50

Пишман майсторче

преди 8 години

Кви строители бре, тия хора са сбрани от цела България да бачкат за малко пари и почти никой от тях няма необходимото образование и квалификация.

49

до 52

преди 8 години

Обикновено във всеки строителен договор има някаква формална фраза за спазване изискванията на актуалното българско законодателство, с което се правят отпратки към ЗУТ и Наредба 2 за въвеждане в експлоатация и минималните гаранционни срокове. А там те са детайлно описани и разписани.Но ако възложителя и неговите експерти не повдигнат и не поддържат актуален въпроса за качеството на изпълненото строителство, нашите изпълнители нямат навика да се самосезират или да отстояват честта на професията

48

Боковист

преди 8 години

Така требе да е ,щото иначе от къде ще гепим мангизи :)) ! Пък там след година две ,пак ние че правим ремонта и пак мангизи че има :)

47

Млад гербер

преди 8 години

Успокоих се ! Бях си помислил, че са виновни Бойко Борисов и другите от ГЕРБ, които са избирали фирмите, сключили са договорите, взели са комисионната и са срязали лентата. Ама явно всичко е заради работниците. Кофти матрял, бате !

46

Анонимен

преди 8 години

С тези мизерни заплати само неуки работници могат да наемат. Трябва ли да обвиняваме в незнание човека, на когото са възложили да свърши нещо срещу 300-400 лева заплата, при това без изисквания за качество на работата? Нещата са по-дълбоки и опират до алчността на мафията в България да печели максимално на момента, което означава, че се влагат некачествени евтини материали и се използват неквалифицирани работници с мизерно заплащане.

45

WTF?

преди 8 години

200 километра магистрали с невероятно лошо качество - гордостта на Тиквич и герберастката дружина. Да се чуди човек, да плаче ли, да се смее ли?В Хърватска построиха 800 километра за същото или по-малко време и са перфектни и сега. ГЕРБ са тотално зле !

44

Боце Борисов

преди 8 години

Боце Борисов ще открива нова отсечка от магистрала/нов път/нов недомислен мост в София и т.н. От ПР отдела му събрали журналисти, има и присъстващи от матриАла. Боце хваща лентата, реже с ножичките и усмихната подхвърля:-Да ни е честита новата отсечка от магистралата. И нека, от утре ремонтите да започнат!

43

Хайде няма нужда

преди 8 години

Инженер Ганев въобще не е виновен, както от ПР отдела на доцента-доктор от МВР-Академията се мъчат да ни обяснят.Виновни са онези служители в Софийска Община и в Агенция Пътища, назначение от доцента-доктор Борисов, чиято единствена задача е да разписват БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ Приемо-предавателните протоколи на фирмите от обръчите на Борисов, управлявани от Пеевски и Сталийски.

42

outlaw

преди 8 години

А за КТБ са Виновни чистачката и портиера

41

Тикваленд 2015

преди 8 години

Неуки, неуки, ама са хора на Партията. Това е по-важно. Щом си от обръчите на ГЕРБ, не е важно да си добър строител и честен бизнесмен. Важно е да се отчетеш на края на месец лично на Вожда и Учителя. А и още нещо важно.. да спазиш срока, че ленти трябва да се режат.

40

Koko

преди 8 години

Пичове, това са глупости. Нали трейс строят в Сърбия, едва ли там строят на вълни. Просто тука много се гепи и се избива с лошо качество.

39

Николай

преди 8 години

До АнонименСамо той ли е виновен за всичко. Другите само съграждат? Такива аман от такива "капацитети" като теб.

38

Анонимен

преди 8 години

da be da, a na inj. Ganev Armenskiq pop mu e winowen

37

5

преди 8 години

ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ КОЙ Е ВИНОВЕН!ИНТЕРЕСУВА МЕ КОГА НАЙ-ПОСЛЕ НЯКОЙ УЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН ИНДЖЕЛЕРИН ЩЕ ПЛАТИ ЗА ВСИЧКИТЕ ДЯВОЛЪЦИ?!И КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ КОНФИСКУВАТ ИМУЩЕСТВОТО НА НЯКООГО,ЗАРАДИ КОГОТО НЕЩО,КОЕТО СТРУВА 1 У НАС СЕ ЗАПЛАЩА СЪС 101!

36

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно на простия *** ще му светне че Тиквата разсипа държавата през последните десетина години с едничката мисъл да краде и да се прави на шугун.И тога дупе да му е яко на банкянския хайдук и неговите "асистенти".

35

Анонимен

преди 8 години

Ами айде сега да си оправят пътищата за тяхна сметка или на прокуратурата и те, и тези които са ги избрали за изпълнители и са им разписали договорите.

34

Smurf

преди 8 години

Закона за обществените поръчки разпорежда възлага се на фирмата с най ниска оферта. Бате Бойко също обича да възлага на няколко фирми , които не са известни с желанието си да дават заплати. как мислите добрите специалисти и грамотните работници ще стоят ли на работа във фирма която не дава заплати за да постигне най ниска цена и за да открадне най много пари от поръчката. Всичко читаво и грамотно се изнася от България с бесни темпове остават само крадците и герберите

33

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 41А защо сме на положение инженера да е "там", а не в България? Момчето няма вина, че е принуден да бъде гринго в ЕС, при положение, че родината му няма нужда от него...

32

Анонимен

преди 8 години

До От инженера-Ами не се връщай"инженере",мий си чиниите там(или WC)и си инженерствай там!!Експерти нещастни,затова сме на това положение!!

31

Анонимен

преди 8 години

Сега е модерно да си пътен стрител.Много кинти за усвояване има.Черепа стрител, братя Галеви и те пътно-стрителна фирма сглобили.Сигурен съм че всички силни на деня са в пътното строителство.В *** е ТАКА. Прости и нагли ЛАПАЧИ.До вчера чобанин а днес строител.