10

Анонимен

преди 8 години

Аз не познавам някого на когото нуждите да са по-малки от възможностите.Ако питате оня искров ще ви обясни че 45 хилки месечно са нищо сравнение с отговорността!

9

БББ

преди 8 години

Тези Гърчета защо се напъваха толкова, като всеки знаеше, че накрая ще клекнат и ще трябва да си платят за дългите години мързелуване. Няма такъв народ! Ядат, пият и се веселят, но друг да плати сметката! Били свикнали да имат много привилегии и сега ще им е трудно без тях! Ох. милите те....

8

100 и педесе

преди 8 години

Германците минаха доста тънко навремето, за нацистките си престъпления. Сега ще плащат.

7

Караидиотис

преди 8 години

"Това облекчаване ще отиде много по-далеч, отколкото Европа си представя."Голямо облекчаване, направо насиризване...

6

Анонимен

преди 8 години

Фондът призовава за облекчаване на дълга, за да се помогне на икономиката да работи. Ами тогава, защо фондът той не го облекчи? Колко пъти ще им се опростява дългът на гърците. На нас защо не ни опростяват нищо, а живеем пъти по-бедно от тях? Щом пиеш и ядеш, си плащаш, та и те сега е ред да си плащат. Нали сме равни в ЕС.

5

Анонимен

преди 8 години

А през това време затворените червиви с пари гръцки банки въртят милиарди евро на международните пазари и печелят от лихви.

4

Анонимен

преди 8 години

За 3 дни 20 милиарда отгоре. Смятайте след месец колко ще искат.

3

Цирк !

преди 8 години

Няма ли да има край този гръцки цирк!!!!!???? Какво е това??? Къде са бедните българи с мизерно заплащане,къде са мързеливите и нагли гърци с европейски подаръци от 350 милиарда евро !!!!Няма ли кой да сложи точка на тези унизителни за българите пазарлъци,че и да плащаме за "гладуващите" мързели в Гърция!!! Кога Европейският съюз ще погледне България като най-бедна страна????

2

Анонимен

преди 8 години

Сега ще изсекат горите, за да печатат!

1

Анонимен

преди 8 години

Никакви 100 милиарда! Ще трябва да се справят с 80 милиарда, а останалото да го изгладуват.