76

АНОНИМЕН

преди 8 години

Я да вземат всички горе от чистачката до най-големия да си развържат кесиите та да помогнат на братята гърци, че да могат да си получават големите заплати и пенсии. Тия съвсем изтрещяха. Хора които нямат грам срам. Вместо да мислят за гладния български народ те се замислили за гърците които си живеят живота на кредит и пет пари не дават за българите. Ей много умници се извъдиха в тая държава.

75

Анонимен

преди 8 години

"В противен случай *** клона, на който седим, заяви Любомир Кючуков"Като гледам и Кючюков е седнал на един клон, ама няма да изпадам в подробности, щото ще ме изтрият.

74

НЕ!

преди 8 години

Кой може да гарантира,че Гърция пак няма да излъже? Това в никакъв случай не трябва да е България! Не може и не бива бедния да гарантира ,че богатия ще е коректен!

73

Анонимен

преди 8 години

Ахааааа, нямало да даваме пари от бюджета, ще даваме "гаранции", като "експертите" на Тиквун- то не било заем от 16 милиарда, то било нещо друго... Все едно една майка ги е раждала. Само че Тиквун преди няколко дни каза, че ще *** социалните плащания, ако ще даваме на Гърция, а парите за това идват от? От бюджетаааа.Добре, че поне Тиквун се освести малко и даде на заден ход, сега уж отказал на ЕК да плащаме, ама да видим до довечера какво ще каже.

72

Бай Иван СТРИКУРАТА

преди 8 години

А така, трий коментари, че ИСТИНАТА е нелицеприятна, когато ти я кажат от упор!Аз пък ще се погрижа да разкажа навсякъде, колко "либерална" и "независима" медия сте и как при вас цари "свободата на словото"!

71

Анонимен

преди 8 години

КЮЧЕКОВ ГОРЕЩНИЦИТЕ И ДРОГАТА НЕ ТИ ВЛИЯЯТ ДОБРЕ. ВЗЕМИ ОТИДИ В ГЪРЦАКИС ХВАНИГИ ЗА РЪЦАКАСИ И ДИРЕКТНО В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ НАДОЛУ С ГЛАВАКИС.

70

Анонимен

преди 8 години

С две думи : пълен *** !

69

9К51М

преди 8 години

Този екземпляр явно е прекалил със слънчевите бани ... и е тотално изкукуригал! Като толкова иска да помага да извади пари от джоба си и да ги дава, след като е бил зам. министър явно се е понагушил. В Гърция средната пенсия е 700 евро /1400лв./, докато нашите родители мизерстват с по 100-на евро .. слугата ще помага на чорбаджията си ... този е луд за връзване .. или просто се прави на интересен, понеже такава позиция веднага ще бъде отразена от медиите.

68

КОСТАНИДИС

преди 8 години

Имало и добри хора при зурлатите балканоиди.

67

АТАКИСТ

преди 8 години

ЕС ПРОВОКИРА ЗНАЕ ЧЕ АКО НАРОДИТНЕ НА БАЛКАНИТЕ СА ЗАЕДНО КРАЙ НА ЕСИ НАТО РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ТОГАВА КАКЬВ СЬЮЗ Е ЕС

66

Анонимен

преди 8 години

България може да подкрепи подпомагане на Гърция, но САМО В ПОЖЕЛАТЕЛЕН АСПЕКТ, т.е. да дават онези, които забъркаха кашата, а сега се чудят как да си запазят печалбите. България трябва да остане встрани от всякакви финансови подпомагания. Казано другояче, така и така ни смятат за 2-ра категория в ЕС, защо да се бутаме наравно с големите?! Ако бяхме част от Еврозоната, тогава нещата щяха да стоят по много различен начин. Е да, ама за добро или лошо - не сме там.

65

ЕИМ

преди 8 години

Тоз пък гаранции ще даваме. Кой ще ни признае гаранциите и ще ни ги върне после парите. Пък и докато ни ги върнат ние ще затънем още повече в лай*ата. Да наливаме в бездънната яма Гърция. Те ако искаха, до сега да бяха се оправили. Нали са много хитри. Или май точно това е проблема, много са хитри гърчолята.

64

ама

преди 8 години

Ципрака нали ходи да масажира топките на Путин, нищо не можа да изцеди ли? Инак, коминтерна е жив, виж как останалите другари зоват за помощ, ама както Ботев е писал - дава, но не своята душа братя, а с душата на народа

63

Пешко

преди 8 години

Този дипломат май е обратен,вярвам всички мъже които са прочели това са казали мили думи за задните му части.

62

Анонимен

преди 8 години

А ЗАЩО НА НАС НЕ НИ СЕ ОПРОЩАВАТ ДЪЛГОВЕТЕ ДРУГАРЮ КЮЧЕКОВ? ТА НИМА НИЕ СМЕ ПО БОГАТИ ОТ ГЪРЧОЛЯТА? И ЗАЩО НИЕ НАЙ МИЗЕРНИТЕ ЩА ПЛАЩАМЕ НА ТЕЗИ КОИТО МААТ СИРТАКИС И ПИЯТ УЗАКИС? ДА ТЕ БАКИС В СТАКИС ГЪРЦАКИС. КЮЧЕКАКИС!!

61

Анонимен

преди 8 години

Ми дай бе пич.Вадиш 30 милиарда лева и даваш.

60

mimoza

преди 8 години

Е няма ПЪК!!!Да не са ни дали нещо гърците на нас, че сега ние да им даваме на тях!?

59

vgh

преди 8 години

Солидарност не значило благотворителност , а стабилност. Значи ние стабилно на дъното спрямо останалите, пък гърците стабилно с опрощавани или трийсе години безлихвени кредити? Не може ли солидарност да е минимална пенсия от 400 EUR за всички в Европа?

58

Анонимен

преди 8 години

tozi prodaznik da go otzovat

57

шоп

преди 8 години

Тоа на фотото е хамериканска ***...