53

до 61

преди 8 години

ДА ТИ КАЖА ПРИЯТЕЛЮ, ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО! ЗАЩОТО СА ОТ ЕДНА ПОРОДА!!!!! А СЪЩЕСТВАТА ОТ ЕДНА ПОРОДА ИЛИ СЕ БИЯТ ДО СМЪРТ, ИЛИ СЕ ПРЕГРЪЩАТ!!!! ТАКА ЧЕ НЕГОВАТА Е ЛЕСНА И ОПЕЧЕНА!!! ЖИВЕЯ В БУРГАС, НА ДОСТАТЪЧНО ГОДИНИ СЪМ И ИМ ПОЗНАВАМ МАНТАЛИТЕТА НА ТЕЗИ ХОРА В ДЕТАЙЛИ!!!!! НЕ ИМ ПУКА ЗА ПЛАЖ, ЗА МОРЕ, ЗА ГОРА....ИНТЕРЕСУВА ГИ ЕДИНСТВЕН КАСИЧКАТА ИМ ДА Е ПЪЛНА И ДА Е ВИНАГИ НА +!!!

52

XYZ

преди 8 години

ПИТАМ СЕ: ТОЗИ КАТО ГОВОРИ, НЯКОЙ ДА ЛИ МУ ВЯРВА? ИЛИ СИ МИСЛИ, ЧЕ КАТО ГО ПЛЮЯТ ВАЛИ ДЪЖД? ДЪРЖАНИЕТО НА ТОЗИ КРАДЕЦ Е ОБИДНО! ОБИДНО Е, КОГАТО ЕДИН ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, СИ МИСЛИ, ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЖИВЕЯТ ОСНОВНО ИНФАНТИЛИ, !!!! ВСЪЩНОСТ ПОЛИТИКАТА ДОНЯКЪДЕ НАИСТИНА Е ИЗКУСТВО: РЕШАВАШ НЕЩО ДА ОТКРАДНЕШ, ОБЛИЧАШ ГО В ЗАКОНОВА ФОРМА /ЦЕЛИ АРМИИ РАБОТЯТ ЗА ТОВА!/, ПОСЛЕ ГО ПРОКАРВАШ КАТО ЗАКОН ИЛИ РЕШЕНИЕ И НЕЩАТА СЕ ПОЛУЧАВАТ!!!!!! Е, ТОВА Е ......!!!

51

Нещастници

преди 8 години

После пак нека Созополските бабки и дедковци да гласуват за тоя кмет. *** селяни. А и да, изключително селското поставяне на бутилки от 11 л. с минерална вода на улицата, за да не се паркира пред свещенните им къщички...

50

Rumen

преди 8 години

"пътя не е нужен на никого" - Да се чете: " Няма да ходите до плажа, и да минавате покрай скъпите частни курорти на богатите, бедни прошлаци такива. За това пътя до свети Тома е затворен. Пътя на Дюни е затворен. Пътя след Елените е затворен. ЗАТВОРЕНО ЗА БЕДНИ! Искаш да разгледаш България - плащай. До курортите на Богатите и в Южна Америка не може да се ходи. Плаюай, това да не ти е Европа.

49

МРАВКА

преди 8 години

КМЕТА ПАК Е ГУШНАЛ ЕДНИ ПАРИ ЗА ТАЗИ УСЛУГА. ПОМИСЛЕТЕ ХОРА НА КОГО СЛУЖИ ТОЯ САМОЗАБРАВИЛ СЕ МИЛИОНЕР? ДАЛИ СЛУЖИ НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЕДНИ БЪЛГАРИ? ДАНО СЕ НАМЕРИ БЪЛГАРИН С РУНТАВО НА ГЪРДИТЕ И ЗАПАЛИ ОГРОМНОТО ИМУЩЕСТВО НА ТОЯ НЕДОСТОЕН ЧИШИТ.

48

Анонимен

преди 8 години

Поредната гавра с туристите , послушали Бойко и рискували да почиват по родното ***.

47

XYZ

преди 8 години

ПОЛИЦИЯТА ГО ПАЗЕЛА...С КАКВО АНГАЖИРАТ ПОЛИЦАИТЕ...ВЕЧЕ НЕ Е ТЪЖНО, АМИ НАПРАВО СИ Е СМЕШНО.....Е НЯМА ДА ГО ПАЗИ ЦЯЛ СЕЗОН...3-4 ДЕНА, КАТО ГИ СГОТВИ ЖЕГАТА И ЩЕ СИ ОТИДАТ! НЯКОЙ ДА КАРА САМОСВАЛ? ИЛИ ДА ИМА ГЕНЕРАТОР И ФЛЕКС? ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА МИТИНГ НА ХОРАТА, КОИТО ИСКАТ ДА ХОДЯТ НА ПЛАЖ, А НЕ ДА СЕ БУТАТ В ТАЗИ РУСКА ***! МЕДИИТЕ САМО ТОВА ЧАКАТ!!!

