61

Анонимен

преди 8 години

81.Бил ди на острова ?

60

Pimp C

преди 8 години

Пълни глупости.Бях на остров в Гърция , на никой не му дреме ...узо се лее и всичко е 6.Едно знайте за гърците - винаги се оплакват, но са най-добре.

59

Анонимен

преди 8 години

До КАРАКАЧАНОСна пас на гамитис еси ке елада су

58

КАРАКАЧАНОС

преди 8 години

AS SAM ELLIN...ЕЛЛИН ПАС ВУЛГАР !НАМИ МИНИС ГИА ПАНТА КАИ ПАНДОУС !!

57

Uriel

преди 8 години

Бедните са там за да плашат средната класа , че ако не работят за богатите , ще ги пратят при тях . Ето това е кризата в Гърция . Тя е урок за всички държави от ЕС с изключение на ФР + ДЕ и принадлежащите им страни . Всички други да знаят мрънкат ли ще има НОЖ . И това стана не скучайно именно когато БРИКС започва да се явява като все по-сериозена алтернатива на финансиране . Не случайно ако си спомняте ТР преди 2 години каза на ЕС - МОМЕНТ ЩЕ ПОЧАКАМ МАЛКО . Сега и те са се запътили към БРИКС

56

Анонимен

преди 8 години

НИЩО подобнопълни са заведениата вечер няма къде да седнешсезона изобщо не е лоша ако се оплакват да благодарят на варуфакис дето нарече европейците терористи

55

Даола

преди 8 години

Съседи, които имат каравани или къщи в района на Аспровалта ми казаха вчера, че и пълно с туристи в хотелчета и кръчми и сезонът върви много добре. Е, който не е плащал данъците си - ще плаща. А богаташите -двойно.

54

КАРАКАЧАНОС

преди 8 години

ГОЛЯМА ,СМЕШНА ,НЕВЕРНА ------- И ЗЛОБНА НЕЧУВАНА ПРОПАГАНДА ПО ГЪРЦИЯ И ГРЕЦИТЕ (ЕЛЛИНИТЕ)..ОСТАВЕТЕ НИ НАМИРА..АЗ СЪЩО СЪМ ЧАСТ ОТ ЕЛЛИНИТЕ.ВИШТЕ СЕБЕ СИ..... ВУЛГАРНИ ВУЛГАРЯКИ...ДО 10 ГОДИНИ СТАВАТЕ ИСЛЯМСКА НАЦИЯ..ПЛЕМЕ ОТ РЕКА ВОЛГА.ЗИТО МАНА ЕЛЛАДА !

53

tralala

преди 8 години

Глупава статия, с много ясен дефицит от познания. На Тасос никога не е имало много западянци, ама никога. Западняците, в сравнение с Балканците, харчат по-малко, значително по--малко. Ако има спад, то той е основно от друго; от това, че Гърците харчат по-малко. Те винаги са били тези, които в техните си кръчми са били най-желания клиент - с възможности на западняк и с манталитет на харчене на Балканец.

52

Анонимен

преди 8 години

Освен че никаква туристическа криза на Тасос няма,няма чалга,няма мутри с кожени чехли,не смърди на препържена цаца,водата е чиста,има редовен транспорт с ферибот,красиво място е.

51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 65Добре, да приемем че Гърция обяви фалит и откаже да ви връща взетите дотук заеми. След това КОЙ КРЕДИТОР на планетата Земя ще е достатъчно луд да им даде нови. Едно е да се е...ваш с европейците, друго е да вземеш пари от Русия или Турция. Там охи-мохи не минават, ако не върнат парите ще им късат живо месо.

50

Анонимен

преди 8 години

Все пак устискаха 6 год. от пиковата криза през 2009 г. когато имено тоз отрасъл туристическия урбанизъм беше ударен като от снайперист в другите държави взели заеми да строят и то в такъв размер,че селищата не остана място непокътнато,да обвиниха някъде мафията която се набива на очи и някой друг кмет за недалновидност,но те не са на туй високо ниво в държавите особено кмета,както няма шериф на държавата,а са някакви съвместителски службички за разтегляне,та разтегляха,надуваха ухото зайче,бум.

49

до 45 ert

преди 8 години

айде стига с това криене на данъци... и миналата година на Закинтос и тази на Лесбос навсякъде издават Фактури!!! В Солун имаше табелка в хотела, нещо от сорта на - ако не ви бъде издадена фактура, имате право да не платите ?! В Атина, Делфи, Нафлио, навсякъде - фактури. Положението е същото като тук - данъци крият свръхбогатите, затова малките реват повече от увеличенията, защото именно те ще ги плащат.

48

Анонимен

преди 8 години

На Тасос не съм ходил, но на Санторини съм бил няколко пъти. Санторини е островът на снимката.

47

Анонимен

преди 8 години

Какво са искали гърците от Ципрас ? Само едно , да обяви ФАЛИТ и да започнат отново ! А той направи точно обратното - нови заеми !

46

Анонимен

преди 8 години

странна статия, на Тасос туристите ВИНАГИ са били от балканите, да не кажа, че това място живна като курорт именно поради тази причина. Ходил съм няколко пъти там, щото е близо. Преди години някои хотели дори удължиха високия сезон за да обхванат и септемврийските ни празници. А и положението не е толкова зле, престанете да описвате черни сценарии, каквито реално няма. Дори по време на референдума по крайбежието единствено някои бензиностации само искаха кеш.

45

български роби

преди 8 години

Смисълът на статията, както и на всички статии, писани от въпросната дама, е повече от ясен- Бъдете роби, не смейте да надигате глави и винаги слушкайте какво ви казват от Вашингтон и Брйксел те ви мислят доброто, и в иметона вашето добро, не на тяхното, ще приватизирате всичко, което имате, ще им слугвате за жълти стотинки ище стягате коланите, че иначе лошо виждате ли какво става с гърците, като не слушкат

44

Анонимен

преди 8 години

В една друга статия от вчера пишеше, че в Гърция тази година имало още повече германци, тук пиша обратното... Поне от едно място копирайте, за да не е толкова смешно.

43

Анонимен

преди 8 години

До ДедоДедо, я кажи ти за невръстните дъщерички? Щото май това те вълнува най-много от тези спомени. Възрастен мъж да говори с умалителни, съмняваш ме на Владо Кузов.

42

Тасос ?!?

преди 8 години

Оправете си снимката. Това не е о. Тасос, който е доста по-зелен !Трудно ще им е на Гърците в следващите няколко години, докато осъзнаят, че НЕ държавата им е длъжна, а те трябва да се грижат за всичко в държавата им. Трудно ще разберат, че на север от тях има един народ, който вече 25 години затяга колана и въпреки всичко оставя своята лепта в гръцката икономика всяко лято, чрез почиващите си.Съдбата на гърците е в техни ръце и никой друг ... Стига ревали. Имат огромен потенциал !