15

до 16

преди 8 години

Ми... рима е у теб. )

14

Кукувица

преди 8 години

Който се тревожи за храните да напише писмо до американския концерн МОНСАНТО и да попита колко пъти се пръска ген-соята и с какво количество препарат през първата година и през петата година.Да попита с каква царевица се хранят животните.Да попита в МОНСАНТО какви картофи се садят сега.Да попита в Холандия на каква почва се отглеждат доматите. Да попита в Италия по колко пъти се пръскат ябълките и с какво.Който се интересува какво яде- да гледа филма "FOOD INC. " има го в Youtube.

13

Ха,ха,хааааааааа....

преди 8 години

Ако не ви харесват храните---ПОСЕТЕТЕ РУСКИТЕ МАГАЗИНИ "БЕРЬОЗКА"-----ТАМ ВСИЧКИТЕ ХРАНИ СА С "УСТАНОВЕН--БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД"!/..други нема...освен водката.../

12

за 18

преди 8 години

Най-много порно се снима в рашата, пак там се прави най-гадното гей порно

11

за 8...Прощавай...

преди 8 години

....абе , имаше рима...па и си е верно..ха,ха,хааааааааа...

10

до 13

преди 8 години

И двете не ти ги препоръчвам, :D

9

за 12

преди 8 години

Абе ,знаеш ли колко хербициди се упортебяват днес за едни ябълки....сигурно са безвредни ,нали?А ГМО ябълките нямат нужда от никакви хербициди...Аз лично предпочитам ГМО култури ( каквито селекцираха даже едно време в институпа по овощарство_), пред пръсканите ябълки с 30 вида отрови

8

Анонимен

преди 8 години

Вие се пренасищате с токсини заради начина, по който отглеждате животните и обработвате почвата, сега гениални генни инженери от сащ са ви подготвили гмо, защото оригиналната храна растяща по естествен начин в природата не е достатъчно добра за здравето ви. Те - капиталистите, не контролират всеки отрасъл, хранителните и фармацевтичните индустрии не са на едни и същи хора, и те силно желаят вие да сте здрави, за да може те да са на загуба.

7

Анонимен

преди 8 години

Българинът става все по-болен щото пуши по 2 кутии цигари на ден налива се с алкохол мези юнашки с мазна храна и като се накове или ляга пред телевизора или отива да шляпа карти пред блока с другите ***.

6

Анонимен

преди 8 години

Българинът все по-болен от храни с НЕЯСЕН произход..............пак мръсните капиталисти са виновни ... трябва да следваме повелята и заръката на нашия вожд и учител другаря Сталин / Путин !!! да почнем да унищожаваме капиталистическите продукти където ги срещнем и така до пълна победа !всяко унищожено сирене - пирон в ковчега на империализма !

5

до аха7 от аха4

преди 8 години

Не бива да шегуваш от моето име. :)

4

аха

преди 8 години

Каним ви в Русия на зелена трева и брезови корички...Витаминозни са и има за всички.

3

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИНА МОЖЕ ДА Е БОЛЕН ОТ ХРАНИТЕ ....АМА СИ ИМА "АГЕНЦИЯ ПО ХРАНИТЕ "------на ЕВРОПЕЙСКО НИВО!!!!ЦЕЛА "АРМИЯ ОТ ТОРБАЛАНИ И ПРОВЕРЯВАЩИ" ---СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕГО , във всеки град на Страната!ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ЛИ КВИ ЗАПЛАТИ ВЗИМАТ И... КОЛКО СИ ДОКАРВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ОТ ПИСАНЕ НА ХАССП-системи и "ПРОВЕРКИ с ТОРБЕТО"....??!!

2

аха

преди 8 години

Каним ви в Русия. У нас няма храната от ЕС. )))

1

Пълни глупости

преди 8 години

Уж ядем все отровни неща, а средната продължителност на живота се увеличава непрекъснато през последните 20 години....Няма по вредно нещо от луканките и саламите, ама ги набивате с кеф нали...