122

аса

преди 8 години

Всяко действие си има противодействие. На един удар се отговаря с пъти повече. Но това не е причина да си променим отношението към народите или миролюбните хора.

121

Анонимен

преди 8 години

До До 243Ti da ne se bluskash 4elno s islqmistite togava shte e seira

120

каймакам

преди 8 години

До ха ха. Турция поне 2 пъти седна на масата за преговори , отваряйки архивите си но..... други желаещи нямаше :). Нито една велика сила не се реши. Само историци професионалисти щяха да обсъждат. Ех да бяха се съгласили !!!! Мнооого кирливи ризи щяха да се видят. Пък и странни въпросчета щяха да се оформят. Кой на кого геноцид е правил например.

119

Анонимен

преди 8 години

До ерNad 500 hilqdi sa izbitite turci i kyurdi ot armencite ,celi sela i gradove v Anadola sa opojareni ot armenskite teroristi ,dneshniya grad VAN e postroen nanovo zashtoto steriya e opojaren do osnovi ot armencite

118

До 243

преди 8 години

Виж гледай си там великата Турция и другите анадолци и кривите глави азиатци и се готвече, че много скоро ще се сблъскате челно с кюрдите ;)

117

Анонимен

преди 8 години

Vsi4ki narodi otdelili se ot Osmanskata imperiya do edin sa pishman zashtoto ot sto godini nasam vsi4ki voyuvat pomejdu si ,a kak sa jiveli v Osmanskata imperiya zaedno zadrujno bez nqkoy da posmee da im gleda nakrivo izvan imperiyata kamo li da gi napadne,pitayte armencite te sega ot sto godini sa gladni

116

ер

преди 8 години

Във първата световна война колко жертви има? В източен Анадол (Мала Азия) са убити около 500000 хиляди Арменци а колко Турци са избити от Арменците знаеш ли ?

115

До 236

преди 8 години

Тоя агарянин ако е като теб може и за 12 безследно изчезнали да пише. В света има една наука която се казва Историография и по дибре ти да почетеш малко. А с акта на признаване на Геноцида от Парламентите на всички държави, признават и фактите около бруталните убиинства. Ако не хатеава това, ходи да обжалваш решенията ;)

114

аса

преди 8 години

Всички народи са ни братя. Българи, кюрди, арменци, араби, гърци и други. Турция за това е Велшка.

113

До 232

преди 8 години

Ама ти това го сънува или някой ти го каза?

112

До 229

преди 8 години

А ти от къде разбра, че са 972 000, а не примерно 1 000 417 или пък 786 724?Толкова елементарно пропагандираш, все едно си в Анадола.

111

Анонимен

преди 8 години

От стар враг добър приятел не става- българска народна поговорка.

110

Анонимен

преди 8 години

То за това нямате един приятел. Цял свят призна Геноцида и погромите и ужасяващите факти, но само вие не. Ей затова ще си останете такива скотове.С факта на признаването целия свят потвърди престъплението. Точка по въпроса.

109

До 208

преди 8 години

То за това ли цял свят е признал Геноцида, защото няма доказателатва ли?Тия ги говори на другия ***.

108

Неук

преди 8 години

На територията на днешна Турция има древни градове, които са с доказах ранно-християнски произход. Има също така и параклиси издълбани в скалите.

107

Анонимен

преди 8 години

Римската империя се разделя на западна и източна ( Византия) , която съществува от 5000 години Преди Христа, а на теб кой тие дилъра? :)))

106

До 203

преди 8 години

Ами като за начала и като за повърхностен човек без знания, като теб е достатъчно да напишеш Арменски геноцид в Гугъл и излизат около 10 000 снимкови материала, но от плиткоумните ти твърдения от днес мога да заключа че или си някой луд или си провокатор (***).

105

До каймакаН

преди 8 години

Ние познаваме истинската история подплате с факти и доказателатва, а твоя история се крепи на аз твърдя така. Нищо това може да се дължи на много неща, ще го осъзнаеш лека полека ;)

104

До 197

преди 8 години

Да има древни градове на 7000 годино на територията на днешна Турция, но тогава това е била територия на Византия, нали се сещаш? И тези гтадове са изградени от Византийската империя. Или ти си като македонците, щом е на територията на днешната им държава значи е тяхно? Хехехех

103

каймакам

преди 8 години

До 193. Тепърва ще я опознавате същинската История. Лека по лека за да не слънчасвате нощем. Европейския елит е давал баснословни пари за да урежда децата си , да се обучават в ислямски университети. Ех люлко на цивилизацията .... проговори за да ти повярват.