5

Шабец гой борисов

преди 8 години

В Гърция слугуват ***. Българските *** служат на гръ цките ***. Ка то се довлекът махат с ветрила и разпръскват евтин дезодорант. За климатици не са и чули.

4

българин

преди 8 години

Нерде журналистика, нерде работа във винарна, нерде "малка фирма", нерде селскостопанско отглеждане на грозде за вино?!?!?! Типичен северногръцки мошеник. Малкото му име е еврейско. Тук също си имаме такива "оптимисти" (не говоря за евреи, въпреки че и евреи си имаме и не съм чувал още евреин в селско стопанство или винарство, виж, в журналистика - колкото щеш). Иначе, правилно е забелязал, че вървят по нашия път.

3

Объркан гербераст

преди 8 години

И какво? Значи няма да идват гъркини за домашни прислужници, както ни обеща любимия ми Вожд и Учител Бойко Борисов, да се свети името му ? И гърците пак ще си живеят 10 пъти по-добре от нас? И ние ще сме им гарант по заемите? И пак цяла България ще ходи на море в Гърция и ще изсипе милиони евро на гърците, а "приятните" ни курорти ще събират отпадъците на цяла Западна Европа? Объркан съм... нали уж ние сме отличници и Вожда Бойко е най-добрия Премиер в света ?????

2

Анонимен

преди 8 години

Гърците са се гърци - винаги ще се оправят! А нас винаги ще ни оправят...

1

vesko02

преди 8 години

Май "Бог" е с немски паспорт