9

Анонимен

преди 8 години

Снощи в друг сайт бяха публикувани 12-те условия, които се поставени на Гърция, за да й отпуснат парите и най ми хареса "приватизация на електропреносната мрежа". Някак мило и родно ми звучи. В едно са прави гърците - готвят им българизация.

8

БГ европеец

преди 8 години

Едно не ми е ясно! Откъде накъде държави по-бедни от Гърция ще й дават заеми, които наглите гърци по традиция не връщат?! Щом досега не са си връщали заемите, каква е гаранцията, че сега ще ги върнат? А и те казаха НЕ, не искат, щото били горди!Еми и ние казваме НЕ, няма да ви дадем, защото не сме глупави! Оправяйте се! Успех!

7

BG

преди 8 години

Другарю 11 *** си пий хапчетата, пък после пиши :)))) "Поздравления" *** официално Гърция вече е колониална държава !!! Няма парламент, няма народ - каквото наредят от Брюксел и МВФ това ще правят :)))) Ето какво става с една държава като я управляват комунисти - превръща се в марионетка ! И на *** - не е виновен нито ЕС, нито НАТО, нито "чу*утите" и прочее !Виновни са си гърците - харчиш пари и теглиш заеми, ами сега който плаща - той поръчва музиката :)))

6

Анонимен

преди 8 години

Давай Ципрас."Дърпай"още.Накарай Меркел и шайката разбойници от ЕС да си скубят космите от "кратуните"един по един.Долу ЕС.Долу"слугата"на намуриканските алчни грабители.Свобода и равенство на народите.Революционни промени на световен мащаб и с поробителите е свършено.

5

тик так

преди 8 години

Никакво отделяне от Европа. ..ще видите ! Ако е нужно и като талисман ще стои там. На каквато и да е цена.

4

Анонимен

преди 8 години

Представям си в една такава ситуация мръсника Орешарски докъде щеше да докара Българи?!Затова добре, че Бат Бойко го свали тоя *** и ни отърва от фалита.

3

ставри

преди 8 години

Нали гласуваха с "не"на кредиторите,или Ципрас не го интересува резултата от референдума?

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Капитализъмът в Гърция тепърва започва да се...строи.До сега...строиха *** социализъм,ама понеже им орязаха...социалистическите заплати и пенсии,ги пренасочват в...правилната посока.

1

тик так

преди 8 години

Европа никога няма да позволи на Гърция да се отцепи на каквато и да е цена. Всичко до днес беше театър