20

Анонимен

преди 8 години

Единствената светска дейност, за която се сещам от страна на Синода е, че когато Боко вдигне кръвно тези тичат да го утешават

19

Анонимен

преди 8 години

Събират рота за борба с И.Д начело никито ролекса

18

светска република

преди 8 години

Парламентарен синод - председател на Парасинода - равина, помощници патриарха, епископа и мюфтията, арменския поп - по въпросите из парасинодалните комисии, евангелистите - разпределители, будистите - стенографи, друг кой остана, да не артиса някой отвънка. и всички спираме да плащаме данъци, дискуси и такси, ура!

17

Стамат

преди 8 години

Само си вижте коментарите!Жалко... жалко...

16

Стамат

преди 8 години

Ами а даноЧ (стискам палци)

15

Българин

преди 8 години

Смешници! Приемете,че сте бита карта,лицемерчета!

14

Анонимен

преди 8 години

ЕЙ ТИЯ БРАДАТИТЕ С РОЛЕКСИТЕ И КАДИЛАЦИТЕ МНОГО СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА НАРОДА БЕ!!! ПАПАНЕ ЛИ ИСКАТЕ? Е НЕМА ЛИ ДА СТАНЕТЕ МНОГО МАЙМУНИТЕ И ДА СЕ СЧУПИ КЛОНА БЕ? ЕГАТИ ПОПОВЕТЕ.

13

Анонимен

преди 8 години

Поповете да седят в църквите!Нямат място в политиката!Ами ходжите и равините, както и арменския поп не искат още власт?!Църквата първо да разреши финансова ревизия, да се види колко са богати и тогава да ламти за власт!Поп = комунист от ДС

12

Анонимен

преди 8 години

Напоследък държави с "бетонна стена между държавата и църквата" (да кажем религията общо), така наречените СВЕТСКИ управления биват "преобразувани", меко казано... такива бяха Либия, Египет, Сирия... Кадафи и Асад - върли противници на религиозната намеса. Мисля че, новият свъетовен ред предполага религия и власт в едно. Следващата стъпка - чакайте и мюфтийството да каже - и ние искаме!

11

Анонимен

преди 8 години

Сталин е правел добре като е бесил поповете за брадите им.От тях полза никаква. Само смучат като пиявици.

10

E.Пелин -На оня свят

преди 8 години

Се едно Тук не бръснат никого всекиму според делата му. Поп бил, ама грешил. Владиката, че е владика, па и той е в пъклото. Бре, не думай! И той е наказан, дядо Той бе владика, истина, ама се гордееше със сана си и само големците считаше за хора, а сиромасите, бедните хич и не поглеждаше. Гнусеше се от тях и ако им даваше милостиня, даваше я с презрение, като гледаше час по-скоро да се отърве Обличаше се богато и преяждаше всеки ден, а хората учеше ла се въздържат Това не е ли гр

9

Анонимен

преди 8 години

Ако нямаше религии, които да промиват мозъците на хората и да правят войни, от които да се обогатяват, за сметка на избитите хора, може би СВЕТЪТ ЩЕШЕ ДА Е ЕДНО ПО-ДОБРО МЯСТО ЗА ЖЕВЕЕНЕ.

8

E.Пелин -На оня свят

преди 8 години

Бре че хубости, бре че чудесии! дивеше се дядо Матейко, като гледаше тия чудни райски красоти, които само праведниците ще видят. Ами поп Николай тука ли е? почна да разпитва той Мъничкото ангелче. Кой? Поп Николай от малката черква, дето ни даваше пари с лихва Срам ме е да го срещна. Имаше да му давам, па той умря и дългът му умря. Поп Николай е в катрана, дядо. Стой не думай! Честна дума! Ами нали беше, божем, поп свещеник! Се едно Тук не бръснат никого

7

Анонимен

преди 8 години

И бабя Гуси с лютите чушки иска да е фактор.

6

Анонимен

преди 8 години

до 8 Аз се определям като българофил ислямофоб.Възпитаван съм в източно православни ценности, но не мога да кажа, че се уповавам на нашата църква.И мисля, че трябва да си ***, за да го правиш.Църквата ни е изключително компрометирана, постоянно слушаме за скандалите на поповете и ламтежа им за власт.Бъдещето е на нерелигиозните интелигентни хора, вие сте отиващо си поколение.Останахте само старите и ислямистите, но и те ще поумнеят, просто по-бавно.

5

Анонимен

преди 8 години

ДС пак протяга ръка към властта, тоя път чрез брадатите.

4

Анонимен

преди 8 години

Вие сте основно агенти на държавна сигурност, доносници, шофери на линкълни, п**ераси, зоофили и наглеци.Политиците и мутрите поне не се правят на добри, докато вие сте върхът на лицемерието.За тия 25 години църквата нито веднъж не застана на страната на правдата, все си креташе тихичко в сянка без да плаща данъци.Е**хте се манастирите, напивахте се и се друсахте, докато народа изнемогваше физически и психически.**ал съм ви и скапаната, лицемерна църква и долните ви ценности.

3

vlady

преди 8 години

Патриарх Неофит наскоро имаше среща с епископ Датев Акобян и трябваше да представи исканията си пред него. Може да сезира и католикос Карекин II Нерсисян при срещата наесен.

2

Анонимен

преди 8 години

Не беше ли точно доносника Патриарх Неофит, който награди Банкянския Футболист за заслуги към църквата.Какви точно заслуги не стана ясно.Може би заради това, че нарича Господ Бог с просташкото обръщение Началника.

1

Анонимен

преди 8 години

Поповете са най-големите *** на обществото. Никога не са работили нищо - само лъжат и крадат. И благоденстват, докато народът умира и изчезва.