23

Анонимен

преди 8 години

Ами Фънди толкова си може, все "работи, работи", "г-н Борисов помага, помага"...Това е нивото на управление на София, за съжаление, трагично. Понякога трагикомично.

22

Анонимен

преди 8 години

Само едно не мога да разбера... Фандъкова била голяма работа и щяла да отвее всички на изборите, добре! Диков бил такъв и онакъв, за нищо не ставал и трябва да си ходи, добре! А защо никой не пита Фандъкова, кой крепи Диков и дали не е тя самата? И как се получава така, че една миловидна женица, крепи такъв, като Диков?! Лично за мен Фандъкова е олицетворение за посредственост, което не пречи на хората да я харесват!

21

арх.Диков

преди 8 години

Арх.П.Диков и подопечните му районни главни архитекти съсипаха София в обслужване на частни интереси естествено. Този наглец и очевидно измислен "архитект" и неговите приятелчета превърнаха София в един от най-грозните европейски градове. За съжаление или парата на народното недоволство е слаба, или тенджерата под налягане е достатъчна голяма, а капака е затворен здраво. Успех на протестиращите но както всичко в България ще е от ден до пладне и кервана пак ще си върви.

20

Анонимен

преди 8 години

Самият факт, че вече втори мандат Фандъкова не може и/или не иска да извади София от срамната класация на столици без канализация (Бояна, Драгалевци, Симеоново, Княжево, Горубляне, Панчарево, Модерно предградие, Бенковски и т.н.) би трябвало да означава мощен електорален шут отзад. Да, ама столичните овце предпочитат да ги стрижа и да блеят недоволно по потник в кухнята на панелката си. Не били предизборни ремонтите - случайно е плаирано да свършат преди изборите. Всичките. А през това време нека хората се гърчат и чудят откъде да прелетят. До октомври ще забравят. Те и толкова си помнят

19

Анонимен

преди 8 години

Абстрахирам се от спаменето на двата общински трола, но все пак да попитам единия, дето подхвърля колко бил "направил" ГЕРБ в София. Най-точната метафора на ГЕРБавото управление е Цариградско шосе/море - похарчени милиони от Б.Б., кошмарни задръствания с месеци, в резултат - 20 см коловози до Орлов мост. "Направена" бул. Витоша - похарчени милиони, месеци блокирано преминаване, резултат - кич, вадещи се плочки и мръсотия. "Направена" от ГЕРБ Южна дъга - похарчени милиони, години задръствани и нерви, резутат - отново километрични задръствания от Младост 4 до Лозен, тонове вредни емисии, нерви н

18

Анонимен

преди 8 години

Оставането на лелчето като кмет означава поръчките да продължават да бъдат давани изклчително на обръчите фирми на Доган. Очевадно е, че тиквата е продължение на Доган още от времето когат ого направиха секретар на МВР в правителството на Сакса. Фирмата Трейс ( на Доган чрез поставени лица) и турски фирми са на всяка поръчка в София.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17И с какво беше емблематична Витошка когато беше улица за автомобили ?

16

Мирослав 33

преди 8 години

Това което направиха на пръв поглед е красиво.Но като качество е нула.Само да завалят дъждовете и да мине зимата.Като започнат да мърдат тези павета.Голям смях ще е.Ще ходят работници да слагат пясък.С гол пясък павета редят.Циментец си трябва към него.А капаците за шахтите :) голям смях.Да видим кой ще плаща за ремонта после?!? Ремонта е направен със нисък клас материали.

15

Анонимен

преди 8 години

ВИТОШКА се превърна в тотален кич - селяния, простотия, грзотия.Ама селчовцете се кефят, защото те не знаят каква беше навремето.Това беше едно от емблематичните места за софиянци, сега е свърталище на селски парвенюта и ***.

14

Анонимен

преди 8 години

София през последните 10 године се превърна в една коичина и гето. Уж постоянно се ремонтира, но след вески ремонт става все по-зле. Качеството на ремонтите и приятелските фирми, които ги извършват пък е една съвсем отделна тема.

13

Анонимен

преди 8 години

София отдавна не е това, което беше. Провинциалистет комплексари - Борисов, дошъл в столицата от Банкя и протежто му - посулшницата Фандъкова, дошла в столицата от Самоков се постараха да я сринат и обезличат тотално. Така те избиват комплексите си и отмъщават на софиянци. Новопридошлите на вълни селяни им се кефят, защото виждат в тях себе си.

12

Аман

преди 8 години

На тези мога да им задам два въпроса1. Колко пейки имаше на Витошка преди ремонта и колко има сега?2. Погледнете снима на Витошка преид ремонта и сега, коя ви харесва повече?Много бързо забравяме как изглеждаше - разбита, кална, прашна, с кривите релси посредата...

11

Анонимен

преди 8 години

По начало бул. "Витоша" трябваше да си е действащ булевард, а пешеходната зона на града да беше реализирана на "Цар Освободител"

10

Анонимен

преди 8 години

Картофено-банкянската мафия окупира цяла София.

9

747

преди 8 години

И още едон въпрос по същество. На кого му хрумна да шибне две пейки точно пред входа на ритуалната зала? Посетителите се чудят да се наслаждават на празника си ли, или да внимават да не се изпотрошат. За всички е ясно, че цялата реконструкция беше един съмнителен проект - и като изпълнение, и естетическа, да не споменаваме архитектурна!!! По нашенски си го преглътнахме. Но май недомислиците в него продължават - от "фонтанчето", през окупираните места за сядане до недомислените пейки!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Ако отидеш в Италия (например) вероятно ще оревеш орталъка от липси на всякакви ограничителни линии за заведенията по уличките. Да не говорим за Хърватия, дето има заведения на улици широки 3 м

7

селтак

преди 8 години

на витошка е престижно да са ходи наи яките пичове сме там всеки ден на кафе

6

Анонимен

преди 8 години

Пейките са купени И с нашите данъци. тия дето ни харесва Витошка. аман от нагли ***!

5

Анонимен

преди 8 години

е тия са егати *** !В момента Витощка си е перфектна. Достатъчно място за пешеходци и изобилие от китни малки кафенета. Аман от изпращели *** !Предлагам и утре да протестират срещу кратерите на Луната, че не са перфектни елипси ! пфу !

4

52727

преди 8 години

То това е още строителна площадка! Каква жълта боя какви глупости!