23

xaxaxaxa

преди 8 години

Оплаквахме се, че ни плащат 400лв - сега като се завърнат 100хил. гладни емигранта и за 200 няма да намерим. Ще трябва да си търся работа за другата половина от денонощието

22

до 29

преди 8 години

В Гърция ВЪПРЕКИ КРИЗАТА с работа за около 4-5 месеца може да изкараш тук 12 месеца като Крез.-Ха, ха, ха! Много си далече от истината! В БГ, за да живееш наистина добре вече ти трябват поне 5-10.000 лева на месец. Доста хора успяват да ги изкарат.

21

българин

преди 8 години

До Анонимен 26:Защо не отговаряш? Апропо, МНОГО СИ ЗЛЕ С ПРАВОПИСА! Не знаеш пълен и непълен член. Пише се "УПРАВЛЯВАТ", а не "ОПРАВЛЯВАТ". Направо си ТРАГИЧЕН ***. А в България "ада" го направиха неграмотни червени недоразумения като тебе.

20

Мнение

преди 8 години

Ха-ха-ха - спешни мерки... Има една единствена спешна мярка и това е ВИСОКО ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА, а не нашите бизнесмени да ни се правят на ударени. В Гърция ВЪПРЕКИ КРИЗАТА с работа за около 4-5 месеца може да изкараш тук 12 месеца като Крез. Кажете ми как да започна тук постоянна работа? За 10-11 години гурбет в Гърция съм си подсигурил старините, без да слугувам на някой тукашен ОЛИГАРХ и да му изкарвам милионите!

19

Анонимен

преди 8 години

Те първо за хората в България да направят нещо

18

българин

преди 8 години

До Анонимен 26:Да не би да твърдиш, че в Гърция ти дават заплата, по-голяма от 1000 евро? Ти какво работиш? Контрабанда ли?

17

Анонимен

преди 8 години

БОРИСОВИЯ ЩЕ ИМ ДАВАШ ПО 700 ЕВРО ЗАПЛАТА ЛИ?ТОВА ЛИ СА ТИ МЕРКИТЕ?АЗ И 1000 ЕВРО ДА НАПРАВИШ ЗАПЛАТАТА ПАК НЯМА ДА СЕ ВЪРНА,ЗАЩОТО МЕДИИТЕ ВИ СА КУПЕНИ ДУПКИ НЯМА ИНФРАСТРУКТУРА ОПРАВЛЯВАТ МАФИОТИ,ПЪЛНО С СПОМЕНА ОТ ЕДИН РАЙ Е ИЗЧЕЗНАЛ НАПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ АД ЗА 25 ПРЕСТЪПНИЦИ.

16

бай Иван

преди 8 години

Най-добрия пакет е да им купите билет за където поискат.

15

Анонимен

преди 8 години

Ще се върнат хиляди българи с прислужническо мислене. Ще можем да си наемаме най-накрая качествена българска прислуга.

14

Анонимен

преди 8 години

AKO BESHE MNOGO HUBAVO V GARZI,TO I BOIKO BORISOV SHTESHE DA EMIGRRA TAM,ZA KOETO I NIKOI NIAMASHE DA SAGALIAVA.

13

Анонимен

преди 8 години

Следващите месеци се очаква още един голям шок за жизнения стандарт на гърците. Влоговете над 100 000 евро в банките ще бъдат отнети за да бъдат спасени банките им, пенсиите ще бъдат намалени още, а бизнесът и населението ще бъде обложен с една камара допълнителни данъци. В тази обстановка не е чудно, че гърците ще се разделят с българските си прислужници и други служители..

12

адаптация

преди 8 години

Елате хиляди българи. ... елатееее.... майка България ви чака. Елате ама майка ви се разведе наскоро от дядя Ивана и си намери друг мъж. Дано чичо Сам ви хареса.

11

Анонимен

преди 8 години

ZA PREDATELITE NIAMA MIASTO V RODINATA--VSCKIAT *** VAN OT DARGAVATA.

10

гарантирано

преди 8 години

НъРъБъ България: 110 000 умрели, 30 000 имигрирали, 67 000 новородени: минус 73 000. Гарантирано от герб!

9

кой е луд?

преди 8 години

Кой е този луд, който ще се върне в България? В България става все по-тъпо и все по-тъпо!

8

Анонимен

преди 8 години

TEZI PREDATELI DA SI OSTANAT V GARZIA SHTE DONESAT SAMO ZARAZI V BALGARIA.

7

Анонимен

преди 8 години

Кой е този луд който ще се върне?Може би само жените и мъжете над 63 годишна възраст,защото е доста трудно на тази възраст да започнеш от нулата в чужда държава.

6

ставри

преди 8 години

Петя май не живее в България,или не иска да види деиствителността такава каквато е?Много ми е чудно къде ще намерят работа за 1000 човека камо ли за 100 000?

5

Анонимен

преди 8 години

Че кой е луд да се върне в ***... по добре гастарбайтер отколкото тук!

4

партиен член

преди 8 години

Поредната наглост.Те не могат да намерят работа на тия дето са тук , щели да се грижат за тия които ще се връщат??Та нали ако имаше добро заплащане хората нямаше да мият *** по другите държави.Само че пак европарички някой ще лапка по европейски програми.