46

Анонимен

преди 8 години

Те нещата лесно ще се решат когато хората спрат да ходят на БГ морето. Тогава всички хотелчета и хотелиери ще се чудят какво да ги правят. Да си заграждат един другиму да си се оправят.

45

Факт

преди 8 години

Върнаха се ГЕРБ на власт и присвояванията на обществена земя избухнаха с нова сила. Сега и обществен път затвориха ...

44

Анонимен

преди 8 години

Панайот КРейзи,кога като кмет на общината направи ОБЩЕСТВЕНО ДОПИТВАНЕ до гражданите ТЕ да решат имат или нямат НУЖДА от този път!!!!!Или който набута рушветите и комисионните той реши,че нямат нужда!!!!Ще правиш пешеходна зона,на полето и път за никъде?!?!?!?!Голяма измислица за туширане на гражданското недоволство!!!!После ще се окаже,че няма нужда от тази зона инякой отново ще бръкне в кацата с меда,а то вече е решено какво ще СТАНЕ И ТИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ НА КОГО,КОЛКО И КАК!!!!!

43

Анонимен

преди 8 години

Само в Гърция!Там такова нещо е НЕВЪЗМОЖНО!Някакъв да определя къде да плажуват данъкоплатците.В Гърция правят безплатни паркинги за туристите , тук местен слага бариери и иска пари за път построен от държавата.Ами ако всеки кмет в държавата сложи бариера?Този е за линч и публично повторно обрязване!Ако му е останало нещо...

42

Анонимен

преди 8 години

Еми да си затварят катилите.Скоро само те ще минават от там.Гърция ни е наблизо а там такива безобразия няма.Затворен път?Не драги,дори е пълно с безплатни паркинги!

41

стоян

преди 8 години

...интересно е, как всичко е направено перфектно: изваждане на пътя от АПИ, прехвърляне на Община Созопол. Последната в средата на сезона /поне да бяха изчакали края/ го загражда. И всичко на чашка, по тъмно с ББ!!!!! дали ако на ББ някой му загради пътя към къщата в Банкя ще слуша как пътя е изваден от АПИ, прехвърлен на Общината и т.н..?: Обаче щом е за обикновеният човек...проблем няма никакъв!!!!!! на 46 години съм и не искам повече да бъда БЪЛГАРИН!!!!!!!!!!! СРАМ МЕ Е..............!!!!!!!

40

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ Е ЗА СЪД , ХА ДАВИДИМ ДА ЛИ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО ТАКОВА , РАСИПНЕЦИ НА ДЪРЖАВАТА И ПРЕВАТЕЗАТОРИ , МИСЛЯТ СЕ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ

39

никола

преди 8 години

Най-лошото е, че това лице, което е за затвора, наесен отново ще бъде избрано за кмет! а по стара традиция, тези морски общини - Несебър, Поморие, Созопол никога не са се имали за Българи! Беше модерно едно време да говорят на гръцки и да се правят на чужденци в собствената си държава! Сега си играят картите по друг начин! готов съм да заложа дясната си ръка, че до 2 години това място ще бъде застроено, така като стана с дюните в Несебър! а иначе казусът е същият, както с Иракли и Карадере/

38

Гражданинът!

преди 8 години

"кметът" Панайот Рейзи трябва да е в затвора, НЕ да е кмет! Вместо да пази града и огромните гори наоколо - именно той беше арестуван за бракониерство, хванат с убит елен в забранен сезон и т.н. ?? Това кмет ли - ПРЕСТЪПНИК, който реже и раздава месните терени и гори, а сега си загражда вече и общински пътища. В ЗАТВОРА! Прокуратурата няма ли да се самосезира?? Рейзи, ти си престъпник - в затвора!

37

Анонимен

преди 8 години

Е, какво да се прави. "демократична частна собственност". Не съм стъпвал на нашето черноморие от 1990 година и няма и да ида.

36

Анонимен

преди 8 години

Продължавайте да гласувате за партията на рекетьорите. Други като тях няма толкова нагли. Нищо старо не е забравено (макар че чак такива простотии при бай Тошо нямаше), но и нищо ново не е научено.

35

Анонимен

преди 8 години

Тази ограда като я гледам, може да се събори от някой по-голям джип без проблем.

34

СтоличанинЪ

преди 8 години

Поздрави на Боко и всички олиг***ени, които се опитват да ме накарат да почивам на нашата клоака, наречена Черноморие! Поздравления! Гърците пак ще лапат!