13

Анонимен

преди 8 години

Къмпингувщи в Бостанлъка :)))))) Нямам идея кой ще си прави пикник там... или имам:)))

12

Анонимен

преди 8 години

12 и 13Вие у ред ли сте бе? Къде сте видяли *** с каруци по този път бе?

11

Анонимен

преди 8 години

Кой, Кой къмпингуващ оди с каруца и кон - много удобно за мутрите дето управляват!

10

Анонимен

преди 8 години

За *** като оня Пешко да поясня, че Курорта Слънчев бряг както е на равнинен терен за изведнъж се оказва , че съседства със Стара Планина и нейните хребети. Точно на 200 метра от последният хотел беше пожара нагоре по хребета в гористата местност. Кое не разбрахтре, бе ***?

9

Анонимен

преди 8 години

А дали са били наистина къмпингуващи или "псевдо" такива иазпратени точно с тази цел? Знаем че родните бандюги не се спират пред нищо, та един малък пожар да си спретнат на дали ще им е голям проблем, стига след това да "правят пачка".

8

Анонимен

преди 8 години

до 8Ами точно това е че тези къмпингуващи не са избрали бетонната джунгла на курорта , а са се настанили в горичката над Слънчев бряг.

7

Анонимен

преди 8 години

до 3Ами да ве, ***, под паркинга има дървета и суха трева където можеш да си опънеш палатка, да си накладеш огън, но в такова време това е безумие. Толкова е суха раститялността там, че всичката е пожълтяла и само една искра й трябва

6

гдса

преди 8 години

Къмпингуващи в Слънчев бряг? Това е някакъв майтап, наистина. Никой уважаващ себе си човек не би отишъл в бетонна джунгла, като ли пък човек, който иска къмпингува и да се порадва на природата.

5

Анонимен

преди 8 години

Значи минавах точно когато се разгаряше пожара- 15 часа беше вчера..отивах към Бургас, на връщане в 20.30 имаше малки огънчета вече до самият път където стоят едни *** точно след първият завой на Обзорски проход посока Бургас -Варна. Пожарникарите бяха изгасили големия пожар, но някъде е тляло нещо и се е възпламенило след като са си отишли. Там има много суха трева. Явно пак са ходили пожарните след 20.30 часа снощи.

4

Анонимен

преди 8 години

до 4Пожара беше по- долу от паркинга на рестораната Ханска Шатра. А на 50-60 метра от пожара са открити хранителните продукти. Разбра ли сега?

3

Анонимен

преди 8 години

Колко удобно! Къмпингуващи, грънци! На бас, че е умишлен пожар или разчистване на сметки...

2

Пешко

преди 8 години

Не бях чувал за къмпингуващи по Слънчев бряг, ама явно целта е да не остане метър свободен плаж и горичка - чудесен повод къмпингарите да бъдат изгонени отвсякъде - "Само пожари прават и с.рат насекъде"

1

Анонимен

преди 8 години

Заради такива *** 6 кончета са имрели в адски мъки. Това българинът е толкова изпростял, че няма накъде.