146

цв

преди 8 години

май,май пак са използвали безплатна работна ръка от подръжници на путин, за да боядисат този кораб в чест на неговото присъствие !

145

анонимен

преди 8 години

Най-новият виц :-))

144

Анонимен

преди 8 години

И упорито продължавате да вярвате в тая глупост - военно промишленият комплекс, и да спорите заради нея, ахахахаххахахаххахах.........дано да успеете да излезете от този филм, никой от бъдещите поколения няма да ви се възхищава, даже ще ви плюят на моменти със злоба, след това ще се балансират отново, и всичко заради последствията от действията ви сега, които те ще преживяват тогава :D

143

прекрасна статия

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Русия. Благодарение на вас станах неин горещ привърженик и направо се влюбих в нея. Желая по-често да пишете за любимата Русия! Ще доставите огромно удоволствие на цялата аудитория!

142

майорски

преди 8 години

до разПутин1) "никой не се страхува от Русия .." затова слагат ПРО и карат танкове в Полша,Литва,латвия,Румъния,България.2) Не разбрах защо му е на Путин още един мандат ...каква ти е логиката човека е на 63 ...при следващия мандат ще е на 65 ...даже не мисля че ще се кандидатира !3)"..за истинско превъоръжаване не става дума" ..не става ..ства въпрос за темпово модернизиране..4) "самолетите им падали " ...ами българските не падат...щото не летят ! 5) "ще има трибунал" ...за какво !????

141

МРАВКА

преди 8 години

До Григорий РаспутинГРИШКА,ТИ СИ МНОГО ОТВОРЕН ОТ ВСЯКЪДЕ НЕ САМО ЗА СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА.В ТОЗИ ФОРУ Е ХУБАВО ДА ИМА НЯКОИ КАТО ТЕБ И СТРАНДЖАТА ДА НИ РАЗВЕСЕЛЯВА. ОЩЕ ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ РУСИЯ Е ВЕЛИКА И ТВОИТЕ АМЕРИКАНЦИ ТРЕПЕРЯТ ОТ НЕЯ.

140

Пацо

преди 8 години

Жожето ще довърши Раша, и то съвсем скоро! Намаляващи приходи от продажби на ресурси и увеличаващи се държавни разходи - то Сочи, то Крим, то Донбас, то крадене и корупция... За истинско превъоръжаване не става и дума. Руските стратегически бомбардировачи, произведени преди 20-30 г. падат колчем излетят! Същото се получава и с МиГ29, връстници на горните Ту29. Нови или няма или не стават! Строителството на кораби е сложно и скъпо-Хитлер затова е строил подводници. И ядрените подводници скъпи...

139

Анонимен

преди 8 години

Има ли място, откъдето са минали военни и да са оставили радост и любов, да са създали нещо красиво, чисто откъм негативни мисли? Сами си правете изводите колко ла$нено съзнание и начин на мислене имат хората минали през школи, платили си дори за да им инсталират операционна система, начин на мислене, който носи само негативни преживявания и трудности за хората. След 50 год. военните ще служат само за да помагат на хора в бедстващи райони заради климатичните промени, *** :D Не трийте това :D

138

Анонимен

преди 8 години

С промитите ви военни мозъци можете да създадете само негативност и мизерия за човечеството, дано да се усетите преди да е късно. Да повторя, че май не ме разбрахте добре.

137

Анонимен

преди 8 години

Само гузните се страхуват от Русия.

136

Блокиран в Дневник

преди 8 години

ШАЩ имат кораби навсякъде, но те не се опитват да вземат страха на цял свят.Русия иска да си плуват в атлантическия - ужас, ***, агресори!!Няма такъв медиен цирк :)

135

Анонимен

преди 8 години

Само така бой по мръсните нагли нахални американски животни!!!!!!!!!!!!!

134

Анонимен

преди 8 години

С промитите ви военни мозъци можете да създадете само негативност и мизерия за човечеството, дано да се усетите преди да е късно.

133

Боби

преди 8 години

До Анонимен 180Съжалявам, но представата ти за военните е от обучаващите "офицери" (да пиша с малка буква и в кавички) на наборниците. Те нямат реално никакви качества освен да тормозят хората. Виж в армията има много големи специалисти. Имам предвид технически специалисти. За съжаление има една прослойка в командния състав дето се избира заради лоялност а не заради качества. Така за съжаление е навсякъде и в НАТО и в САЩ и в СССРТочно за това и военните ги използват безогледно

132

Анонимен

преди 8 години

Защо като кажеш истината за интелектуалният потенциал на някои хора с власт триете коментара, нима този военно-промишлен комплекс и жалкият ви начин на мислене и действане не водят само до негативност и мизерия? Това ли ви кефи, това ли искате за децата си, война, мръсен въздух, агресивен климат, липса на образование, разруха, а, това ли искате?

131

Професор Фучков

преди 8 години

Ей, много я мислите и дълбаете тази Русия, бре. А в собствения си двор не виждате развалията. Не сте си изхвърлили и *** от вкъщи и всичко се осмърдяло, а все гледате през няколко огради и там виждате иглата в сеното. Издавате се така *** и тролини

130

Боби

преди 8 години

До муспи 177Турция независимо че е втората по големина армия в НАТО от както Ердоган е на власт води напълно независима ИКОНОМИЧЕСКА политика. При сегашната криза в Гърция а тя е предизвикана от САЩ(МВФ) и Германия(ЕЦБ) Гърците ще подкрепят всичко носещо пари. Ще видите какво се казва Бойкот на западните банки - Нали "Прххбатизираха" няколко банки в Гурция за да разрушат и банковата им система. И Бойкота ще дойде от обикновените гърци.

129

Боби

преди 8 години

До Анонимен 175По повод кварталния Хулиган- Хамериканците изпратиха над събора в Рожен 3 транспортни самолети (щото по това време нямаха в България бойни изтребители).Разтовариха бойна техника в базите дето и не плащат за тях без да уведомят нашите власти. А властите ни бяха толкова *** да признаят че не са запознати ...Ето това наричам "Световен" Хулиган. Рашките са мноооого далече от подобни изцепки. Виж СССР бяха точно такива хулигани поне в Соц лагера...

128

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 175ами та те Амитата какво правят ?

127

муспи

преди 8 години

Ще кажете че се майтапя, а ви казвам като едно птиченце: България е обявена за мишена и от Русия и НАТО. Доказателства? НАТО и САЩ не допускаха Южния поток да мине през България уж за да пречат на Русия. Русия реши да го прекара през турция и Гърция и САЩ и НАТО не попречиха, а и турция и Гърция са членки на НАТО?! "Българското" правителство не намери нещо нередно че НАТО има двойни стандарти.