254

Анонимен

преди 9 години

То и аз искам да ударя швстицата ама дпсто не дава

253

WTF

преди 9 години

Абе в Турция човек отива на хотел, има всякакви работи, как така никой не се засегна, тия тука се праскат по-ислямисти от пророка Мохамед бе.Я марш веднага, на който не му харесва да не си праща детето на детска градина. Тука ще се говори на български, и ще се яде свинско!

252

!

преди 9 години

Да проведем референдум по следния въпрос:- Да продължава ли да съществува ДПС, след като очевидно целенасочено работят против интересите на държавата и на българите, и се опитват да разцепят обществото по някакви измислени проблеми, та включително и да определят какво ще ядат вашите деца?1.OXI2.OXIи да гласуваме.

251

!

преди 9 години

Аз пък настоявам да се сервира свинско в детската градина, моята религия повелява да се яде свинско нон-стоп! Онзи щото бил мюсулманин, и моето дете да не яде свинско, как пък не! Ми утре ще станат вегетарианците, и хайде децата да стават тревопасни!

250

местен жител

преди 9 години

Моите религиозни разбирания изискват да се храня със свинско. Моите деца също. Моля в детските градини със закон да се сервира свинско.

249

Лолото от Сливен

преди 9 години

Свинско ядат и Побългарените/българизираните роми на България , не са умрели като гледам даже се размножават като животни

248

Chicago

преди 9 години

Над 90 души, в това число и 5 деца, са били разпънати на кръст или бичувани в Сирия от екстремистите от Ислямска държава, защото не спазвали постите по време на Рамазана, съобщи Сирийският център за наблюдение на правата на човека, цитиран от ДПА.

247

66

преди 9 години

Абе всеки може да си яде каквото пожелае , какви са теа статии платени-неплатени

246

eбашев

преди 9 години

всички фесове без изключение ядат свинско

245

sallaadin

преди 9 години

Без ДПС в България! АЗ го искам. Причината: Политиката му е нечиста за държавата.

244

До сакън

преди 9 години

И вие не празнувахте коледа ,но сега я празнувате. Сега по големи християни ли станахте отколкото през тоталитаризма ,или защото беше забранено. Защото тогава и църкви нямахте право да строите,къде бяхте тогава православните християни,че сега само за християнство говорите,тогава имаше Белене

243

Йоца

преди 9 години

Щом ДПС го иска талибанът Винету Борисов ще го изпълни ! Те аха и на личните си документи с шамии и фесове да се появят ! Май народа не помни ? А тия щом искат без свинско тройна такса за спец меню!

242

прави са!

преди 9 години

До От ДойчландАми прави са мюсюлманите в германия. Да види някой правоверен свинско в чинията е все едно ти да видиш кучешко печено в твоята чиния. Немците все пак трябва да се съобразяват с религиозните чувства на своите сънародници турци. Мюсюлманите са много чувствителни към религията си и нейното стриктно спазване. Ние християните трябва да проявяваме разбираме и да не им правим напук. Ние как протестираме против виетнамците и китайците? Не трябва да има двойни стандарти! А равноправие!

241

Гай Баньо Ориджинал

преди 9 години

До Анонимен292И Мечката със сатъра!

240

Гай Баньо Ориджинал

преди 9 години

Искаме забрана на ДПС със закон.Избирателите като избират не разбират дали е ГЕРБ или ДПС-Иван Иванов Иванов- депутат от райсъвета на Дедо Господ.

239

разделяй и владей!

преди 9 години

До mao_dze_dunА слухът, че ние ще плащаме на гърците е пуснат нарочно за да ни настрои враждебно към комшиите и новото тяхно правителство и за отвличане на вниманието от тежките ни икономич1ески и социални проблеми, от некадърното ни управление! Остана на нас цървулите от бегето да плащаме дълга на гърците. Вие като милионери ли се изживявате и кой иска от вас дрипльовците да плащате на богатите елини?

238

mao_dze_dun

преди 9 години

Ако не ви е ясно - тази глупост е единствено и само за отвличане на вниманието от факта, че ще плащаме вересиите на гърците.

237

някъде навън

преди 9 години

Отдавна не живея в България, мога да споделя каква е практиката в държавата, в която децата ми ходиха на детска градина а сега на училище (със задължителна закуска и обяд).Та тук още с приемането на детето ,неговият родител попълва формуляр. Какво не се препоръчва за детето, какво самият родител не позволява. Също така, ако има алергии или болести. Ръководството се запознава с всеки един случай и се съобразяват изцяло !!! Тук не става въпрос : кой каква религия изповядва. Защо се политизира ?

236

Анонимен

преди 9 години

По надолу чета ..преди 2000 години..исляма е на около 1400г.християнствто е на около 2000..а пирамидите в босна са на около 30000..та какви религии какви 5 лева..и щъде са били тези господа 28-9 000 години..21 век сме..айде дее...а кога ще разрешат свинското в арабския свят та като ходят консумиращи го да не им сервират само ужасно смърдящо овчо..

235

Анонимен

преди 9 години

Нали не бяха етническа и религиозна партия? Големи са лъжци и мошенници.