23

Анонимен

преди 8 години

Наистина вече ще станат като българите даже по-зле.

22

БГ - не гледай тъпо!

преди 8 години

От алчност и глупост гърците сами се докараха до просешка тояга. Те са типичен пример какво България не трябва да прави.

21

Най-последен

преди 8 години

Само заглавието прочетох и се спрях. Това с "последните" събития е от години - в тази сополива драма има безброй много превъзходни степени: последен, по-последен, по-по-по-най-по-последен и т.н.Няма никаква причина да смятаме, че този път ще е различно.

20

до 18

преди 8 години

Германците искат да си отчупят 50 милиардно парче от гръцката баница.-То си е на германците. Гърчолята държат доста повече на германците от тези 50 млрд.

19

чукча

преди 8 години

При така поставените условия от Брюксел,е по-добре Гърция да напусне Еврозоната...Съмнявам се гърците да приемат...

18

българин

преди 8 години

До Анонимен 24:Този фонд е измислен от германците като ЕДИНСТВЕНА РЕАЛНА гаранция, че гърците ще връщат заеми, а няма да изплюскат и новите ОГРОМНИ (82 млрд. евро, от които - половината веднага) помощи, които незапомнено нагло искат, след като дрънкаха и драскаха за достойнство и национална гордост, а днес били обидени най-вече точно от този фонд. Шойбле им каза, щом са обидени, да излязат от еврозоната и тогава да кандидатстват за преструктуриране на дълга.

17

Анонимен

преди 8 години

DO GREECE ? IZLEZTE OT EC I NE SE ZABLUGDAVAITE... SAMO SHTE ZADLAGNEETE S OSHTE PARI A REZULTATA SHTE E KATASTROFALEN, KOI SHTE VI POMOGNE POSLE ? AKO EC BESHE ISTINSKI SAJUZ TE SHTQXA DA VI OTPUSNAT PARITE , EC SE DARGAT OTVRATITELNO I TOCHNO KATO REKETIORI I ISKAT DA NALOGAT NECHOVESHKI REFORMI NA GREECE ZA DA MOGAT DA SI PRIBIRAT LIXVATA PO KREDITA

16

Анонимен

преди 8 години

тасс уполномочен заявить - s03e06, и така до края на света!

15

българин

преди 8 години

До Анонимен 14:Нещо, не си разбрал, фондът ТРЯБВА да е независим от ГРЪЦКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, за да не го ползва за бюджетни и извънбюджетни цели, а да бъде САМО ЗА ВРЪЩАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ. И тъй като Германия е най-големият кредитор - и държавен, и частен, това, немска банка да контролира този фонд, не е неестествено.

14

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах защо трябва да ми пука за наглите елини, та сме залети от новини за тях всеки божи ден.

13

Анонимен

преди 8 години

Че гърците трябва да приемат мерките е ясно, че трябва да си платят за годините в които мажеха филията с чужди пари също е ясно, но и за мен този фонд ми идва в повече. Явно това ще е отстъпката, която ЕС ще направи утре ако парламента на Гърция приеме законодателните промени за пенсионната и данъчни реформи.

12

Анонимен

преди 8 години

Измъкването от еврогейташко робство е трудно да не кажа и невъзможно! Пожелавам успех на гърците в неравната борба срещу поробителите им.Не виждам обаче нас кой ще спаси от тежкия кончитовурстов гнет.

11

Хъммм

преди 8 години

заглавието е една препратка към Вазовото произведение и от там "настал " друг е въпросът ,че не е много на място . Както винаги смятам ,че е за ПРЕДПОСЛЕДНО

10

Анонимен

преди 8 години

Засал а Руски означава: Напълни гащите.

9

Анонимен

преди 8 години

независимият фонд за 50 млрд щял да се управлява от германската банка KfW Еее, нема такава независимост!

8

Мурзилка

преди 8 години

Москва действа на два фронта. Ако не им мине номера с тръбата ще редизвикат банкова криза в еврозоната. Така стерео може да се изнудва Брюксел.

7

Анонимен

преди 8 години

Настал от руски означава настъпил (настъпи часът). Я си оправете русизмите.

6

АНТИ

преди 8 години

И така неусетнобавно и полекас хитрост бави Ципрасвторник-сряда...петък!

5

Ципрас не ...

преди 8 години

... трябва да отстъпва!

4

Анонимен

преди 8 години

Какво означава "настал" ???---------------или "насрал" или "настанал"