10

Какви ,ционисти ,бе.

преди 8 години

50,000-руски фирми работят в България и си изнасят печалбата в Русия!С тия пари *** си прави оръжие --та да ви избива ,като стане нужда и не слушкате...!Нема и да изкарате до пенсия...

9

Какъв бизнес ,бе...

преди 8 години

"Лукойл" --не са плащали на хазната от 6-години и .../кофти/ работят на загуба.Имат данъчни задължения от 36-милиарда към България!ВЕИ-тата на "Лукойл-енерджи"---са най-големия производител на слънчева енергия и годишна печалба от 800-млн.э.!ЕТО КЪДЕ СА ВИ ПАРИТЕ ***!ЗАМИНАЛИ СА ЗА РУСИЯ ПРИ ***!

8

Анонимен

преди 8 години

Малко изкривена е статистиката %-тите са в пъти повече.Националната класификация на професиите и длъжностите има минимална заплата за длъжност и професия и доста голям % получават минималното определено там.

7

gost

преди 8 години

като нема работа из тия малки градове се радвам и на това другото което е по притеснително интересно мие как ли некои хора си заемат но не им се вращат ама за заемането са първи то като си зел трябва и да се даде *** пак що оня глупавия караи равносметката е да сме си павили сметка на кои даваме а колкото до работа тия да земат да се усетят да тарсят не само с простотии да се занимават и тая или оная партия не им е наред главите им не са

6

vesko02

преди 8 години

За да може политиците да предоставят на децата си "честни"пари за покупка на хотели ,трябва блъскащите от сутрин довечер да си плащат ,че работят.

5

Анонимен

преди 8 години

НЯМА НИТО РЕД ЗА ТОВА ЧЕ ПЕТРОЛА НА СВЕТОВНИТЕ ПАЗАРИ ПАДНА ДРАСТИЧНО. РУСКИЯТ ПЕТРОЛ НЕ СЕ ЛИ ВЛИЯ Е ОТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЦЕНИ БЕ ТАВАРИШИ? ТЕ ОТ ДРУГА ПЛАНЕТАЛИ СА? НАПРАВИХ ЕДНА МАЛКА СМЕТКА КОЯТО ПАКЗА ЧЕ В МОМЕНТА С ТЕЗИ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА И С ЦЕНАТА НА ДОЛАРА БЕНЗИНА И НАФТАТА ПО БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВА НА 1 ЛВ. И 80 СТ. ЗАЩО НИ ГО ПРОДАВАТ НА 2 ЛВ. И 30 СТ. БЕ ТАВАРИШИ? ДА НЕ БИ ТЕЗИ КОИТО НИ ГО ПРОДАВАТ НЕМОЖЕ ДА СМЯТАТА? И ЗАЩО СА ТАМ СЛЕД КАТО СА НА ВИЕ С АРИТМЕТИКАТА?

4

Анонимен

преди 8 години

А защо се осигурява на минимална, по желание така ли? А средната е с 10 лв. по-голяма от вминималната

3

Анонимен

преди 8 години

С приказки не става, брат ми Робърт! Добра инициатива, но много неща трябва да се променят в т.нар. "бизнес" среда в България. Като например определена част от печалбите на фирмите да отива за повишаване ефективността на труда и квалификацията на служителите, а не за Бугати на шефа.

2

Анонимен

преди 8 години

Частен седерастки мошеннически "бизнес".

1

dsada

преди 8 години

Тоест 10% работят на минимална заплата....не виждам абсолютно нищо нередно!!!Това, което не нередно, е размерът на тази заплата! Освен това, всеки 10ти се ОСИГУРЯВА на минимална заплата...пък колко вземат на ръка, всеки сам си знае...така, че не ги мислете толкова...