40

bai_jordan

преди 8 години

Предлагам гръцките ценни книжа да се печатат върху тоалетна хартия, че после да свършат поне някаква работа на притежателите им!!!

39

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

ОТ ДНЕС ЗАПОЧВА ПРЕБРОЯВАНЕТО НА ДИВИТЕ РУСКИ ЗАЙЦИ!!!

38

Рубашка

преди 8 години

Инвестиране в гръцки ценни книжа си е чисто дарение

37

Анонимен

преди 8 години

До bai_jordanАми в нета има една сатира с упътване към всички,гласували"ОХИ". Нарисувани са 2 ръце и пише-"ОХИ"-то го вземате нежно в ръцете си, след това го намокряте малко, за да омекне и заедно с левия меморандум го поставяте в д...то си.

36

Анонимен

преди 8 години

Гласувалите от СИРИЗА и Независими гърци2 - с "НЕ"8 - с "Въздържал се",м/у тях Председателя на Гр.парламент и 2-*** министри7 - отсъстваха

35

bai_jordan

преди 8 години

Абе да питам, че не разбрах какво стана с "OXI"то? За какво беше целия този фарс с референдума? Или изхарчиха едни пари за да се направят на интересни и след това пак събуха гащите! Сиреч правят се на недостъпни за да не ги помислят за к**ви!!! Как да ги харесваш наглите и мързеливи гърци???

34

До 49

преди 8 години

До True do 47: Много е важни и премиера да не праща помощи на хора, които се държат като ***, обирчайки на мизерия собствения си народ. Ама срещу него дума няма да кажеш, защото си от неговите хора нали?

33

Божо

преди 8 години

Когато един човек излъже веднъж, той ще излъже отново !!! Когато една партия излъже веднъж , тя ще излъже отново !!! Когато една държава не си плаща вересиите, тя ще продължи да не си плаща !!! Как точно ще бъдат убедени холандските и българските данъкоплатци да продължават да си плащат данъците, ако Гърция продължи получава финансови помощи , които потъват незнайно къде ??? За оцеляването на Европейския съюз е жизнено важно да се спре тази хранилка !!!

32

Анонимен

преди 8 години

И какъв беше ефекта от референдума и напъването на Ципрас. Това е показател, какво се случва в една страна, когато дойдат комунисти на власт, както при нас е било 1997 г.

31

Чоко

преди 8 години

Сега вече гърчолята ще видят кон боб яде ли. Тези пари, коита ще им бъдат отпуснати ще отидат директно по просрочените им заеми а в държавата ще влиза само това, което си изкарат. Така, че рано или късно ни чака страхотен социален взрив и крайно олевяване на страната. Такива псевдо комунисти като Ципурата ще избягат в Русия.

30

Do 49

преди 8 години

Страхотна философия имаш: ,,Всяко чуждо нещастие е малък празник за нас". На теб заплатата ли ще ти дигнат, като Гърците фалират. Чичо Сорос ще дойде и ще ни дигне стандарта на живот два пъти, а пък на теб ще раздаде и допълнителни бонуси :)

29

Божо

преди 8 години

Може ли да се вярва на една дума на тези популисти, комунисти !!! До вчера бяха убедени, че Гърция няма да си плаща вересиите, днес са убедени, че ще си плащат, утре ще кажат, че е несправедливо да плащат, а след една седмица ще кажат, че някога ще плащат !!! Загубена държава с нагли политици, абсолютни лъжци и популисти !!! Толкова е срамно, че нямам думи !!! Нашите политици , в голямата си част са същите комунисти популисти !!! Просто нямат гръцките възможности за крадене !!! ГНУС !!!

28

Анонимен

преди 8 години

До True: Важнато е Вуте да е зле. Погледни първо нашата *** начело с премиер шизофреник и президент триполово същество

27

Do 40

преди 8 години

До Василев: Ами айде де? Колко месеца е на власт ББ, а им прави чадър. Дали и той не участва. То май при неговия първи мандат се наду балона КТБ

26

Бънди

преди 8 години

до - избирател-безпартиен Ах как лъха на ***. Виновен за бедността в България е Иван Костов, който я продаде. И то я продаде за жълти стотинки. През живота си не съм гласувал за БСП. Нашите поллитици винаги са сллушали началниците, преди тия от Москва сега тия в Брюксел. Гърците цял живот живот си живеят. Масово българите ги мразим, защото просто никога няма да сме като тях. Ама това си е наш пробллем.

25

888

преди 8 години

Гърците имаха високи доходи, тъй като част от тяха бяха плащани със заемите. Сега доходите им ще спаднат, тъй новите кредити ще отиват само за връщане на старите кредити. Гърците ги чака гърч за години напред.

24

честито

преди 8 години

Грък вече е синоним на мошеник, измамник, алчен човек, ц.....н!

23

БГ - не гледай тъпо!

преди 8 години

Няма начин да не бъдат намалени заплати /в държавния, общинския и частния сектори/, пенсии и социални, тъй като икономиката на Гърция ще се свие следствие на икономии и други мерки за дисциплиниране. Жизненият стандарт на гърците ще продължи да спада. През последните няколко години доходите на гърците намаляха двойно и почти всички спестявания бяха изконсумирани. С две думи - чака ги бедност и презрение за ц....те, които правиха.

22

Анонимен

преди 8 години

до 29Ми това искам да ти кажа, бре! Че гърците никакви милиарди няма да връщат от собствения си джоб спечелени с труд, а ще върнат просто едни евро пари на кредиторите.

21

избирател-безпартиен

преди 8 години

Бънди , Бънди от километър миришеш на червен злобен ***. Борисов управлява от 3 години , а твоите любимци БКП-БСП от 50 години. Е кой е по виновен за бедността на едно семейство 3 годишното дете или 50 годишния му баща . Тези *** опорни точки , че ГЕРБ са виновни за всичко не стават . Затова и Кутев го изгониха като мръсно коте от БСП .