26

Ей миндил

преди 8 години

до 30 : Тоа па! Абе ти бил ли си някога в Англия? 1387 лири? Ти апартамент в центъра на Лондон ли ще купуваш? Май си от Герб и се мъчиш да защитиш застрахователите!

25

Не се издържа вече

преди 8 години

А ве престанете с тая Европа! Там колко били незнам си какво , я вижте какви са ни български заплатите първо , вижте как изнемогваме и не можем нормално да живеем! Аз имам едно дете на 3 г. и едва се оправяме, преди си купувах нови дрехи , сега си взимам от втората употреба!Ето днес трябва да му взимам сандали , ами няма по евтини от 30 лева и то за дете е това!Взимам 700 лева , само докато ги взема и свършват за няколко дена, сметки,храна и край!Направете заплатите 3000 евро ще плащаме!!!!!

24

ШОФЬОР

преди 8 години

КРЪВОПИЙЦИ... ИЗПИХТЕ КРЪВЧИЦАТА НА ТОЗИ БЕДЕН НАРОД. ЕЙ НЕ СЕ НАЯДОХТЕ, НЕ СЕ НАПИХТЕ, НЕ СЕ НАКРАДОХТЕ...

23

До 24

преди 8 години

Моята я направих през Април, беше 145. В Англия първата ми задължителна застраховка беше 1387 лири. След това поевтиня, но ако имаш произшествие и си виновен може да отиде до към 3000. Ако си млад шофьор започват от около 2800. Пътен данък- 220 и отива в централния бюджет. Не е като да нямат там пътища и обезщетения.

22

събираемост има ли

преди 8 години

а защо няма събираемост. Доста са тези които карат а не плащат гражданска - защо сега тази разлика да е на гърба на плащащите - защото е по-лесно от тях да се вземат ли??????

21

Протестиращ

преди 8 години

Господа , Вдигайте ... каквото се се тите вдигайте , но помнете : ЗИМАТА ИДВА , ЖИВОТА ПОСКЪПВА И НАРОДА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ГЛАДУВА , ДА СЕ ЛИШАВА И ОТ МАЛКОТО И НЯКАК СИ УСЕЩАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ГРАБВАТ СОПИТЕ . ВСЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ НА ЕДИН ОТ ВАС ДА МУ РАЗЦЕПЯТ ГЛАВАТА , НА ЕДИН ОТ ВАС ДА МУ ВИДИМ КРЪВЧИЦАТА ПО ПЛОЧКИТЕ И НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТО . И ВСЕ СИ МСИЛЯ ЧЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ ТАЗИ ЗИМА . ВЕРНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА ИЗБОРИТЕ КОИ ЩЕ УПРАВЛЯВА , НО СИ МИСЛЯ ЧЕ АКО ВИ ПРЕБИЯТ ЩЕ СТАНИТЕ НЯКАК ПО-ДОБРИ . ИДЕМ !

20

стига глупости

преди 8 години

У нас средната застраховка е около 70 евро - я някой да ми покаже гр.отговорност за толкова малко пари............минимума беше 161лв. преди 1 месец си я направих. аман от празни приказки

19

младен

преди 8 години

До Анонимен"Гражданската трябва да е индивидуална."Имаш предвид да е за водача? Да. Съгласен съм, както съм и съгласен да стане двойна и тройна, че много *** се навъдиха.

18

Анонимен

преди 8 години

Споко. Природата ще нагласи работата. Още 2-3 градушки и още толкова наводнения и застрахователите са чао.

17

Спиро

преди 8 години

Докато не изгоним простака от Банкя с камъни и дървета няма да се оправим! Всеки ден нещо вдигат и то сериозно а заплатите все си стоят мизерни и даже ги намаляват ! Докога ?

16

Анонимен

преди 8 години

Абе пътувам в момента за Солун и в рейса има от "индийците". Тъкмо се отпуснах и се опитвам да си оочина и отзад от седалката на "индийците се чу страшен шум. Едната "индийка" горката решила да дръпне пердето на прозореца о направо откърти корниза. Не е лесно и да си "индиец".

15

Анонимен

преди 8 години

Гражданската трябва да е индивидуална.

14

СПОР НЯМА ПАРИ СЪЩО

преди 8 години

Жалкото е че това поскъпване няма да подобри услугата, да компенира пострадали или какъвто и да е положителен евект. Лошото е че тези пари ще увеличат печалбата на и без това мъгливия бизнес със застраховките...

13

Анонимен

преди 8 години

Чудя се колко ще е търпението ни още

12

Анонимен

преди 8 години

Протест се прави с тояги,а не с кафе и цигара в ръката.Запомнете!

11

малко е!

преди 8 години

за гражданската не знам, но винетките ТРЯБВА да поскъпнат! какво е това 67 лева за година?? 34? ..какви пътища може да имаме за 34? ? предпочитам да плащам 300-400 лева годишно, но да не виждам никаъде дупки и да имаме магистрали поне между петте най-големи града.на който му се виждат много - има едно чудо наречено велосипед

10

Желев

преди 8 години

И кой застрахова за 70 евро ?

9

Анонимен

преди 8 години

Изглежда ще е много по-евтино да караш без гражданска. А пък като те спрат КАТ, 20 копърки- чиста работа. Камерите при проврки на КАТ ги премахнаха, супер сте :)

8

Анонимен

преди 8 години

не съм имал инцидент от 2002 година (не по моя вина) ... защо трябва да плащам колкото *** , който слага живота на 10 човека на карта и изпреварва в забранена зона , без никаква видимост в завой и по 2-3 коли на веднъж???защо водачите нямат досие както в белите държави?защо не заснемаме простотията по пътищата ?правиш клипче с "геройството" на някой безсмъртен... пращаш го някъде, където се интересуват от това (явно това не са КАТ) .. и нашия Убавец го чака ТРОЙНА гражданска

7

ОСТАВКА НА ГЕРБ

преди 8 години

Борисов , има ли още безумия , които ще приемете преди да отидете да печете алчните си задни части на море?????? Борисов , в цял свят горивата падат , петрола падна , защо у нас даже се вдигат ??!!! Борисов, кога ще спрете да употребявате шофьорите за пълнене на бюджета????Борисов, кога ще почнете да работите за хората???