9

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че жените напоследък много взеха да обръщат чашите.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Не всъщност е много хубаво,че искате да се правите на щайги.Лошото е,че поглъщате прекалено малки количества алкохол и мизерният ви край я от цироза,хепатит или просто пиянско слабоумие се отлага в неизмеримо бъдеще а през това време (докато изпукате от къркане) успявате да произведете планини от свинщина и мизерия.Хубаво е ,че искате да се самоунищожите защо го правите толкова бавно?Трябва по-бързичко да действате.Не да се лигавите като бебета.Скок-подскок в трапът дълбок :)

7

Анонимен

преди 8 години

Аз знам само за три типа - Едни пият от мъка, втори от радост, а последните от сутринта

6

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДве трети от най-големите пияници са жени?такива сме. проблем?

5

ined

преди 8 години

Има и 5-ти тип пияници - тея дето пият докато могат и след това заспиват, често на неподходящи места или направо на улицата - примерно оная заместник министърка на алкохолния туризъм.

4

Анонимен

преди 8 години

Групата на Хемингуей са защитниците, смахнатите професори са опорните халфове, Мери Попинз по крилата и господата Джекил Хайд са нападателите.

3

Анонимен

преди 8 години

Две трети от най-големите пияници са жени?

2

Различни видове тиня

преди 8 години

90% от пияниците са модел 2 и 4. модел 1 съществува като комплексирана разновидност на по-горните "колкото и да пия няма да се напия" модел номер 3 е творческа измислица.

1

бай иван

преди 8 години

има още една група - Бай ***. като се нацуца и почва с "Ти мен уважаУш ли ***, ба!"моля, да си имаме уважението, не ни игнорирайте и нас като професионални пияници.