12

Баш комОниЗ

преди 8 години

Като додеме на власт ние българските *** ше национализираме офис сградите, а после с ромски труд ще преправим интериора на жилища за българите. Е, ще има и за ромите в някое хале на Метро или Била в покрайнините на града, все пак да не бачкат съвсем на вересия.

11

до 12

преди 8 години

Гледай сега, аз съм с 4 години трудов стаж и взимам 3500лв. и са ми малко- има работа за повече, в скоро време ще се местя. 700лв. в София взимат не малко хора, спор няма. Живея в нов блок и съсед с под 2-3000лв. заплата аз просто нямам. Именно такива хора купуват новите жилища. Вярно е, не са много, но не са и малко. Да не говорим, че всички развити европейски държави са капиталистически. В любимата ти Русия хората мизерстват, спор няма.

10

Анонимен

преди 8 години

София е *** миризлива клоака. Хората подгонени от безработицата прииждат в София където всчичко е много по скъпо за да мизерстват със 700 лева заплата, но нямат друг избор. Да живее пазарния капитализъм.

9

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Каква новина Брейкинг Нюз!!!Оставаше в Горно Нанадолнище да се е съживил жилищния пазар.Баби със сто лева пенсия теглят кредити за жилища с италиански мебели и испанско кухненско оборудване...вай вай забоатеаме ръйш ли?Няма ли с какво друго да си запълвате колонките или пишете едни и същи глупости до втръсване по график?

8

инвестиция

преди 8 години

В София хората са фрашкани с пари и се чудят как да ги похарчат. Затова яко инвестират в жилища.

7

Анонимен

преди 8 години

О, наследници на Гьобелс, повторете платените лъжи още 100 пъти, белким станат истина!

6

Даола

преди 8 години

Нови свежи пари трябва спешно да се изперат. Срещу плажа Диана строи ФИЛТО - те нямата една свястна сграда досега. Строят примитивно и шумно. Новата 8 етажна къща на Артекс на ул Елемаг е празна, сега ремонтират терасата на последния етаж. Повече от 20 % от апартаментите на новите сгради са празни.Разбойниците са си вложили изпраните пари ,открадната от държавата, на която не плащат данъци. Тези строежи не съживяват икономиката на България ! Те я затормозяват !

5

Koko

преди 8 години

Тези дето ще живеят, ще ги внесат. Предвижда се бонус, по една черга да си бият главите и по един автомат да отстрелват съседите, които не искат да живеят с терористи.

4

vesko02

преди 8 години

Тези дето ще живеят там ,къде ще работят ?

3

Анонимен

преди 8 години

Колко да се съживи един мъртвец?

2

Анонимен

преди 8 години

Защо пък се строят толкова много жилища в Кърджали, а не в по-големи градове като Стара Загора, Плевен, Хасково и др.?

1

Анонимен

преди 8 години

Банките пак надуват имотния плондер и отчитат куха печалба.