9

до пкк

преди 8 години

Ама те турците ви го дават това,което искате даже на крака ви го носят с Ф16,ама нещо се разбягахте,идват и кюрдистан ще ви дадат,само да искате,те са щедри.

8

Джоноглу Керипаша

преди 8 години

Най-сериозен отпор на ИД дават кюрдите, което не влиза в плановете на червеновратите. ИД бойците са жалка работа, наркомани, престъпници, умопобъркани - от такива армия не става. Кюрдите успяха да освободят територии от Сирия, които се контролираха от "умерените" главорези. Сега главорези на ИД са притиснати до турската граница от кюрдите и Турция и САЩ трябва да им отървават кожите. Сирия трябва да падне това е целта. После идва ред на Иран и целия Близък Изток е под контрол на

7

ПКК

преди 8 години

Решението е една мирна конференция, на която се провъзгласи възстановяване на суверинитета на Република Кюрдистан и се застави Анкара да изтегли окупационните си войски оттма, както и да плати репарации за тормозът, изтезанията и убийставата на кюрди през последните години.Отделно да има клауза за предаването на района на планината Арарат, който също е окупиран незаконно от Турция и принадлежи на Армения.

6

Анонимен

преди 8 години

Башибозушка ТТурция е основният спонсор на ИД, Джебхат- Ал-Нусра, Аш ал Ислам и много други терористични организации в Сирия. На нейна територия има десетки лагери за подготовка на главорези и садисти, които обстрелват мирно население, режат глави, ръце и пръсти.И всичко това пред очите на целият свят!

5

Дрънци

преди 8 години

Кой им вярва. Всъщност ще атакуват Сирия.

4

turk

преди 8 години

teritoriqta na Turkey zapochva da raste

3

КЪРДЖА АЛИ

преди 8 години

Много ясно че ще присъединят територии то сега е момента. тези територии без това принадлежат на Турция, като наследство от османската империя.

2

555

преди 8 години

по турските медии вече тръгна новата карта на турция с 82-рия вилает Алепо който ще бъде присъединен към турция

1

Анонимен

преди 8 години

двама клоуна на снимката. Всички знаем че това е цирк, и всички виждаме какво се случва с кюрдите. Както и всички знаем, САЩ продава оръжие на "врага" и на "приятеля", и не ги кефи Русия, щото искат монопол за оръжие, енегия и тн..