23

Анонимен

преди 8 години

ФНИ и СЕКТОР"СИГУРНОСТ" братска прегръдка от векове за векове!

22

do 28

преди 8 години

професорите, работещи в сектор "Сигурност" знае ли някой каква наука правят?

21

Анонимен

преди 8 години

Защо не кажат за здравеопазване колко дава България?Колко хора отиват да се лекуват в чужбина.Бюджетът на мвр е около 1 млд.всяка година,а на здравеопазването само за тази година е 4 млд.

20

Анонимен

преди 8 години

Bg e s nai-mnogo profesori na glava ot naselenieto

19

а

преди 8 години

Толкова пари за сигурност, а Брендо где го?

18

Анонимен

преди 8 години

Не се чувствам сигурен в нашата родина, с ударение на "о". Внимавам да де попадам в нежелани ситуации по две причини, тотално неадекватна полиция,тотално корумпирана съдебна система, никаква справедливост!!! Въпрос на късмет е човек да не бъде пребит, ограбен, ударен от кола и какво ли не още. А да се връщаш късно вечер просто не трябва. Да не говорим за терористичен акт!! Добре, че управника ни Рапонов е известен като пълен *** ни спасява от по-сериозни атаки от всякакви посегателства.

17

а

преди 8 години

.....ефекта е отрицателен , трябват спешни мерки - съкращаване на 0% от щата и възраст за пенсия 63 г.

16

Анонимен

преди 8 години

Чета глупости, че сме били с най-много полицаи на глава от населението. Така става като се разделят хората, работещи в МВР на населението. В МВР обаче работят стотици хора, които нямат полицейски функции- чистачки, свръзки, деловодство и др. Ако се приложи този критерий и се разделят работещите в президенството на населението ще се окаже, че имаме най-много президенти на 100 000 човека. Работил съм при 16 министри на МВР и всичко ми е ясно.

15

Анонимен

преди 8 години

БВП на България за 2014 год е 82 000 000 000 лв.7% правят 5 740 000 000 лв.Май нещо много се различават тези цифри с оповестените в бюджета 1 300 000 000 лв.Но не съм изненадан, в страни като нашата и Русия всичко е възможно!

14

Анонимен

преди 8 години

В България от 1944г. разходите за милиционерите са неконтролируеми, но откакто на власт дойдоха мутрите на ГЕРБ нещата са катастрофални!Истинските пари никой не ги знае,от къде идват, за кого отиват?

13

do 10

преди 8 години

О, не само това! Я виж в Българска Академия на науките процъвтяващия сектор "Сигурност". Там все са с титли над проф., ама научната им активност е около нулата.

12

Анонимен

преди 8 години

е, това го наблюдавам много години. Всичко отива за сигурност, няма наука, няма образование. Нлаи затова учените и лекарите са ***, защото на някой с ниско IQ така му с еще да е в обществото. Мръсни, долни мили.цио.нер.о-вое.н.ни ни.щ.оже.ст.ва!

11

Анонимен

преди 8 години

До Гошо...Тъпотосподелям

10

Dnes

преди 8 години

Изгубени в процентите...

9

логично

преди 8 години

България, е сред най-щедрите по разходи за национална сигурност.Ами нали ни управляват военни с досиета и милиционери. За какво да дадат? Няма да е за образаование и здраве, ще е за ченгеджийски дела.

8

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Хрантутници на държавна ясла,костюмарчета пишмян анализатори,политически протежета не вършещи полезна работа.За армията ни броят жълтите стотинки,а за боковите протежета парите се ръсят като пролетен дъжд.Такива провали в сигурноста са касирани от които би следвало да закриват тази гнила структура,барабар с крепящите ги политически феодали.Ха дано,ама надали.

7

Анонимен

преди 8 години

Танцьорките от балетошуробадженакорушветчийска формация ДенС ,проспаха далаверата в една банка,но иначе си вземат заплатите и дремят,чакайки пенсията . А как няма да сме на челните места по разходи, уж за сигурност. Сещам се за оня глуповат милиционерин ,рачко с отвертката ,който ръгаше по харда на кетчъра, за да го изтрие. То затова няма пари ,един глупчо ръга,а всички останали заплащат за простотиите му.

6

Анонимен

преди 8 години

Интересно за какво отиват тези пари при положение че заплатите не са кой знае колко високи ?

5

Анонимен

преди 8 години

За сравнение, средно за Европа този показател е 37% от националните бюджети..Абе, вие като пишете четете ли се? Какви 37%? Изобщо туй десетична запетая за нищо я нямате.

4

se

преди 8 години

Ако това е вярно то нищоне се е променило тези 26 години! Доказва се че,мутризацията е основата на държавната вътрешна политика. А Европейската посока и ценности са блъф високо деклариран от ГЕРБ и другите политикоикономически групировки довели народа до отчаяние от престъпността!