14

Дългия Джон Силвър

преди 8 години

Браво на гърците. Скоро и Испания ще се включи в играта, малко след тях и Италия. ЕС е обречен в този си вид.

13

Рудолф Швайн

преди 8 години

ЕС ще даде пари на Гърция. Просто трябва изглежда, че го прави с неохота. Ако не се спаси Гърция, Русия и Китай ще стъпят в Европа.

12

Божо

преди 8 години

Кое изявление на гръцки и български политик е убедително ??? Само, че гръцките популисти отдавна са загубили връзка с реалността, а нашите популисти никога не са имали толкова пари за крадене !!! Ориенталщината, андрешковщината и комунистическата идиотия сериозно са се настанили на Балканите и не ги пускат !!! Нас комунизмът веднъж ни ощастливи, ред е на гърците да усетят сладостта на популизма !!!

11

kon

преди 8 години

уникално,българите които никой не ги мисли за хора в ес,защитават ес и олигарсите от запада срещу гърците,които скоро ще са едни бедняци като тях...колко милиарди изтекоха от гурция в ес,колко фирми се преместиха там и т.н..разделяй и владей в действие,насъскай бедняците в ес един срещу друг да се ядат и ги експлоатирай,обири им младите хора,напълни си бордейте с младите им жени,и после ги засили към война с русия,до като си пиеш бирияката на алианц арена

10

44

преди 8 години

В ЕС преобладават на власт десни правителства,които искат да провалят Сириза за урок на техните леви противници вътре в страните им т.е. проблемът е политически.Но те забравят,че ситуацията на безалтернативност собствената им политика е двуостър нож.Явлението Сириза още не е осъзнато-то е знак за остарялост на ЕС и послания за нещо ново в развитието на демокрацията.

9

Анонимен

преди 8 години

Ирландският финансов министър да ходи да пасе патки по чеира!!!!Ей в цял свят на възлови постове-некадърник до некадърника!!!Как със мерки икономиката ще се разрасне,като със същите мерки,до сега БВП на Гърция падна с 25%,а безработицата стигна 30%,младежката такава-над 50%???С нови още по-сурови и недостатъчни мерки е ясно в Гърция каква ще става-план"България"в нов вариант или как да катурнем единствената що-годе богата държава на Балканите и да си направим пояс ЕС от ДЪРЖАВИ-СЕРВИТЬОРИ!!!

8

Mustafa

преди 8 години

Edinstven Schoeble e na jasno s garcite i tehnite nomera.Takiva triabva da sa vsichki spriamo Garcia.

7

Гърчин

преди 8 години

Давайте евракис, не ми се обеснявайте като булки!

6

Рейн

преди 8 години

До АнонименПрисъстват само министрите на държавите от ЕЗ, ние не сме в еврозоната.

5

V. Katsolanis

преди 8 години

mongoli vii vinagi ste ste nepriatel na hellinisma zastot ne go rasbira

4

ceci prisadata

преди 8 години

Da vnesa maklo iasnota po vaprosa . Garcia sled mesec nai mnogo shte e v grajdanska voina a shto se otnasia za kredetiraneto az go pisha pochti na vsiaka vasha statia oshte kogato im zatvorixa bankite az biax naiasno che niama da vidiat i cent poveche ot evropata.

3

Ю

преди 8 години

Абе докога ще наливат пари в тази бездънна дупка гърция ? Ае да им бият шута на тези мързеливци , нали гласуваха ОХИ - да се спасяват сами отворковците !!!

2

Анонимен

преди 8 години

Нещо не чувам нашият министър да се изказъл на срещата на министрите... имаме ли мнение по темата или просто сме за бройка и да внасяме годишни такси и да им слогуваме?!?!?!?!?

1

Решението

преди 8 години

Ами Франция да осинови Гърция и да им покрива непресъхващите разходи !