41

Чекист

преди 8 години

Въпросът е кой ще го предложи за да скочат другите и да четем сиири. Кунева предлагала антикурупция.... Да си кажем гледай я колко е честна.... Чесане на езици само да има пред публиката, а на всички им е ясно, че нищо няма да стане.

40

Анонимен

преди 8 години

Никаква анонимност. Неможе да искаш вълка сит и агнето цяло. Народа трябва не само да се бори с корупцията на държавниците и да следи за тяхното наказание.В противен случай дъжавниците ще ни мачкат като червеи

39

Анонимен

преди 8 години

Защо анонимно? Изкат да използват страха на хората. Информацията се дава с име на полицията и се съобщава на целия народ. Този който трябва да запази анонимността това е отдел сигнали в полицията.Излезнели име на човек от там полицая в затвора

38

НФБ

преди 8 години

До АнонименПубликацията във медия не е Анонимен сигнал. ..да що те се приема. ..да е се кой седи зад написаната статия...сигналите да са анонимни ..то и това е относително. .н едната се знае от кой телефон е позвъняване то ..хората се страхуват да излязат с имената си...

37

Анонимен

преди 8 години

До До Т. Петрова Не е необходимо да е анонимно, просто трябва да има закон който да забранява да предават имената на хората сигнализирали за корупционно нарушение. Ако от институциите излезне име на човек съобщил за корупция значи тази институция е съучастник на корупционерите. Освен това трябва да има възможност за информиране на обществото чрез средствата за масова информация, за кой става въпрос и на кого е съобщено.Тогава не само крадците но ще бъснат и убийците.Всичко да се съобщава!

36

периодично

преди 8 години

До 44Да, ама нали се сещате, че като е "анонимно", всеки в България ще започне да праща всякакви сигнали и за всичко, вкл. и оклеветяване, лъжливи такива и пр.НИКЪДЕ по света, не са публично достъпни сигналите, а са до определена оргазнизационна структура, която, обаче ГАРАНТИРА, че няма да "изчече" инфо за подалият сигнала. Въпросът е, как да направи така, че да има няколко честни хора в такава структура, които да вършат работа!

35

Не

преди 8 години

Всичките са за разтрел!!!

34

До Т. Петрова

преди 8 години

"Сигналите за корупция и каквито и да било нарушения трябва да може да БЪДАТ АНОНИМНИ."Абсолютно. Лично аз не бих рискувал собствената си сигурност, за да подам сигнал за корупция. Но ако е анонимно, изобщо няма да имам никакви притеснения да подам сигнал.

33

Анонимен

преди 8 години

Ако Борисов успее да прекъсне корупцията със наказания и затвор аз лично ще го намеря и ще му поднеса моите благодарности от името на всички българи. Само да не се окаже пак празни приказки и печелене на време за държавниците

32

трий трий марионетко

преди 8 години

дИмокрация

31

ревящ

преди 8 години

До 37 СТОЯНЧОвотоХората, реват, реват...пореват малко со благо, а после...со малко кютек на Бойко, на теб и на всичките ***, нали се сещаш! Не е върпосът ДАЛИ ще се селучи, а КОГА! То народопсихология, но...има си граница всичко!

30

KOKO

преди 8 години

До СТОЯННапреТ,Стояне,напреТ...ама поне да се беше научил да пишеш...

29

Анонимен

преди 8 години

Крадците веднага лъснаха. Че кои са корупционерите ? Баба пена с бастуна и дядо трайко с патериците от съседния вход.Абе няма ли калашници и въжета за тези държавници ? Запомнете !БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е БЕДЕН И ПРОКУДЕН ОТ СТРАНАТА СИ САМО ОТ ДЪРЖАВНИЦИТЕ!!

28

Анонимен

преди 8 години

До СТОЯН....Вие сте кадровият резерв на ГЕРБ, само се виж "НАПРЕТ"...ега си неграмотната *** сте....

27

Анонимен

преди 8 години

До Генади......Като гледам от 4-5 дни вие се надупихте и на Местан и на Доган и на Пеевски....И ти помисли да си смениш овреме името от Генади на Гюнай!

26

Т. Петрова

преди 8 години

Сигналите за корупция и каквито и да било нарушения трябва да може да БЪДАТ АНОНИМНИ.Миналата седмица ходих до общината да подам сигнал срещу един съсед, които всеки ден паркира колата си върху зелените площи пред блока. И за да подам сигнал трябвало да дам имената си, ЕГН и телефон - та това е пълен абсурд. Ами ако случайно този мой съсед разбере, че аз съм подала сигнала?Та за това - сигнали за нарушения ДА БЪДАТ АНОНИМНИ.

25

СТОЯН

преди 8 години

ЩОМ РЕВАТ БОЙКО Е НА ПРАВ ПЪТ! НАПРЕТ БОИКО!

24

анти-ТРОЛ

преди 8 години

до 30Ей, ***! Стига с тия магистрали на Боко, бе! Първо са няколко десетки километра, а и не си е вадил парите от джоба, а му нашокаха репата от ЕС, за да има инфраструктура за бизнаса в ЕС. ***! Бойко ги бил построил! Ходи пий кафе някъде, а не трупай СПАМ тук...платено ***!

23

Анонимен

преди 8 години

Гербавите мошеници и крадци си правят димна завеса с тази нова служба , както и с предишната БОРКОР!

22

Анонимен

преди 8 години

Жан Виденов не бил окрадил един лев, те парите просто сами се изпарилии Бойко Борисов не е построил нищо,... магистралите, метрото, Дунав мост 2, спортните зали сами са се построилитова са новите опорни точки другаре, Действайте!