7

Анонимен

преди 8 години

7, закрепостените роби вече са главно хора с ниска квалификация. В някакъв замотан кол-център в София почваш от 800 лева с единият английски, а ако знаеш екзотичен език скачаш на 2000-2200 начална. Сега, ако някой е изкласил само някакво основно и трудно чете и пише, няма особено право да се оплаква (макар че дори и тогава може да взима добри пари, ако е сръчен и търсен)

6

Анонимен

преди 8 години

Moncho, в банките из Югозапада яко се прехвърлят гръцки капитали, пък ти си вярвай каквото си искаш.

5

Анонимен

преди 8 години

Имам познато семейство българин и гъркиня. Имаха бизнес в Атина и го закриха, преместиха се в София. Страшно им тръгна, чак те самите не очакваха.

4

умерен патриот

преди 8 години

ако спрем да се оплакваме и да си вършим работата както трябва, спрем да гледаме чуждото.и журналистите някой да ги контролира, че те търсят сензация само когато нещо лошо се случва.Ще сме много много по-добре от много развити държави!!!

3

Moncho

преди 8 години

само глупости пишете Боряна, тия 11 000 фирми тичат към България... друг път. аман от празни лъкардии....

2

Момо

преди 8 години

Така е! България е по-по-най! Българите са с по-по-най-ниската покупателна способност в ЕС.За сметка на това са най-умните в света, най-разбиращите от политика, най-умеещите, най-красивите, най-добрите, най-културните, с най-хубавите жени и т.н. Където и да пипнеш българина е по-по-най!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

И какъв гръцки бизнес има у нас, ако не е тайна ?!Някой и друг шивашки цех за бели робини оставащи без очи на 35 години ...Друго ? ...В България не остана качествен човешки материал за съжаление. Полуграмотни и неграмотни римляни и застаряващо население бели хора ... Като цяло всичките бедни.Какъв бизнес да правиш в такава държава ?