40

Шоп

преди 8 години

До Щирлиц И аз се надявам русофилите да почнете да мислите с главите, ама ... Ние сме тръгнали да освобождаваме народите на Руската империя от руско робство, та в Русия ли да си ремонтираме Миговете??!?

39

Анонимен

преди 8 години

До Щирлиц:Защо се занимаваш с тоя куко нарекъл се шоп.Това е един *** учил недоучил инженерство,който се препитава с пенсионерите като нощен пазач.

38

Анонимен

преди 8 години

Какви нови самолети?България няма да я има след 20-30 години.Затова е тактиката всеки да краде и да изнася пари в западни банки.Спасение за нас би било ако имаше турско население само в Родопите и Кърджалийско - даваме им с кеф тази територия и повече не се занимавамес тях, но турци има в Разградско, Русенско, Силистренско, така че положениетое плачевно.Русия ни била противник - въшката обявила война на баба Меца.Късмет ще е ако останем с 1/5 от територията си.

37

Шоп

преди 8 години

До Щирлиц Разбира се, че просперираме. Ти къде живееш?

36

Анонимен

преди 8 години

Отдавна трябваше да се приключи с тая сага. Русия в следващите 15-20 години ще ни е противник, така че няма никакъв смисъл да се кърпят стари мигове. Продават се на някое африканско государство и се минава на друга вълна и толкова. Многото мотаене винаги води до загуби.

35

Анонимен

преди 8 години

А защо ние не си ги отремонтираме?

34

Анонимен

преди 8 години

До OdnoklassnikiЧе стани милиардер и плащай милиони данъци, за да има пари за 280 самолета.Просто.

33

Анонимен

преди 8 години

Няма вариант в който Полша да ремонтира двигатели без лиценз, без значение къде членува.

32

Българин

преди 8 години

Има някаква печатна грешка вероятно. 19 от 19-те ни МИГ-а. :-)

31

Шоп

преди 8 години

До профан Кое точно поляците не могат да отремонтират по МиГ-29? Планера, или авиониката, или въоръжението? Единствено двигателите могат да пратят в завода-производител и после всичко ще се сглобява в натовски завод. А не да не знаеш как ще ти ги направят руснаците и какви буболечки ще ти набутат вътре.

30

Газпром --умира ли..

преди 8 години

Защо Русия се отказа от "Турския поток"..?Защо анулира и Договора за "Патока" с италианците...???

29

профан

преди 8 години

Наште клакьорки ще заявят "отделяне от руската зависимост", а господарите им ще се отблагодарят на паляците за " вярността", като им дадат възможност да прибират комисионни на наш гръб.Ремонта, модернизацията и поддръжката в изправност на нашите МиГ-29, към момента няма друга алтернатива от гледна точка на защита на Националния интерес при икономическата действителност в страната сега .

28

Odnoklassniki

преди 8 години

Ненчев , то хубаво имате 19 самальота ама къде са останалите 281 ???

27

Анонимен

преди 8 години

Изхвърляйте редовно руските *** ----ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ДОБРИ ПАРИ ОТ "ВТОРИЧНИТЕ"!РУСКИТЕ *** --НОСЯТ НЕЩАСТИЕ И БЕДНОСТ-.ПРОКЪЛНАТИ СА ...ОТ КРЪВТА НА ИЗБИТИТЕ "ЗЕКИ" в Сибир!ПРОЧЕТИ "Архипелага ГУЛАГ"!!!ИМА ГО В НЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Абе защо Туркменистан е обявил Гапром за неплатежоспособна компания, разбра ли се? Не били плащали за газта от 6 месеца.

25

профан

преди 8 години

Полша няма да нарушава нищо,те имат намерение да са и ще са само посредници на тези ремонти.Като краен резултат всичко пак ще се ремонтира в Русия, само че на много по-голяма цена, включваща посредническата комисионна на полячовците.Цената на ремонта към руснаците +комисионната на наште политици-айдути е константа+още една комисионна за паляците.Поддръжката на техника само от лицензирани заводи е закон в НАТО, паляците нама да го нарушат и ше пратят всичко в Русия, като си турят печалба.

24

Анонимен

преди 8 години

До Василев По този въпрос търси парите в БОСТАН,начело с комундела от Банкя,с партиината секретарка на Община Плевен другарката Цачева и партииният секретар на БГА,,Балкан,,другаряКрасимир Велчев . И в Сараите разбира се !

23

Брaнник

преди 8 години

30 Верно е сaмо тъпaнaрите сa русофили, прaв си и времето ще го потвърди зa n- ти път

22

Анонимен

преди 8 години

И дa ги подaриме нa Укрaйнa фaйдaтa ще е мaлкa, тъй кaто и двете стрaни имaт aдеквaтно зa руските кошници ПВО, през което просто миг не може дa мине. Виж съвсем друго ще е aко US ARMY избъхти терористите в донецк с B-2 spirit, предшествaно от Томaхaвки! миг- a е безполезно джелезо ФAКТ!

21

(-_-)

преди 8 години

Така е браник, тези с малкото мозък водят политика против Русия. Даже малкото мозък не е техен, а това е още по-глупаво. Кой прав, кой крив - времето ще покаже!