73

Анонимен

преди 8 години

Явно авторката на тази статия мария Дуковска е пробвала фюрера и оттам сигурно знае,че хитлер е имал един тестис

72

българин

преди 8 години

До Анонимен 99 и 111:Ти наричаш ОГРОМНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - да резстрелваш МАСОВО, БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА собствените си войници "отчаян ход". Е, как да не си престъпник? Не е ли престъпление да твърдиш, че в същност всичко е позволено, само и само да се спаси СЪВЕТСКАТА власт, НЕ родината, а СЪВЕТСКАТА власт? Смрадлива съветска пълзяща амеба си. Най-вероятно - с фуражка.

71

бълтгарин

преди 8 години

До до 107:Смрадлива амебо, ти си по-лош от престъпник, въпреки че точно такъв си. Естествено, че във всяка война има военопленници, но съветските войници се предават МАСОВО - почти 2 милиона души. Такова чудо никога не е имало в световната история. Това показва, колко им е харесвал "съветският строй". Даже към 100 000 от тях отиват, под ръководството на един от най-способните съветски генерали - военнопленника Власов, да се бият срещу СЪВЕТСКАТА родина. Толкова са я обичали.

70

Анонимен

преди 8 години

ДО 108АМИ ТО И СЕГА СИ ИМАМЕ МОМИЧЕТА НА ЕЛИТА-ФОЛКАДЖИЙКИ МАНЕКЕНКИ...НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО...В ОНИЯ ВРЕМЕНА ИМАШЕ НЕДОВОЛНИ НО ПЪК СА ДОВОЛНИ ОТ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И ОБРАТНО...РАЗЛИКАТА СЕГА Е В КОЛИЧЕСТВО НА НЕДОВОЛНИ.... И СТИГА С ТОЯ СТАЛИН... АКО Е ГРЕШИЛ ТО ДАВАЙТЕ ДА ЖИВЕЕМ НИЕ БЕЗ ГРЕШКИ- 21 ВЕК Е !

69

до 107

преди 8 години

Не си позволявай да ме наричаш престъпник, бе *** нещастна. Във всяка война има военопленници без значение дали са били готови или не да защитават родината си.

68

българин

преди 8 години

До Анонимен 105:Тези глупости може да си ги завреш в червения дирник. Хитлер Е социалист - националсоциалист и никога не е бил фашист. В Германия никога не е имало фашизъм (такъв има в Италия), а националсоциализъм, тапир червен неграмотен. Между националсоциализма и фашизма има ГОЛЕМИ разлики.

67

българин

преди 8 години

До Анонимен 99:Ей такива престъпници като тебе ни докараха до тоя хал. Защо към 2 милиона съветски войници се предават в плен на "фашистите"? Нали били защитавали родината си? Не родината са ги карали и разстрелвали комунистите да защитават, *** съветски, а СЪВЕТСКАТА родина. Затова и толкова са я защитавали.

66

Анонимен

преди 8 години

Пенке...Колкото Форд е бил антисемит, толкова Хитлер е бил социалист.Да не би Костов, РБ и ДСб да са демократи?Фашизмът има тъжното свойство да се прикрива зад чужди методи, чужди символи и чуждо минало..А в действителност е идеология на ционистите..

65

Суека

преди 8 години

Айде и ДНЕС от позитано 20 поеха инициативата да оплюват Германия от онова време която ние неможем и да тичаме да я стигнем още 300 години с тези еничари на власт дошли благодарение на червените изнасилвачи от РУСИЯ през 1944 9-ти септември . Знаете ли ,че в тъй наречените лагери на смъртта на покрива не са открити КОМИНИ и оттам и лъжата на *** за газовите камери ЛЪСНА ! WWII истината е заличена и направена угодна на "победителите-терористи" от Израел , Сащ , РУСИЯ , Франция , УК и т.н.

64

българин

преди 8 години

До Анонимен 79:Много си ***, по съветски ***, явно си фуражкаджия от съветското време или от такова потекло. Разстрелването на неизпълнили заповед изобщо не е "по устав". По устав, трябва да бъдат съдени от военен съд. Сталин не случайно издава въпросната заповед и даже праща *** Жуков лично да разстрелва истински и мними дезертьори, докато той самият и цялото съветско неграмотно "ръководство" се крият в бункери, в метрото и имат разработени планове и логистика да дезертират чак зад Урал.

63

Анонимен

преди 8 години

Добро утро.....това отдавна се знае и писано хиляди пъти по вестници, списания и книги..Ако за авторката Мария Дуковска това е новина.....толкова по-зле за нея.

62

Анонимен

преди 8 години

"На никой не му се воювало за Сталин и болшевиките."Съветските войски не са воювали за Сталин и болшевиките, а за родината си. Нито крачка назад и комисарите, застрелващи бягащи войници са отчаян ход да се спре нацистката окупация поради слабо въоръжената съветска войска и това се увенчава с успех, съветите обръщат отстъплението в настъпление. Просто са нямали друг избор, в противен случай СССР щеше да падне и нацистите щяха да си решат проблема с петрола.

61

Hehri Madenri

преди 8 години

Хенри Форд не е само антисемит , но и евреин . Евреин - Антисемит ... Смяяяяяяятай ..

60

Анонимен

преди 8 години

СТИГА С ТЕЗИ СПЕКУЛАЦИИ -КОЛКО СА УМРЯЛИ В УКРАЙЙНА- А ДРУГАДЕ НИКОЙ НЕ Е УМИРАЛ. АМА ГОРКИТЕ МИ СА ТЕ УКРАИНЦИ-НАЙ НЕЩАСТНИ...СЪЖАЛЕТЕ НИ... ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО И НИЩО ПОВЕЧЕ

59

Анонимен

преди 8 години

СТИГА С ТЕЗИ СПЕКУЛАЦИИ -КОЛКО СА УМРЯЛИ В УКРАЙЙНА- А ДРУГАДЕ НИКОЙ НЕ Е УМИРАЛ. АМА ГОРКИТЕ МИ СА ТЕ УКРАИНЦИ-НАЙ НЕЩАСТНИ...СЪЖАЛЕТЕ НИ... ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО И НИЩО ПОВЕЧЕ

58

пена

преди 8 години

И никога не забравяйте, че Хитлер е бил социалист!

57

реалиста

преди 8 години

Не се учудвам, защо компанията Форд, спонсорират гейорганизации. Лудоста им е още от времето на Хитлер, а може би преди това.

56

шшшш

преди 8 години

очевидно, че източник на информацията е индивид с три тестиса!

55

факт

преди 8 години

В паспорта на Хитлер в графата професия пише - писател! Имали са предвид, че е автор на Майн Кампф.

54

Гоце

преди 8 години

Ето ви още един малко познат факт: Хитлер е македонец!