7

Х

преди 8 години

По правилно би било да се пише от ембаргото наложено над страната ни от ЕС е САЩ.Не изкарвайте Русия виновна заради други.

6

Анонимен

преди 8 години

Надявам се ембаргото да се разшири и за други стоки и да остане вечно. Колко по-малко взимане даване имаме с Русия толкова по-добре.

5

Анонимен

преди 8 години

Расплакали са се сякаш ги включили в Еврузия,а пари им дават Еврпейзия и чакат там да пращат,иначе що ще дават пари на други да продават,ама то ембаргото го наложи Елцин и от време негово затуй и се поогледаха някъде наоколо по на запад след централната зона,някои пък се поогледаха на изток като патоци следва пътя който им чертаха от време на време,а сегиз заради потока ревнаха,че нема време потока пресъхна,а потоци разни.

4

Анонимен

преди 8 години

Да се знае за в бъдеще да не се разчита на търговия с Русия. Не трябва да се разчита на търговия с тази непредсказуема и агресивна страна.

3

Анонимен

преди 8 години

Много ме съмнява тая цифра, но дори и да приемем че е така, то това е незначителна цифра и не си заслужава дори и да се коментира

2

МРАВКА

преди 8 години

ЗАГУБИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕМБАРГОТО НА С.А.Щ. СРЕЩУ РУСИЯ Е МНОГОКРАТНО ПО-ГОЛЯМА,НО УМИШЛЕНО СЕ КРИЕ.БЪЛГАРИЯ ТЪРПИ ЗАГУБИ ЗАРАДИ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г. НИКОИ ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ГИ ИНТЕРЕСУВА СА БАНКОВИТЕ ИМ СМЕТКИ И ПОКРОВИТЕЛСТВО ОТ С.А.Щ. ЗА БЕЗБРОИНИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

1

Анонимен

преди 8 години

Загубите не са за руското ембарго а за това че мутрите контролират земеделските производители - черешите 50ст а на пазара 3 лв.