230

Анонимен

преди 8 години

До българинааз пари на 3 пъти по богати няма да дам----------Е, как бе! Толкова смпатизирахте на гърците, какказват НЕ на Меркелица, как щели да целунат Г3 на Путин... Сега що не ги подкрепяте?

229

българина

преди 8 години

*** баш баши бозук, отърви ни от себе си и се гръмни доброволно. съдбата *** на вратата "т.колев". анадън му? аз пари на 3 пъти по богати няма да дам. е за това българите не се връщат от фалирала гърция щото знаят че там мислят повече за тях отколкото тук. там има повече българщина отколкото при тоя *** българомразец! докато този диша българин няма да се върне. България изчивява черно десетилетие което ще остане в историята като "тъмните и мрачни десет"Прочети още на: dnes.bg/bulgaria/2015/07/10/bylgariia-bedna-no-dashna-hrani-lekarstva-za-syseda.269546

228

Анонимен

преди 8 години

*** баш баши бозук, отърви ни от себе си и се гръмни доброволно. съдбата *** на вратата "т.колев". анадън му? аз пари на 3 пъти по богати няма да дам. е за това българите не се връщат от фалирала гърция щото знаят че там мислят повече за тях отколкото тук. там има повече българщина отколкото при тоя *** българомразец! докато този диша българин няма да се върне. България изчивява черно десетилетие което ще остане в историята като "тъмните и мрачни десет"

227

Анонимен

преди 8 години

Boiko koga schte ima v bG Danak na bogatite Kakto ima v garzia v Sofia ima Klub na bogatite a Danak bogataschi nama korupziata prodaljava v bG sela nama lekarstvA nama lekar lineika nama hljab a tiBoiko s gordos kasvasch pomagame na garzia parvo pomagaite gerb na bG a posleny garzi falschivi patrioti milioneri

226

555

преди 8 години

До АнонименТи на това тънко подиграване ли му викаш? Ако въобще е подигравка, то е от най-дебелашкия сорт!

225

Hajvanko

преди 8 години

Pomagay,pomagay - priyateli v nuzda se poznava

224

777

преди 8 години

ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ЩЕ ИМ ДАДЕМ

223

Анонимен

преди 8 години

Значи... цветът на нацията ни имигрира и продължават да намалят младите в държавата, а тази кратуна взела да предлага помощи. Ти нормален ли си бе? Хората отчаяно очакват в тази държава стандартът да се доближи до гръцкия, за да живеят добре и да не имигрират. Работи или се махай. Ще има възмездие, помни ми думите и то ще е жестоко. Господ всичко гледа.

222

Анонимен

преди 8 години

Боко им се подиграва тънко на "гордите" елини.

221

bgbednost

преди 8 години

в тази страна само една партийна и привелигирована прослойка около герб живеят в охолство/те печелят проекти и европари, те пътуват, заемат важни постове в европейската и национална администрацията/, за сметка на огромна маса бедни хора, партийните интереси са над всичко, това веднага се вижда от дневния ред на медиите и сайтовете, които се занимават само с мислите и мъдростите на представителите на тази прослойка, гражданското общество е само имитация и несъществуваща реалност..

220

Гърция я...

преди 8 години

... е страх и се срамува, че ще стане като България, Борисов се опитва да ги унижава.

219

seira

преди 8 години

НА ТОВА НАРОДЪТ МУ КАЗВА: "ХЕМ ЛИЦЕМЕРИЕ, ХЕМ ПРОСТОТИЯ!"

218

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко години Бойко гасеше пожари у съседите които умишлено палеха за усвояване на терени. Сега такива пожари няма, но си подпалиха чергата пак умишлено, а Бойко им предлага хуманитарна помощ....наивноста е присъща за добърия човек.

217

Ted

преди 8 години

Готов съм да помогна на Гърците гато им покажа къде се**т гладните!

216

умник

преди 8 години

аве ципрад недавали курсове по политика

215

До 277

преди 8 години

Нашите тирове напразно не се връщат от Гърцияще натоварят контрабанде цигарета и двете страни доволни!Важно е да се хвърли прах в очите на народа.

214

умник

преди 8 години

ее баце сто пъти съм го казал добър човек си ама за премиер неставаш ако беше погледнал към провинцията щеше да подадеш каманда кръгом на тези камиони

213

Матрял

преди 8 години

Не сме народ,а ***!Петко Славейков

212

Анонимен

преди 8 години

През Калотино са преминали първите тирове с хуманитарна помощ за Гърция от първа необходимост. Предните тирове са с компактдискове сиртаки, след тях са натоварените с мастика.

211

Референдум

преди 8 години

До БГърците правят референдум по въпрос който вече е решен т.е. безмислен референдум или хвърляне на пари за нищо, а ние българите не можем да си позволим референдум(помните ли на последния ни референдум колко приказваха политиците че референдумите били скъпи), но пък можем да им пращаме храни!