8

Elf

преди 8 години

Komunist htelier ne stava.Vij ubiec-perfekten

7

Анонимен

преди 8 години

5 лв. 62 г. бяха много пари Варна тогава бе чист като аптека град. Пез 62 улиците в София се миеха вечер. Сутрин свежо, като след дъжд, пролет засадени алеи и цъфнали рози. Стъпиш на зелена площ, плюеш на тотоара, глоба 50 ст. - две кебапчета и бира. Хората дружелюбни, рядкост милиционер, усмихнат, подстриган, с изгладена синьо-сива униформа. Спомням си Златните пясъци 80-те, не бяха застроени. Възрастна германка ми каза - Бях тук 65, по-хубаво не съм прекарвала никъде, ослужването супер

6

Петър

преди 8 години

Стига с тоз контрол бе. Имаме пазарана икономика, уж. Оставете ги да строят и фалират на воля. Не виждам друг начин да се оправят.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Важно е да има леглова база. Бързо и веднага. Останалото е без значение. Такова е положението.

4

Анонимен

преди 8 години

хотелите ни модел '62-ра, покупателната ни способност (според 24 часа) модел '89, управниците ни модел '89, шефовете ни модел '94, а според компа трябва да сме някъде по средата на 2015г.

3

Анонимен

преди 8 години

Ми то пак за Биетуномориету ше се риве ... ривете бе ... ривете...

2

Mitio

преди 8 години

Само мога да ви пожелая да си таковате майките, драги пишман хотелиери. По думите на господина нещата завбъдеще ще се развият страхотно, точно както им се полага.

1

Бай Иван

преди 8 години

"Нужна е реформа и в туризма"============================================Необходим е акъл на всички нива, от министерството на туризма до камериерките и сервитьорите. Не може да живееш през '62-ра и да чакаш държавата да ти помага.