теглии кредити и са си построили хотелчета и сега изплащат .Почивам само в такива семейни хотелчета.

112

Sjt

преди 8 години

Пиша ви от слънчева Олимпииска Ривиера - Гърция. чадър и три шезлонга = две фрапета 5/6 евро с фрапетата носят две минерални води. нашето Черноморие вече съм се разделил с 20/30лв. За обяд на таверна салата две основни с две бири 20/25 евро. 500мл кана домашно розе или бяло вино 3евро. Закуска и вечеря са в цената за нощувка която е 130лв двама възрастни и бебе. супер чистота и любезни хора. от години не стъпвам на нащо Черноморие и няма и да стъпя - напатил съм се.

111

Анонимен

преди 8 години

И по-прасзно щестава - нормалнитеора одят в - отмъщението на бетона

110

Неда

преди 8 години

Скъпи сънародници, не ползвайте плажа за пепелник и не заравяйте фасовете си в пясъка, събирайте си отпадъците и ги хвърляйте където трябва , няма как да не пикаете в морето, но, за бога, не правете там и други работи, и н.н и т.н .........

109

Анонимен

преди 8 години

Вярно, че е хит столични *** да ходят почти всеки уикенд до морето. ***, път да види. Чудя се не им ли излиза скъпо бензина, тапите по Тракия, спане, плюскане и целия тоя масраф за един чист ден?!

108

Сгт

преди 8 години

До --------------------Вие май в Гърция не сте били?

107

conservator

преди 8 години

До АнонименАбе 100 лв. на ден за хотел е супер скъпо. За 15 дни това са 1500 лв.