11

Анонимен

преди 8 години

До 9:Интернет технологиите, операционните системи и компютърните технологииса създадени от учени, а истинския пробив в американската наука става след2-та световна война когато те си внасят германски такива.Колкото до Макдоналдс - дори без пари да ги раздават и на кучето си небих дал тази отрова.

10

Анонимен

преди 8 години

Навремето Америка беше супер, но безконтролната емиграция от страни като Нигерия, Бангладеш и Мексико им съсипа страната.

9

Анонимен

преди 8 години

Поредния американски психопат. Ако им разгледаш фейсовете на кандидатите и им чуеш лудите речи се оказва,че американския народ няма голям избор, а за света не се очертава нищо добро.

8

Анонимен

преди 8 години

Тия глупости за величие ми намирисват на война. Но простолюдието се радва на такива неща и такива рано или късно ги избират.

7

Анонимен

преди 8 години

Каквото заповядат от Израел, това ще стане и когото посочат, той ще бъде...президент на САЩ.

6

до русофилите

преди 8 години

Четейки тези новини и пишейки коментари, не дължите ли признание на нищожните САЩ за интернета, или трябва да благодарим на велика Русия пак? Всичко свързано с компютрите и мобилните устройства е разработено там (макар и произведено в Китай) на всеки ъгъл по целия свят МкДоналдс и пр... Къде има навсякъде нещо руско например, освен фрашкани с пари руснаци, които се мъчат да ди купят автентичност....

5

Анонимен

преди 8 години

Може би това е единственият кандидат който няма да смуче задниците на разни лобита и да им прокарва закони в техен интерес но осъзнаването на това не е по силите на цветнокожото население което е 60% и повече.Сега драмата им е кога най накрая травестити ще имат право да служат в армията и дали двуполови личности имат право да бъдат президент.Това там световна доминация производство на родна земя-това е последното нещо на света което вълнува шишкавата негърка по пеньоар с 10 на соц.помощ.

4

dominici

преди 8 години

Американския Жорж Ганчев. Щял да ограничи влизането на ... т.е. мексиканци. Американците като ги мързи да гледат, много ясно че ще ги е страх за работата си.

3

odessa

преди 8 години

vsichki peprsi ti se smeiat, ne samo iran, cirkadjia. belitde hora se smeiat na glupostite ti

2

Анонимен

преди 8 години

Америка се съсипва главно от такива бизнесмени като Тръмп.Всичката индустрия се изнася в Азия, всичките технологии се подаряват на Китай, само и единствено защото единици печелят от това. За сметкана това САЩ се маргинализира, за черните става по-трудно да си намерятзаконна работа, печатат се долари като за последно, а САЩ правят войнинавън за да дестабилизират останалия свят.Ако се появи политик, който мисли за народа си като Орбан се обявяваза комунист и диктатор.

1

Анонимен

преди 8 години

За някои неща е абсолютно прав - "Целият свят ни мрази" и "Страната отива по дяволите".