44

Анонимен

преди 8 години

БКП ! БКП ! БКП !Да живей българо-съветската дружба !С бурни ръкопляскания венци и цветя бе изразено пълно одобрение на партийната линия на другарката Манолова !

43

Анонимен

преди 8 години

Член на най-зловещата организирана престъпна група /ОПГ/ в човешката история - комунистите - Омбудсман ?!?!?!?!?!?

42

Анонимен

преди 8 години

ууууууууууууууууу

41

Народен защитник

преди 8 години

Костинбродската Манипулаторка ще защитава правата на Гражданите, които най-откровено лъже.

40

vesko02

преди 8 години

Ти на мене ,аз на тебе,мноого сме толерантни.

39

Анонимен

преди 8 години

Пчеличката Мая и Пържената в собствен сос ЦАЦА ще работят неуморно и денонощно в ущърб на гражданите на България, докато всичките се затрият като *** след напръскване с RAID. Правителството, полицията и ни сънародници ще им помагат до довеждането на тяхната кауза до пълен успех.Но #КОЙ ли стои зад тях и другарят Пеювски?

38

Анонимен

преди 8 години

То е ясно че тази не става за тази работа но ако това е цената да бъде подкрепена съдебната реформа съм склонен да приема този срам.

37

пенсионер

преди 8 години

предпочитам да се оплача на арменския поп отколкото на тази кокошка..

36

ЗАКРИВАЙ

преди 8 години

истината е ЕДНА БСП се отърва от МАЯ като и бутна кокала ОМБУДСМАН

35

Анонимен

преди 8 години

Другарите ще са щастливи ... БКП ! БКП ! БКП !Да живей българо-съветската дружба !С бурни ръкопляскания венци и цветя бе изразено пълно одобрение на партийната линия на другарката Манолова !

34

Ердоган

преди 8 години

Ердоган за онбутсман.Най-добрата кандидатура.Батман и Пеевски с две ръце са за..

33

Пазарлъци- ръц

преди 8 години

Тази ли черешка е разменната монета на БСП, срещу гласът на Партията за съчиненията, на които Ристю Иванов и други разбрали- недоразбрали напоследък казват "съдебна реформа"?Ами на ДПС-то какво ще дадат?А-а-а-а, не е честно така!

32

Мирослав

преди 8 години

Как така винаги за ключови позиции все по един човек се явява? Защо не избрахте някой който не е политик? Нали юрист трябва да е? Малко ли юристи има в тази държава? Всичко е толкова нагласено, че ми се поряъща вече! Шайка мошенници сте всички господа управляващи!!! Бесило трябва да опънем на площада пред народното събрание, а не "съдебни реформи"!!! Тогава ще се осъзнаете!

31

Citizen

преди 8 години

Това, че проскубаната червена кокошка вдига много шум не означава, че може да бъде полезна и да свърши някаква работа.Кой би държал в птицефермата кокошка, която само кудкудяка, но не снася яйца?

30

Петър

преди 8 години

Аз предлагам да номинират Делян Пеевски! Един успял млад българин , пример и вдъхновение за милиони хора в тази държава!

29

Кьорфишек

преди 8 години

Всички скачат по ЧСИ-тата а проблема е още по-жесток от 2011-12 години.Никой до сега не решил проблема с еничарите в България.Онбутсмана няма никакви правомощия,особено опозиционен такъв.Тази длъжност е като Арменския поп-Кьорфишек.....

28

ААА

преди 8 години

как може за Омбудсман да се предлага и избира толкова политизирана личност? помним как взриви всичко с измисления Костинброд, утре чакайте много по-големи свинщини!!!

27

Алитерат

преди 8 години

БСП+ГЕРБ=Българска Комунистическа Партия /Обединени Крадци/...

26

niki

преди 8 години

ОмбудсманКонстантин Пенчевзам.-омбудсман Хюсеин Исмаил h.ismail***ombudsman.bgглавен секретар Росица Тотковаr.totkova***ombudsman.bgначалник на кабинетаРоза Георгиеваrgeorgieva***ombudsman.bgглавен юрисконсулт Елена Болтаджиеваe.boltadjieva***ombudsman.bgглавен експерт Андреа Ралеваa.raleva***ombudsman.bgОБЩА АДМИНИСТРАЦИЯОтдел "Финансово-счетоводен и стопански"началник отдел и главен счетоводител Живка Биковаzh.bikova***ombudsman.bgстарши счетоводител Мария Михайловаm.mihaylova***ombudsman.bgшофьор Огнян Василевхигиенист Йорданка Горановахигиенист

25

Анонимен

преди 8 години

ОмбудсМая ли?! Ако бяхме поне мъъъъничко нормална държава, Мая щеше да е в затвора!