37

Анонимен

преди 8 години

До да беСнимката е абсолютно същата, стига си всявал паника!

36

Луд с Мотика

преди 8 години

Тези кадри ги бяха пуснали 2 дена след убийството. И два месеца след това полицията чак сега ли вижда че по лицето на това момче има кръв? Ей много са бързи в разследването бе, можеше и след 5 години да го забележат. Тюфлеци, всички вън начело с министърката. За нищо не стават.

35

да бе

преди 8 години

Това си е същата снимка , която бяха пуснали.... за толкова ли *** ни мислят, а и никой ли не си я спомня ????Просто са добавили малко кръв,хораааааааааааааааа/?/??

34

аз

преди 8 години

това е дарт вейдър без каска...според милиционерите

33

хххх

преди 8 години

БРАВО АРМИЯТА ОТ 60 000 ПАГОНА РЕВЯЩИ ЗА ПЕНСИЯ ИМАТ ЗАПИС И ЦЯЛ МЕСЕЦ НЕ МОГАТ ДА СВЪРШАТ НИЩО

32

Анонимен

преди 8 години

То отпред и косата му се вижда в друг цвят.

31

Анонимен

преди 8 години

Важно е да има "сензация".. само това остана в кирливата държава.... "сензации" а народа опросял, овехтял и обезверен.

30

Х

преди 8 години

На Ембака имат ясни снимки,отпечатъци,дори и номерата на обувките а да не би да го хванаха.За този случай е ясно извършител не известен.Има назначени да работят но не са в час с такава работа или ги мързи.

29

Анонимен

преди 8 години

Браво, получаваш още 7 ст. за поста си срещу Тиквата.

28

Цветанов

преди 8 години

Важното е, че при ГЕРБ на улиците вече няма страх

27

Анонимен

преди 8 години

И откъде разбра, че е психопат?

26

Анонимен

преди 8 години

Тоя се съмнявам въобще да е в България вече. Кой знае от колко време е духнал... Ще седи 1 година и ше чака да го намерят кой е, за да го арестуват... Сигурно... Изключително слаба работа на МВР. Тази снимка излезе преди 1 месец сигурно и сега чак установиха, че имал кръв по лицето. Браво! Страхотен напредък! След още 1-2 години току виж намерили и оръжието някъде...

25

Анонимен

преди 8 години

Да, и още преди месец казаха, че всъщност това не е кръв а просто страничен ефект от лошата пикселизация на снимката. А иначе си е пълна подигравка, че някакъв психопат вилнее с нож из центъра на столицата и коли хора посред бял ден, след това бяга километри и е сниман от поне 10 камери, а МВР не може да го хване вече месец. А пък в БГ има най-много милиционери по глава на население в цяла Европа. Пародия.

24

Анонимен

преди 8 години

Непланирано убийство на централно оживено мястоАми, то именно тези най-трудно се разкриват. Не е ясен мотивът, не е ясно какво е станало, има само една размазана снимка и това е. Мани ги сериалите по телевизията, много трудно ще го открият, освен ако някой не го разпознае.

23

Анонимен

преди 8 години

Как нови при положение, че тая снимка я разпростаниха преди месец?

22

Тялото

преди 8 години

За МВР пробив в случая ще има като се появи снимка с момчето, което си държи личната карта пред себе си.Нема такова разследване. Непланирано убийство на централно оживено място и никой не знае нищо....

21

ДАН

преди 8 години

До Анонимен............ТАКАВА Е ДЪРЖАВАТА.............ГРИЖА ДА КУЧЕТА............А ,ЗА ЧОВЕЦИ ИМА ЛИ ???

20

8

преди 8 години

КАТО МИНЕ ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ,КАКВИ ЛИ НОВИ СНИМКИ ШЕ ИЗВАДЯТ ОТ РЪКАВА ФОКУСНИЦИТЕ ОТ МВР?!

19

Тези снимки по-горе,

преди 8 години

които ние виждаме, би трябвало да се излъчват всяка вечер, след централните новини по най-гледаните канали.Не всеки ползва интернет.Не всеки е пред телевизора, ако покажат само веднъж-два пъти снимки на издирвано лице.Но ако в продължение на един месец всяка вечер показват тези снимки по телевизията, ще ги видят почти всички.Може да не са много ясни, но онова, което се вижда, е достатъчно, за да може всеки един от нас да прецени дали познава момче с подобен външен вид.Досега да са го хванали!

18

Анонимен

преди 8 години

То в тука с това 26 милионно население, как да го издирят младежа? Важното е, че вчера един от най-големите престъпници и закононарушители - Жана Бергендорф, беше арестувана. Евала на МВР-то.