59

Анонимен

преди 8 години

Добре, че беше Ореха, да видим и ние нормален човек , че отсега нататък като гледам все така ще е мутри и турци до края на света.

58

анонимен

преди 8 години

Разчитайте само на Плевнелиев.Единствено той е "МЪЖКИТО" момче от станалите политици и жени......Разчитайте на него.

57

мишка

преди 8 години

Бойко мишока, ха-ха-ха!

56

Анонимен

преди 8 години

Всички купувайте яки уредби и започвайте да дъните яко: Вагнер, Магнер, няма значение. Ако ще е анархия, така да бъде! (Не забравяйте и да се въоръжавате).

55

гань

преди 8 години

къде бяхте когато ДПС кметове строяха без правила

54

Анонимен

преди 8 години

абе каква 500 ватъва уредба като те пускат 50 000 вата!!!чак керемидите одскачат по покривите бе!!

53

Анонимен

преди 8 години

Кaк не рaзбрa тоя кухо-*** нaрод , че коaлициятa която упрaвлявa е герб и дпс.

52

Анонимен

преди 8 години

"Бойко, до когa ще имa беззaконие?"Хaхaхaхaхa , aми че той от товa си е изкaрвaл хлябa 90-те и продължaвa от товa дa трупa кинти!Горките нaивни бългaри:)) Тa нaли aко имa Зaконие, Борисов и Цветaнов отдaвнa ще търкaт нaровете!

51

Анонимен

преди 8 години

Яне наистина се беше наточил на Гърмен и Башев преди години, но сега си трае. Не иска да скара ГЕРБ и ДПС и да им разваля пиенето на кафе.

50

до aнонимен

преди 8 години

Кaк дa го нямa Яне Янев?? Нaпротив, от товa стрaдaме , съветник е нa Бойко Борисов !! От тоя тaндем простaци сме нa товa дередже!! Плaтенa мрежa и Къснобудните ревaхa срещу личности в предното Прaвителство a сегa нещо мълчaт, Рaнобудбите пък сa зaспaли дълбоко!

49

Заглавие

преди 8 години

Въпросът съдържа отговора.

48

anonimen

преди 8 години

da se osadi DPS zashtoto te sa vinovni za chialata situacia. mnogo sa prestapleniiata im spriamo Balgariia.da im se potarsi smetka i zagdeto ni natatruziha batsali za deputat,za da prikriiat dalaverite si s nezakonnia tok,da se vzeme deput. mu imunitet,i da se osadi.

47

АТАКИСТ

преди 8 години

В СОФИЯ ПЛОВДИВ ВАРНА БУРГАС---НЕМА ВЕЧЕ БЬЛГАРИ А *** ---ДОКАЖЕТЕ ЧЕ НЕ Е ВЕРНО---ЗАЩО НЕ ПОДКРЕПИХТЕ ПРОТЕСТА

46

Анонимен

преди 8 години

Тук четях писаниците на няколко ***, давай Бойко, мачкай ***. И кво стана, смачка фасона на българите със заеми и "мъдро" управление пълно с немойковци. За скандинавците пълно беззаконие но за българите по три кожи. Оправя ви *** но изотзад и сега се е стаил като плъх и НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ. Има решение, национална стачка, не плащане на данъци и такси, пълен бойкот на всичко! Без насилие и разрушения. За една седмица е заминал за да дойдат можещи и решителни хоркода сложат ред.

45

трибуна 'Молдов

преди 8 години

Дон Боци кога ще уволни партизанката от 'Чавдар' , която уронва престижа на изпълнителната власт, показвайки женска плът по магистралите ? Да не би партизанката от 'Чавдар' да е станала манекенка при Маргините, а ние още да не сме разбрали ?Цола Драгойчева никога не е уронвала по този начин престижа на държавата .Дон Боци кога ще прави женски футбол в БГ ? Може ли още да нямаме женски отбор по футбол ?Партизанката от ' Чавдар ' вместо да маа прасета на футболни мачове , да вземе да поспортува малко и да става част от женския отбор по футбол !Вижда се , че маането на прасета и поркане

44

anonimen

преди 8 години

zatvor za Bashev i Kapitanova.vsichko,shto e nezakonno,triabva da se sabori triabva da ima red,zakonnost i sigurnost

43

Меркел

преди 8 години

Ахтунг АхтунгАсфалд паша шнеле да се яви в Брюксел да му набия 1-2 чембера!

42

българина

преди 8 години

оствака на баш башибозука ***! идват избори и умната

41

Б.Б.

преди 8 години

Това щъркели ли са ?

40

mimoza

преди 8 години

СЪД за Капитанова и Башев!!!Багери за всички незаконни бараки и коптори!!!Ако не го направят- дело срещу РБългария за дискриминация спрямо изрядните граждани!!!