13

и сега

преди 8 години

Кое е хуманно:а. За хората. Да те тормози куче на съсед с постоянно лаене?б. За животните. Да се гледа куче в апартамент?

12

Бургас

преди 8 години

Ами хванете ги и ги предайте на защитните организации да си гледат.За всички бездомни кучета трябва да има евтаназия,ако след 3 месеца в приют не се намери собственик за тях.

11

онбашията

преди 8 години

До Анонимен 19никой не твърди че животните са виновни, те и агнетата не са виновни, ама ги убиваме нали? защо кучетата да имат привилегии? аа, да, сетих се, кучетата са с привилегии защото кучефилите гледат на тях като на дечица, убием ли куче, все едно убиваме дете.

10

Ловджия

преди 8 години

Хахаха, продължавайте да се водите по акъла на разни милозливци и вегетарианци.

9

Анонимен

преди 8 години

За съжаление, хората в агресията си по адрес на животните не разбират едно. Животните не са виновни. Те са изхвърлени на улицата от някой "човек" и се множат. Не може изобщо да се говори за тровене- това не е изход. Аз съм човек, който няма куче, но обича кучетата. Имам жена, имам детенце. Заможен човек съм и, може би, заради новия автомобил, който карам, индивидите, които тровят кучета се ***, когато ме видят, защото са такива "мъже", че само това могат- задкулисно да отнемат живот.

8

Анонимен

преди 8 години

Нашата домо управителка ни тормози с едно куче години наред го затваряше и то лаеше ли лаеше ама баща ми веднъж да забие един пирон и мъжът и полицаи му се скара!

7

Анонимен

преди 8 години

Ако изляза на балкона и крещя ще извикат полиция ако лае куче няма проблем !!!?

6

Кон дьо Тен

преди 8 години

Кучешка държава сме си!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

До 5Не е хуманен, много ясно.Решението е евтаназия!Как само ми се иска да нахапят детето на някой от тия псевдо природозащитници.Да ги видя тогава поплювковците каква песен ще запеят, тяхната мама.

4

Анонимен

преди 8 години

Не може да лае кучето и цял блок да го слуша

3

Анонимен

преди 8 години

Като бях войник един военен застреля едно куче с пушка с оптически мерник !Днес няма такива мъже всички са педа..

2

до zdzdzd

преди 8 години

Ако смяташ тровенето за хуманен изход, ти желая такъв изход за теб и децата ти.

1

Анонимен

преди 8 години

Само Карнобат ли !Живея в София и вечер не мога да си отворя прозореца защото лаят кучета и на никои не му пука виж ако ти вдигаш шум веднага някои съсед ще ти тропне.