46

10

преди 8 години

10

45

Песимист

преди 8 години

Заслужаваме си ниските пенсии и заплати, Европейските цени на тока, горивото, парното и водата. Заслужаваме да сме най-бедните не само в Европа. Няма да се оправим.

44

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Всеки народ си заслужава управниците. Факт !

43

Пешо

преди 8 години

Не мога да разбера за какъв принос на Кристалина и дават висок рейтинг. Тича да осигури европейски помощи за Хаити, а на българите след наводненията какво даде. Жената работи за международен имидж. Не я интересуват българите, гледа своя интерес и нея я финансират соросоте.

42

МРАВКА

преди 8 години

ВСИЧКИТЕ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ НАМЕРИЛИ ГЛУПАВ И *** НАРОД ДА ГИ ИЗБИРА ВЕЧЕ Н25Г. ЗА ДА ГО МАРОДЕРСТВАТ КАКТО СИ ИСКАТ, О П О М Н Е Т Е СЕ Б Ъ Л Г А Р И ,МАЛКО ЛИ СА ВИ 25Г.ДА ПРОУМЕЕТЕ ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ.АКО НЕ ЗНАЕТЕ СМЕ НАИ-БЕДНИЯТ НАРОД НА ПЛАНЕТАТА.ЗА 25Г.ТЕЯ ХУБАВЦИ НИ СЪСИПАХА ВСИЧКО ПОСТИГНАТО С ОГРОМЕН ТРУД ДО 1987Г. КОГАТО ЗАПОЧНАХА СЪСИПИЯТА.

41

Анонимен

преди 8 години

Partiq NFSB se karat s Ataka pred naroda, a sled 12 chasa si lqgat zaedo! Abe Valeri kakvo se pravish na draj mi shapkata? Ti si choveka koito sasdade Ataka!

40

Анонимен

преди 8 години

Поредното доказателство, че БКП са си на власт, техни хора управляват сега, всичките накуп са или бивши членове на тия ***, или дечицата и внученцата им, заедно с ДПС и те всчки бивши служители на ДС и помагачи за извършването на възродителния процес, срещу когото сега пищят. Това е, на нормалните българи, колкото ги има още, не им остава нищо друго, освен да емигрират.

39

pet

преди 8 години

два пъти бсп подаваха оставки, платена статия. герб ще ги разцепят,а тролчетата нека си пишат

38

Бивш член на БСП

преди 8 години

Докато Станишев , Масларова , Румен Овчаров, Гергов-свинаря , който уби 3 души и всички Дъбовци не влезнат за дълго в затвора няма да гласувам за БКП-БСП .

37

Анонимен

преди 8 години

Таман се уредихме до богата европейска трапеза, то пък всичко изядено и изпито. Пак грешен избор !

36

Анонимен

преди 8 години

И на нас щели да дадат 50 млрд., така каза Боко ! Ама друг път !

35

Анонимен

преди 8 години

Ако изборите решаваха нещо, щяха да ги забранят. Решават само финансовите щения на властващите.

34

Анонимен

преди 8 години

Били сме овце бъл2рите е какво да наравим война ли оръжие нямаме.на всички ми е ясно че тук се вижда дълата ръка на вашингтон изборите се фалшифицират сами приценете повишил се е реитинга на президента има ли мормален бъл2рин който би гласугл за него уса не може да си позволи лукса да загуби марионетката си

33

Анонимен

преди 8 години

Какъвто народа - такива и управниците !

32

тролгеносен

преди 8 години

Уважаеми "днес.бг", моля Ви редактирайте си статията за да не заблуждавате хората. Изследването е на "Галъп ИНТЕРНЕШЪНАЛ" . Тази поръчкова агенция на голфърите милионери К. стойчев и А. Райчев няма ниииииииищо общо с уважаваната агенция "Галъп". Тези "социолози" мнооого обичат да си присвояват имена/ама и вие умишлено си правите оглушки де/:)) Утре очаквам "изследване" на "институт Иван Хаджийски":)) Сиреч, пак същите манипулатори-милионери. Напишете Блек сий рама" в нета!! Вижте кой, кой е!!

31

Анонимен

преди 8 години

Бсп няма да имат повече от 10%. Гаранция!

30

избирател-безпартиен

преди 8 години

Колко мъка има в приказките на другарите . На последните избори червените *** бяха още по категорични , че БСП е нещо , а то се оказа едно голямо нищо . ДПС взеха повече гласове от тях.СМЕХ . В момента БСП е една мини партийка и нищо не става от тях, а ГЕРБ набира сила и вече е над 45 % както и трябва да бъде. Който не вярва да изчака до есента и ще види кон боб яде ли .

29

Анонимен

преди 8 години

Рейтинга на всички спада а това е положително

28

Анонимен

преди 8 години

Аз съм благодарен че по резултатите на избори можеш да разбереш колко са психично болни в страната ,след като реваха и се тръшкаха срещу комунистите, а избраха комунистите от ГЕРБ . И като започнеш от Прецедента ,Тиквата ,Партиината от Плевен, Партииният на БГА Балкан -К Велчев,Цецо рабфаковецът от ДС и над 50 % комунисти -депутати от ГЕРБ.За съжаление най-ниско Ентелегентните избиратели- поставили управлението в ръцете на комунистите от ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 8 години

Всички партии от НС трябва да бъдат изметени и по затворите. След това да се предложат млади, успешни и смели хора, които да им стиска да бръкнат отзад на мафията и олигархията. Ако това не се случи, просто изчезваме като държава. Със скорост от 50 000 човека на година по данни на Евростат