9

Гоце и Кирчо

преди 8 години

Ттолкова цинично нагъл престъпник може да бъде само един комунист, при това - силно приближен на един друг комунист, също престъпник и също крал и за умрелите - познат е на цяла България, а и по света с агентурното име Гоце, като доносник на ДС! А инак му викат Георги СедефчовПпърванов и беше български президент! И това ако не е потрес!

8

Анонимен

преди 8 години

В случая подозирам че се е крало яко...

7

Състрадателен

преди 8 години

Горкият човечец, виж кажете банкова сметка да му внеса някой лев. , поне за хляб да има наглото същество.

6

Веско

преди 8 години

Ако бях на негово място,сега щях да съм далеко ,далеко!

5

Х

преди 8 години

Това политическа поръчка ми звучи-"И други присвояваха ,но мен избраха за изкупителна жертва."

4

Ннн

преди 8 години

Как един не каза, че е виновен!!! Генерали, политици, всички са едни големи *** без капка достойнство! Където и да барнеш, всеки краде като за последно, а ако случайно го хванат почва с някакви оправдания, дето вече и 5 годишните им се смеят!

3

Гл.счетоводител...

преди 8 години

Щом му конфискувата половината от имотите за 5-млн./злоупотреба.....СМЕТАЙ КОЛКО ИМА "ЗАРАБОТЕНИ" ОЩЕ ОТ "разузнаването си"!!!!!!!!!!!!!!!ТАКИВА БЕХА СИТЕ "разузнавачи " на Тато!!/ и...кадри на Партията/

2

Анонимен

преди 8 години

Поръчка ...поръчка....ама миилионите ги нема и наш Киро не знае къде са ,нито има документи за това!Значи:Ченгеджийницата .....е била и "Свивачница"!!!!/...па наш Киро може и да си разправя за "поръчките"../

1

Анонимен

преди 8 години

Кирчо, Генерале, опрели са те на стената като Матросов на амбразурата и целят малкото кафяво кръгче! Бъди несломим комунист до края! Навремето другарите по землянките как са били! Десет години са нищо време за благото на социализма! А имущество не е нужно, другарю! Венсеремос!